עבור לתוכן

להיתגייר

Featured Replies

פורסם

להיתגייר (ככה רושמים את זה ? (

אני רוצה לדעת איך אני עושה את זה

מה הם השלבים ?

זה קשה לעשות את זה

צריך לדעת איזה משהו מיוחד ?

תודה

• תגובות 42
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קשה מאוד. מאוד.

מציעה לך לשקול בכובד ראש ובצורה רצינית אם אתה באמת רוצה להכנס לזה.

פורסם
  • מחבר

קשה מאוד. מאוד.

מציעה לך לשקול בכובד ראש ובצורה רצינית אם אתה באמת רוצה להכנס לזה.

את יכולה לפרט על זה בבקשה

ורשמתי נכון את המילה ?

פורסם

להתגייר (ולא להיתגייר).

תשמע, זה תהליך מאוד ארוך. פגשתי בחיי כמה אנשים שניסו לעבור אותו וכמה שעברו וכולם העידו שסבלו מהתהליך ברמה כזו או אחרת.

אחד מהם ויתר בגלל שחייבו אותו לחתוך חתיכה מאיבר המין שלו, הרוב ויתרו בגלל הקשיים שהערימו עליהם - חיטטו להם בחיים בצורה פולשנית ביותר, ובמיוחד מכיוון שאתה חייב לאמץ אורח חיים דתי ורובם לא רצו בכך. אני משערת שלמי שרוצה להיות דתי, ובאמת מעוניין להתגייר כי אורח החיים הזה זה מה שמושך אותו, אז אולי יהיה קל יותר. רוב הבחורים שאני הכרתי היו מקסימום מסורתיים כמו האדם הממוצע ברחוב או חילוניים וזה פשוט היה יותר מדי בשבילם.

תבין שהגישה המוצהרת של המגיירים היא להקשות על כל אחד ואחד שרוצה להתגייר.

על התהליך הטכני אתה יכול לקרוא באינטרנט, אבל אני מציעה לך לחפש חבר'ה שעוברים את זה ולשמוע ממקור ראשון איך זה. זה נשמע יותר קל על הנייר כנראה.

פורסם
  • מחבר

את שלי חתכו כבר שהייתי קטן 8 ימים

אבא שלי יהודי

ואמא לא לכן אני נחשב נוצרי

אני רוצה לשנות את זה ושזה יחשב שאני יהודי

את יכולה להפנות אותי לאיזה כתבה על זה או משהו

יכולת החיפוש שלי לא משהו

פורסם

ממה ששמעתי זה בערך ככה (תקנו אותי אם אני טועה )

אתה תצטרך לשנן דברי תורה , ללמוד קצת על ההיסטוריה של עם ישראל , להכיר מנהיגים יהודים חשובים לכל אורך ההיסטוריה (חשובים על פי היהדות)

ללמוד את מצוות התורה (שבת +תפילין+ציצית+מזוזה+..........)

חלק הלימוד זה החלק הקל ...

החלק הקשה הוא שידרשו ממך ללכת לבית כנסת \לשמור שבת \לקיים מצוות ......

ותיהיה נתון תחת מעקב כדי לראות שאתה באמת מקיים מצוות ולא מחפף ...

מי שיחפף בקיום המצוות ידחו אותו , לכן אם אתה לא רואה את עצמך מעין חוזר בתשובה , לשנתיים , חבל על המאמץ שלך .

אם בסבבה שלך להיות חוזר בתשובה לשנתיים אז תיהיה מובטח שתעבור בהצלחה .

פורסם
  • מחבר

אני ממש לא מוכן להיות דתי שנתיים עכשיו

אז אני יוותר

אבל שאני ירצה להיתחתן יעשו לי בעיות נכון

או שאני ביכלל לא יוכל להיתחתן ?

פורסם

בארץ לא תוכל להתחתן (תוכל לקיים טקס נישואין, אבל לא תהיה נשוי באופן רשמי על פי המדינה).

תוכל להתחתן חתונה אזרחית בקפריסין.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת להיתחתן חתונה אזרחית בקפריסין ?

אין עושים את ?

גם כן הכפייה הדתית הזאת בארץ

למה אפשר להיתחתן רק אם אתה יהודי ?

פורסם

^ כי זאת מדינה גזענית, ככל שתפנים ותשלים עם זה יותר מהר כך יהיה יותר טוב, תחיה את החיים שלך ואל תייחס לזה יותר מדי חשיבות.

אם תתחתן עם יהודיה הילדים ייחשבו יהודים ככה שהבעיה העיקרית היא רק החתונה.

אני גם באותו מצב כמוך, אמא שלי ז"ל הייתה נוצרייה (פולנייה) , ואחרי שגיליתי איך עובד כל העסק של הגיור הרעיון הזה ירד מהפרק ולא עלה שוב אפילו לרגע, זה סיוט וממש לא שווה את זה.

אני וחברה שלי נתחתן בקפריסין בחתונה אזרחית, תהיה לנו חופשה פצצה + חתונה אינטימית ולא מזוייפת, יקרה, וגורמת ל1000 סכסוכים במשפחה כמו של כולם, אני אישית רואה את זה כיום כיתרון 8)

איך עושים את זה? יש כיום חברות שמציעות חבילות קומפלט במיוחד למטרה הזו, טיסות + מלון + מתורגמן שיעזור לכם עם כל המסמכים + נהגים, הכל כולל הכל, יש המון אנשים במצב הזה בארץ, ויש גם הרבה זוגות יהודיים שעושים את זה מבחירה. (כמו גלית גוטמן ובעלה)

פורסם
  • מחבר

תודה על המידע

תגיד כמה עולה כול העסק הזה ?

פורסם

לא סיפור יקר במיוחד, בטח לא יחסית לחתונה רגילה בארץ, אפשר למצוא חבילות של "חתונה ביום אחד" ב700$~ בערך,

הכל תלוי במלונות ובכמה זמן רוצים להשאר, החלק של החתונה לא יקר במיוחד, בעיקר אגרות.

פורסם
  • מחבר

חח תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים