עבור לתוכן

מקבץ שאלות על ראדון 9500 פרו שניה לפני שאני קונה אותו

Featured Replies

פורסם

שלום כולם !

כפי שהכותרת מרמזת אני עומד לקנות ראדון 9500 פרו

אבל לפני כן יש לי כמה וכמה שאלות...

א.האם הקירור של הרקולס טוב בהרבה משל ספיר?

ב.אם המהרתם את הראדון שלכם כמה הצלחתם להגיע ושל איזה חברה הוא

ג.האם אתם מרוצים מהביצועים של הראדון שלכם

ד. של איזה חברה הזכרונות של ראדון 9500 פרו של ספיר ואיזה של הרקולס

ה.האם בכלל עדיף לי לחכות שבוע שבועיים כדי שמחירים ירדו ואז לקנות אותו!

תודה לכל העונים הערות והארות יתקלו בברכה.

פורסם

אני לא יכול לענות לך על רוב השאלות כי אין לי מושג של איזה חברות הזיכרונות וכדומה,אבל לפי מה שידוע לי הקירור של hercules יותר טוב מספיר.

ואני לא ממש מרוצה מהביצועים שלו ציפיתי להרבה הרבה יותר.

לא עשיתי oc כי זה חסום בr9500,לפי דעתי כדאי לך בכלל לחכות שה9800 יצא ואז לקנות 9700

פורסם

ה9800 כבר יצא ואפשר לקנות אותו....

אם אתה מתכנן לעשות OC לכרטיס מסך הייתי קונה R9600...

הכרטיס הזה הוא מצויין גם של הרקולס וגם של SAPHIRE ולא תתחרט אם תקנה את של אחת החברות...

פורסם

למה ה-9600 יותר טוב לO\C???? ובלי OC הוא גם יותר טוב מה-9500 נכון?

פורסם
  • מחבר

השאלה אחרונה דיי חשובה לי

כי אני לא רוצה סתם לזרוק את הכסף

בקשר לראדון 9600 יש לו "רק" 4 צינורות עיבוד

זה מאט אותו בצורה משמעותית לא?

כי ההבדל בינו לבין ה9500 הוא צינורות העיבוד ומיהורת השעון של הזכונות והמעבד הגרפי

ככה שה9500 יכול לעקוף אותו בלי בעיה

פורסם

9500PRO יותר חזק מה9600 הרגיל.

פורסם

רק אחרי אובר קלוק דיי גדול עבר ה9600 את ה9500 פרו, ובגלל שגם הפרו יכול לעבור אובר לא קטן אז הוא עדיף. אבל אמרתי ואומר שוב, לדעתי כדאי לקנות בכלל 9700!

פורסם

אם ה-9600 יהיה יותר זול מה-9500 פרו אז תקחו 9600 ואם ההפך אז תקחו 9500 פרו. חלק ופשוט.

פורסם

רק אחרי אובר קלוק דיי גדול עבר ה9600 את ה9500 פרו, ובגלל שגם הפרו יכול לעבור אובר לא קטן אז הוא עדיף. אבל אמרתי ואומר שוב, לדעתי כדאי לקנות בכלל 9700!

כדאי, אבל מדובר פה על עוד 500 שקל !

פורסם

תראה ב0C ה9600 הרגיל, קורע את 9500P ולכן כדאי ללכת עליו , אם יש תקציב אז ה9600P הוא הבחירה האולטימטיבית אתה מגיע איתו לביצועים של 9700P ואף עובר אותו

פורסם

אתה מגיע איתו לביצועים של 9700P ואף עובר אותו

הגזמת קצת,לא ?

פורסם

לא ממש..

הייתה ביקורת עליו ועל איך שהוא הדהים מבחינת אובר..

פורסם

אני יודע שהוא הדהים מבחינת OC אבל עדיין ...מהירויות זכרונות ומעבד הם לא הפרמטרים הכי חשובים לכרטיס מסך ואפילו OC עצבני ביותר לא יכול לתת שיפור משמעותי שכזה...

פורסם

טעות שלי הוא תותחחח!!! שיחקתי עכשיו בut2003 במשך שעתיים וחצי על 1600x1200x32 הכול הכי גבוהה,ושכחתי לבטל את הAA שהיה עלx6 ואת אתAF שהיה על x16 ומשחק פשוט טס,לאחר מכן יצאתי לוינדוס וראיתי לתדהמתי שהAA וAF פועלים על x6 וx16 ולא האמנתי שהמשחק פעל כל כך מהר בקיצור,

תקקנננה זה שוווה!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים