עבור לתוכן

LENOVO מול HP מי לדעתכם טוב יותר

Featured Replies

פורסם

אני רגע לפני הקניה שני מתמודדים הגיעו לקו הסיום

לנובו, שכמוהו היה לי והוא תותח על במחיר 952$ וממולו HP במחיר 900$ (אל תתיחסו למחיר על התמונה)

השיקולים לקנית הלנובו - אחריות ל3 שנים בינלאומית, ובעיקר כי הוא לנובו מה שאומר איכות!!!

ממולו HP עם אחריות לשנתיים לא בין לאומית (נראה לי), אך לעומת זאת כרטיס מסך 256MB (לעומת 128MB של לנובו) 3MB זכרון (לעומת 2MB) ומצלמת אינטרנט (למרות שזה לא כזה מעניין אותי).

אני לא מי יודע מכיר את HP, ולא אומר לי יותר מדי מהירות הכרטיס מסך, אני עובד בקטנה עם תוכנות וידאו כמו פרימייר אבל לא יותר מדי.

אז מה אתם אומרים.

מת כבר לקנות!!!!! אשמח להמלצה מורחבת עם הסברים

תודה רבה

נ.ב. אופציה נוספת להשאיר את המחשב של HP עם אחריות לשנה ותמורת זאת לשדרג אותו למעבד 2.5GH והרדיסק 320GB ולהישאר על מחיר של 900$

אבל היות ושוק המשומשים חזק יחסית בארץ לדעתי כדאי לוותר על זה, גם בשביל אופצית מחירה מאוחר יותר חוץ מזה תקלות קורות..........

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא נחוצים הסברים כלל-רק לנובו.

בתור אחד שמפרק אותם אני יכול להגיד לך שאיכות הבניה של HP מזוויעה גם בסדרה העסקית שלהם, תוסיף לזה את חוסר האחריות הבינלאומית ורק לשנתיים- והרי לך תשובה.

פורסם

כפי שנאמר מעלי, למחשבים עסקיים עדיף LENOVO מכל הבחינות, גם החוזק וגם האחריות של IBM

אם זה היה לשימושים אחרים היה כדאי לשקול את HP, למרות שהאחריות שלהם בעייתית.

פורסם

בחייך, אתה משווה Thinkpad ל-Pavilion?

מילא היית משווה לסדרה העסקית של HP, שגם להם יש אחריות בינלאומית ושירות די טוב בארץ (לפחות בשנים האחרונות).

פורסם

מניסיון,היה לי לינובו,עבדתי עם הרבה מחשבים שלהם,ואז..........התחלתי לעבוד עם המחשבים הניידים של HP והופתעתי לטובה

מרוב שאהבתי את איך שהם בנויים,קניתי לי אחד כזה ,HP נותנים לך יותר ביצועים מאשר לינובו במחיר קטן יותר,גם הם בנויים היטב

גם הסוללה שמחזיקה הרבה זמן,שזה יתרון אצל לינובו למשל,HP סידרו את זה,.וכיום הסוללות שלהם מחזיקות ל3 שעות על מצב "מאוזן"

ומעל ל3 שעות על מצב "חיסכון בחשמל"

וחשוב להזכיר שהמחשבים בכלל,אבל בכלל לא מתחממים,כמו למשל הנייד שלי שדלוק 4 ימים והוא קר כאילו לא הדלקתי אותו בכלל

אני ראיתי הרבה גרפיקאים ,וכאללה שעובדים עם דוגמניות שעוסקים בליטושים וכל זה,במחשבי HP או כמובן באפל

לינובו/IBM זה רק שם גדול,לא יותר מזה.

הם יותר מתגאים בזה שאם המחשב נופל לא קורה לו כלום,כמו כל הפירסומות שלהם,כמו זאת למשל

אבל מה עם ביצועים?

זו דעתי,אני להבדיל מאחרים,לא מקובע על חברה ממזמן לא נותנת תמורה לכסף.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה,

ההבדלים מבחינת הביצועים גדולים או לא?! 256MB לעומת 128MB כרטיס מסך עם הכרטיסי מסך שיש שם זה לא משהו רציני. (אני יודע שגם בכרטיסי מסך עצמם יש הבדלים)

השאלה היא אם זה לא שווה את זה. אני יכול להוסף שננה אחריות ולהוריד גודל הרד דיסק לדוגמא.

הביצועים של המחשב עצמו מה איתם הם גדולים ברמות?!

אני באמת לא מבין בזה כלום!!!!!

תודה

ובבקשה תענו מהר כי היד כבר רוצה לתקתק מספר כרטיס אשראי

פורסם

ההבדל בין 256MB ל128MB על אותו כרטיס(8400GS) הם זניחים לחלוטין,משהו כמו 5%.

ההבדל הרציני יותר הוא בין ה8600GT ל8400GS.

אני גם יכול להגיד כבעלים של HP מסדרת 65XX של פביליון שדי זהה לכל שאר הסדרה מדובר במחשב בעל גימור מעולה,איכותי למדי,מריץ משחקים עם 8400GS בצורה מספקת,סה"כ אין תלונות.

פורסם

הכרטיס בלנובו הוא בכלל NVS140

אם בראש שלך משחקים- אתה יכול לשכוח מהמחשב עם הכרטיס הזה :\

פורסם

הכרטיס בלנובו הוא בכלל NVS140

אם בראש שלך משחקים- אתה יכול לשכוח מהמחשב עם הכרטיס הזה :\

לא נכון. עם דרייבר מתאים הוא יעבוד בדיוק כמו ה-8400.
פורסם
  • מחבר

שוב תודה רבה, ואין ספק שיש פה חבר'ה רציניים שמבינים מי נגד מי.

המטרה שלי המחשב היא עבודה רגילה בד"כ עם עריכת וידאו מדי פעם (כמו שכתבתי בהתחלה), משחקים, אולי פעם ב.... אבל זה לא מה שישבור אותי, למרות שכמובן שאשמח שבפעם ב.... הם יעבדו כמו שצריך.

חבר'ה אני אשמח אם תוכלו להסתכל בתמונות ששלחתי, ולראות בדיוק באיזה כרטיסי מסך מדובר. נשמע כאילו שהכרטיס של הHP הרבה יותר איכותי, ועדיין שווה ללכת על הLENOVO. כן אני חתיכת שגען שכל!!!!

דרך אגב שווה לשדרג ל2.5MB זכרון ב33$, 3GB ב46$ או שהמחשב ירוץ סבבה בלי זה (אני כבר ממילא מעבר לתקציב שהקצבת לעצמי גם בלי זה)

ועוד שאלה קטנה לסיום.

ויסטה ירוץ על הלונבו כמו שצריך או שכדאי להתקין XP (המחשב מגיע עם לינוקס כדי להוריד את המחיר)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים