פורסם 2008 באפריל 117 שנים שלום לכולם..!פרקטי אתמול מדפסת epson stylus cx3200 הוצאתי לה את המסך את המנורת אור של הסריקה ועוד כמה דבריםהאם אני יכול לעשות מהמסך תצוגת טמפ'..? ואם כן מאיפה אני מסיג תוכנה.?ואני צריך רעיונות בקשר למנורה..??תודה מראש...![attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באפריל 117 שנים מה יעזור לך תוכנה אם לא חיברת את המסך .יש סטיקי בנוגע למסכים אני לא כל כך מבין במסכים אבל אם אתה רוצה עזרה תצלם את המסך מקדימה ומאחורה בשביל לראות אם יש לו בקר (לא יודע אם קוראים לזה בקר) ואיזה בקר ואיזה סוג המסך
פורסם 2008 באפריל 217 שנים מחבר מה יעזור לך תוכנה אם לא חיברת את המסך .יש סטיקי בנוגע למסכיםאני לא כל כך מבין במסכים אבל אם אתה רוצה עזרה תצלם את המסך מקדימה ומאחורה בשביל לראות אם יש לו בקר (לא יודע אם קוראים לזה בקר) ואיזה בקרואיזה סוג המסך אני צריך קודם את התוכנה בשביל לא לחבר סתם ואז אני לא ימצא תוכנה מתאימהואין בעייה אני יצלם ואגב יש לו את הלחצנים שלו ליד המסך
פורסם 2008 באפריל 217 שנים יש לך פה מדריך באתר המראה איך לחבר את המסך למחשב ויש שם גם תוכנה תנסה לחבר http://hwzone.co.il/guides/lcdguide/
פורסם 2008 באפריל 217 שנים מחבר תגיד אחי למסך שלי יש 10 פינים זה טוב או לא טוב..?(במדריך--->לעבודה)כי במדריך יש 16 פינים.!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.