עבור לתוכן

שאלה לגבי כרטיס מסך במחשב Dell Inspiron 1520

Featured Replies

פורסם

שלום,

במחשב הנ"ל יש כרטיס מסך NVIDIA GeForce 8400M GS 128MB.

1. עד כמה הכרטיס טוב, בהנחה שאני גם רוצה להריץ עליו משחקים לא כבדים מדי (תלוי מה אתם מגדירים כמשחקים כבדים) כדוגמת GTA: SA

2. כמה יעלה (בערך) לשדרג לכרטיס מסך 8600M GT?

פורסם

1- עם GTA SA למשל לא תהיה שום בעיה, אבל אל תצפה שזה יריץ GTA4 בצורה טובה...

לגבי שדרוג- כבר יש לך את המחשב?

אם כן- 1200 שקל בערך לא כולל עבודה, וזה במידה ותמצא בכלל מאיפה לקנות כרטיס כזה.

אם לא- אין אפשרות שדרוג בארץ כמו באתר של דל. או שהמחשב מגיע עם כרטיס אחד, או עם אחר.

הקונפיגורציה היחידה של הדל עם 8600 נמכרת היום בכ 6500 שקל (במידה ואתה מצליח ליפול על יחידה במלאי. כבר אין ב 99% מהמקומות)

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על העזרה...

יש לי שאלה נוספת לגבי כרטיס הקול של המחשב הזה - האם הוא תומך רק בסטריאו?

ואם כן, האם ניתן לשדרג לכרטיס התומך ב7 ערוצים?

פורסם

1.אני יכול לספר שעם כ.מסך זה במחשב HP שברשותי אני מריץ את כל משחקי האסטרטגיה,פעולה ושאר ירקות בצורה חלקה על הגדרות סבירות(מספקות תמונה ברורה וחלקה ללא פילטרים),הבעיה העיקרית היא במשחקי FPS כבדים יותר כסגנון קרייסיס שם צריך לשחק טיפה עם ההגדרות אבל מתקבלת תוצאה משביעת רצון.אני מניח שתוך שנה כבר הוא יתחיל לקרטע יותר עם המשחקים החדישים.

2.אני לא יודע כ"כ למה אתה מתכוון ב"לשדרג",אם זה מבחינת החלפת כ.מסך קיים במחשב נייד שנמצא אצלך אין כ"כ על מה לדבר.

אם אתה מדבר על שדרוג במפרט לקראת הזמנה זה לא אפשרי אלא רק קניית דגם של 1520 ספציפי עם כ.מסך זה(מה שכן,דל כבר לא משווקים בסדרת ה15XX כ.מסך נפרדים אלא רק מובנים,הנפרדים קיימים רק בXPS היקרה יותר),כיום די קשה להשיג דגם של 1520 עם 8600GT בגלל הפסקת ייצור ומחסור במלאי אבל שווה מאוד להשקיע במחשב בעל כ.מסך זה,מדובר על מחיר של כ6500 שקל.

http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-1520-8600-250.htm

**עריכה**

פיקה כבר הקדים אותי ודי ענה על הכל.

לגבי הGTA4,לא ניסיתי להריץ אותו.אבל הרצתי את הPRINCE OF PERSIA האחרון די בקלות,ועוד כמה משחקי פעולה 3D אז אני מאמין שלא תהיה בעיה.

לגבי הכ.קול,אם אני לא טועה מדובר על כרטיס בעל תמיכה ב7.1

פורסם

אני הייתי כנראה אחד האחרונים שרכש את ה-1520 עם 8600 והביצועים די טובים, מריץ Heroes 5 בלי בעיה ברזולוציה גבוהה ואיכות טובה, Stalker חלק חלק ברזולוציה סבירה ואיכות סבירה+ וגם ניסיתי Crysis, מריץ אותו לא חלק חלק אבל מספיק טוב ולא באפשרויות הכי נמוכות, המחשב סוס....

פורסם

תוריד את הפאטץ' של 1.2 ואת הדרייבר האחרון מדל- זה עושה פלאים.

קרייסיס רץ יפה על 1280X800 במדיום (עם water על High ועוד משהו על HIGH, לא זוכר מה)

ולא מקרטע חוץ מלקראת הסוף שיש את השלבים הממש כבדים עם הטונות שלג....

לגבי תמיכה בסאונד- כרטיס הקול הוא 7.1 ערוצים, אבל דרוש דונגל שמחברים ליציאת ה S-Video שיתן לך את יציאות ה PL התואמות/יציאה אופטית/קואקסאלית

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה בדונגל? לא הבנתי איך זה אמור לעבוד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים