פורסם 2003 במאי 122 שנים או קיי השאלה שלי היא כזאתבמחשב שלי יש לי מעבר של אינטרל פנטיום 3 800 מג"הנכנסתי לביוס והטמפ' שלו בערך על ה30זה הרבה? זה קצת?מה הטמפ' הממוצעת במחשב בלי OC?האם יש לי בסיס טוב לOC?
פורסם 2003 במאי 122 שנים טמפרטורה מצויינת, תתחיל לעשות OC בכך שתעלה את הFSB בביוס...טמפרטורה שאתה צריך להתחיל להיזהר היא בסיביבות ה50-55...
פורסם 2003 במאי 122 שנים השאלה היא האם נכנסת לביוס אחרי שהמחשב היה מכובה הרבה זמן (משהו כמו 10 דקות). כי אם כן לא ראית טמפרטורה אמיתית כי הוא עוד לא הספיק להתחמםתעבוד על המחשב איזה חצי שעה ואז תעשה ריסט ותכנס לביוס
פורסם 2003 במאי 122 שנים גם אם זה 30 בIDLE אני לא מאמין שהוא יעבור את ה37 בFULL-LOAD, וגם הפנטיומים האלה ממש לא מתחממים.
פורסם 2003 במאי 122 שנים כשהמחשב רק נדלק ונכנס לביוס המעבד לא עושה כמעט כלוםאצלי המעבד על 20 מעלות והציפסט על 19
פורסם 2003 במאי 122 שנים מחבר אוףאתם צודקים, לא חשבתי על זה שאני צריך לבדוק אותו אחרי הרבה עבודההוא משהו כמו 37 מעלות :'(נראה לי שאני זקוק לקצת קירורהמחשב הוא איך שהוא באבלי שום קירור נוסףמאוורר למעבד ועוד אחד בספקנראה לי שOC אני אעשה לו רק אחרי עבודת קירור טובה
פורסם 2003 במאי 122 שנים מחבר אמממ....אם תוכל לעזור לי?אני לא ממש מוצא שם תוכנה שתתן לי את הטמפ' של המעבדאולי העובדה שאין לי מושג איך זה נקרא היא הגורם לכךאני אשמח לקבל לינק או שם של התוכנה הנ"ל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.