עבור לתוכן

האם ל4GB זכרון יש שימוש היום?

Featured Replies

פורסם

זה לא קשור עם Page File או בלי. העובדה היא שקרייסיס צורך המון זיכרון בהגדרות הכי גבוהות, ואם היה לי 8GB במקום רק 4GB אז אולי הייתי יכול לשחק בקרייסיס בלי Page File.

פורסם

במקרה היום הוספתי עוד 2 גיגה זיכרון למחשב!

ואני חייב להגיד שהויסטה באמת זזה יותר מהר והיא גם תופסת יותר מקום נכון לעכשיו היא מזהה לי 3.5 גיגה (בקרוב תוחלף ל 64)

ועוד לא ניסיתי להריץ קרייסיס על ה 4 גיגה אני ינסה מחר ונראה אם יש הבדלים

וד"א מה זה Page File?

פורסם

Page File זה מעין זיכרון נוסף על הדיסק הקשיח (יותר איטי מהזיכרון הראשי).

פורסם

זה לא קשור עם Page File או בלי. העובדה היא שקרייסיס צורך המון זיכרון בהגדרות הכי גבוהות, ואם היה לי 8GB במקום רק 4GB אז אולי הייתי יכול לשחק בקרייסיס בלי Page File.

אני לא חושב שהגדרות גבוהות יותר מעלות את צריכת ה RAM באופן משמעותי, צריכת הRAM ברובה נובעת מטעינת השלב/אזור עצמו והאובייקטים בו.

אפקטים כאלו או אחרים- לא רלוונטים...

פורסם

הגדרות גבוהות מעלות את השימוש ב-RAM באופן דראסטי. בהתחלה הגדרתי את כל ההגדרות ל-MEDIUM, והמשחק זז חלק על 4GB זיכרון ובלי Page File. אח"כ, העליתי את כל ההגדרות ל-VERY HIGH. המשחק זז חלק (גרפיקה הרבה יותר טובה), אבל תוך זמן קצר ויסטה אמרה לי שנגמר לי הזיכרון והמשחק עף. הייתי צריך להגדיר Page Fle כדי להמשיך לשחק על VERY HIGH.

פורסם

נירא לי גם ויסטה עוזרת לצריכת כל הזיכרון במשחק..

וNTT, כן אני ממליץ לקנות 4GB זיכרון ב420 שקל, זה מאוד זול, חבל ללכת על 2GB.

פורסם

יש משחקים שכן מקבלים תוספת למהירות לדוגמה Gothic 3, שתחת 1 ג'יגה אצלי לא סחב לעומת זאת Crysis עובד חלק...

(כרטיס מסך 8600GT).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים