עבור לתוכן

הכנת ערכת הפעלה BOOTABLE מ USB .. עזרה...

Featured Replies

פורסם

היי

יש לי ISO של WINDOWS XP , וHIRENES BOOT CD ISO וISO של לינוקס UBUNTU , אני רוצה לעשות איזהשהו משהו שאני מפעיל את זה וברגע שהBOOTLOADER עולה זה יראה לי מסך של בחירה מה אני רוצה, ושהוא ידע להריץ את ההתקנה שבחרתי דרך דיסק USB

איך עושים את זה? ראיתי כל מיני תוכנות כמו MAGICISO אבל הם טובים רק ל CD ולא ל USB DISK ON KEY

מישהו יודע?

פורסם

אמ...

קודם כל אמערכות הפעלה שאתה יכול להריץ מדיסק און קי בלי להתקין חייבות להתאים לכך.

זאת אומרת שמתוך כל מה שהזכרת רק ה-Hirenes Boot CD יעבוד, וה-Xפ וה-UBUNTO (אלא אם כן אלה גרסאות מיוחדות) לא יעבדו.

עכשיו כדי ליצור USB שעולה ב-BOOT אתה צריך קודם כל להעתיק את כל התוכן של ה-ISO לתוך הדיסק און קי שלך, ואז עם תוכנה כלשהי (אני בטוח שיש, רק לא חיפשתי, תחפש קצת...) לחלץ מתוך ה-ISO את ה-Boot Sector (כמו קובץ כזה מיוחד שגורם לזה לעלות כשמתחיל המחשב), ולהטמיע אותו ב-DOK.

פורסם
  • מחבר

כן השאלה איך קוראים לתוכנה ? :)

פורסם

אני יודע שעם UltraISO אפשר לפתוח את הקובץ ISO ולחלץ ממנו את הקובץ BOOT שלו, עכשיו אולי יש סיכוי קטן שתוכל לפתוח בתוכנה את הדיסק און קי ולשים אם את קובץ ה-BOOT אבל לא נראה לי... אם זה לא יעבוד תחפש קצת בגוגל.

פורסם

אני יודע שעם UltraISO אפשר לפתוח את הקובץ ISO ולחלץ ממנו את הקובץ BOOT שלו, עכשיו אולי יש סיכוי קטן שתוכל לפתוח בתוכנה את הדיסק און קי ולשים אם את קובץ ה-BOOT אבל לא נראה לי... אם זה לא יעבוד תחפש קצת בגוגל.

כן ,כפי שזכור לי בתוכנה הזאת יש את האופצי לחלץ boot

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים