עבור לתוכן

סנכרון PST עם תוכנות סנכרון לא ייעודיות ל-PST, לדוגמא BeInSync - דעתכם וניסיונכם

Featured Replies

פורסם

אני מעביר לפה (בצורה אנונימית) דיון לא-אישי שהיה לי לאחרונה במסרים פרטיים כדי להגביר את החשיפה ולקבל חוות דעה נוספות.

-----

לפני מספר חודשים המלצת למישהו בפורום על http://www.synchpst.com/ או http://www.beinsync.com/ לצרכי סנכרון הואטלוק. אני נמצא בבעיה דומה כאשר אני רוצה לדאוג לסנכרן את המיילים שלי בין הנייח והנייד. עכשיו, אני מבין ש-BEINSYNC עושה את זה ואפילו בצורה מאוד יפה (לפי הסבר שלך שהיא מעדכנת רק שינויים בקובץ PST ולא את כולו). האם גם SYNCHPST עובד בצורה דומה? - מאחר ושתי התוכנות בתשלום, כש-BEINSYNC יקרה יותר, מאוד חשוב לי מי מהן עובדת בצורה הכי יעילה.

מה שכן, אם אני מבין נכון, שתיהן זהות בכך שחייבים לסגור את התוכנה באחד המחשבים לפני שמסכרנים את המחשב השני, נכון? ל-SYNCHPST ראיתי שיש אפילו תוסף שמאפשר לך לסגור מרחוק את ההאוטלוק במחשב המרוחק, גם ב-BEINSYNC יש את זה?

-----

אם אני המלצתי בפורום לעבוד עם BeInSync לצורכי סינכרון אאוטלוק אז כנראה שהייתי בגילופין מכיוון שדבר כזה יהרוס לך את הקובץ. התוכנה הנ"ל לא מיועדת לסינכרון קבצים שהם למעשה דמויי בסיס נתונים אלא לקבצים יותר פשוטים בינארית שישתנו קלות בעיקר בסוף הקובץ. או במילים אחרות: אתה צריך תוכנה ייעודית לסינכרון Outlook. אני אישית לא ניסיתי אף אחת מהן אבל בדיון יותר מאוחר בפורום פרש מישהו אמר שתוכנה אחרת בשם EZOutlookSync עבדה אצלו הכי טוב.

http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=392994

-----

אני חייב לציין שאני לא מבין מה הבעיה עם BeInSync בסנכרון קובץ PST. ממה שיצא לי לשמוע ולקרוא קצת על התוכנה, היא תוכננה בראש ובראשונה כדי לתת מענה לבעיה זו, בין היתר.

לגבי התוכנה שהמלצת עליה, אני אבדוק אותה, אבל קצת מדאיג אותי שהיא מגיעה מחברה קצת קנה ועלומת שם. אם כבר חלופה, הוזכרה SyncPst כמה וכמה פעמים פה בפורום וגם בפרש אני חושב שדיברו עליה בעבר. מה אתה אומר?

-----

הבעיה בסנכרון PST עם BeInSync תהיה כאשר ישתנו נתונים בשני קובצי ה-PST בו-זמנית, נניח, כי שכחת לדוגמא לעשות סנכרון ואז נוצר מצב שהורדת דאתא חדש ושונה לגמרי בשני המקומות... התוכנה לא יודעת להבחין מה בדיוק השתנה, כלומר מה זה אימייל שנוסף ומה זה אימייל שנמחק בכל אחד המקומות - היא הולכת בליינד על שינויים בינאריים בקובץ כך שהיא לא תוכל לסנכרן שני PST אשר שונו שניהם מהסינכרון האחרון. אז אם תוכל להבטיח לעצמך שלא יווצר מצב כזה, אז אולי תוכל לעבוד איתה בבטחה.

לגבי איזה תוכנה ייעודית ל-PST היא הכי טובה - הניחוש שלי יהיה טוב בדיוק כמו שלך. כשאני בספק אני בדרך כלל מגגל השוואות בין שתי התוכנות, רואה למי מהן יש יותר בעיות מדווחות ע"י המשתמשים, דירוגים ברשת, מי מתעדכנת הכי הרבה, וכו' לפני שאני סתם בוחר אחת לנסות קודם. אי אפשר אף פעם לבנות על דעה של משתמש אחד כי מי יודע מה רמת ההבנה שלו או רמת הנזקים שהוא גרם לעצמו/לPST שלו עוד לפני השימוש בתוכנה.

בהצלחה וספר לנו בפורום חוויותיך שנלמד כולנו... לטעמי הדיונים הללו בהודעות פרטיות לא תורמות לידע הגלובאלי ומן הסתם מחסירות ניסיונם של אחרים.

ר

-----

אגב, בעיה נוספת שעכשיו אני מתאר לעצמי שאפשר שתקרה עם סנכרון PST שלא בתוכנה ייעודית היא, שקובץ ה-PST ישתנה כאשר האאוטלוק פתוח, מה שעלול לגרום נזק לדאתא בקובץ. צריך שתוכנת הסנכרון תדאג לזה שהיא לא מבצעת סנכרון על קבצים חיים (כשהאאוטלוק פתוח).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים