פורסם 2008 במרץ 3117 שנים היי!יש לי בעיה שאני מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור אותה.התחלתי להשתמש בתוכנה Fraps לפני כשבוע ומאז ההתקנה יש לי בעיהעם קליטת הסאונד, ז"א אני מנסה לצלם סרטונים מתוך משחק מסוים, הסרטון נשמראך בלי שמע.האפשרות Record Sound מסומנת ב-V והאפשרות של Detect Best Sound Inputמסומנת גם היא (ככה זה היה בברירת מחדל לאחר התקנת התוכנה).בנוסף לכך (פחות חשוב), האם יש אפשרות גם לקלוט את הסאונד של המשחק וגםסאונד ממיקרופון בו זמנית בצילום הסרטון? אם כן איך עושים זאת בתוכנה?תודה מראש.
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים היי!יש לי בעיה שאני מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור אותה.התחלתי להשתמש בתוכנה Fraps לפני כשבוע ומאז ההתקנה יש לי בעיהעם קליטת הסאונד, ז"א אני מנסה לצלם סרטונים מתוך משחק מסוים, הסרטון נשמראך בלי שמע.האפשרות Record Sound מסומנת ב-V והאפשרות של Detect Best Sound Inputמסומנת גם היא (ככה זה היה בברירת מחדל לאחר התקנת התוכנה).בנוסף לכך (פחות חשוב), האם יש אפשרות גם לקלוט את הסאונד של המשחק וגםסאונד ממיקרופון בו זמנית בצילום הסרטון? אם כן איך עושים זאת בתוכנה?תודה מראש.קודם כל אתה צריך לנתב את המחשב דרך בקרת העוצמה ,הקלטה ו - wave .ואז הוא יבין שהוא אמור להקליט את מה שהמחשב שלך מוציא.ולגבי המיקרופון אני בספק, אצלי יש כרטיס עם 24 ערוצים אז אני יכול לשחק עם זה אבל בכרטיסי קול סנדרטיים לא נראה לי, אולי אבל בדרך כלל לא.
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים מחבר קודם כל אתה צריך לנתב את המחשב דרך בקרת העוצמה ,הקלטה ו - wave .ואז הוא יבין שהוא אמור להקליט את מה שהמחשב שלך מוציא.ולגבי המיקרופון אני בספק, אצלי יש כרטיס עם 24 ערוצים אז אני יכול לשחק עם זה אבל בכרטיסי קול סנדרטיים לא נראה לי, אולי אבל בדרך כלל לא.איך בדיוק אני מנתב בין השניים?
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים לוח בקרהצלילים, דיבור והתקנים שמעצלילים והתקני שמעמתקדם, יפתח חלון העוצמה הראשית ושם תלחץ עלאפשרויות ,מאפייניםהקלטה, קו נכנס או line in
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים מוזר ,כי בדרך כלל אומורה להיות לך אופצייה של recordingהנה תראה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באפריל 117 שנים תודה בכל זאת.בכל זאת, מישהו יודע איך לפתור את הבעיה?אין על מה ,אבל שים לב שאם לא תגדיר למחשב מאיפה להקליט דרך הבקרת עוצמה אין לך אופציה לשלוט בזה בדרך אחרת.אני מקליט בקיובייס ואפילו שם גם אם תכוון הכל כמו שצריך את חייב לשים וי על האופציה הנדרשת
פורסם 2008 באפריל 117 שנים מחבר שים לב לחלון ה-[glow=yellow,2,300]Properties[/glow].יש שם אפשרות של בחירה ב-Mixer Device, האפשרות שמסומנת כרגע (ראה תמונה) היאRealtek HD Audio outputבתוך הלשונית הזאת(Mixer Device) יש לי שלוש אפשרויות:Realtek HD Audio input Realtek HD Audio output(מסומן כרגע)Realtek HD Digital inputכשאני בוחר את שתי האפשרויות האחרות (לא האפשרות המסומנת כרגע) הסימון של [glow=yellow,2,300]Playback[/glow] הופף למטושטשוהאפשרות של [glow=yellow,2,300]Recording[/glow] הופכת לזמינה.אז אחרי החפירה הזאת השאלה שלי בעצם זה האם זה יכול איכשהו לעזור.
פורסם 2008 באפריל 117 שנים לדעתי כן, אם אני לא טועה ככה עובדים הכרטיסים של רילטק.אחרי שבחרת בRealtek HD Audio input אז השליטה בפלייבק מושהת לטובת השליטה בהקלטה.
פורסם 2008 באפריל 117 שנים מחבר אך גם שאני בוחר ב-Realtek HD Audio input אין לי את האפשרות של Line in שהזכרת.
פורסם 2008 באפריל 117 שנים שים לב לחלון ה-[glow=yellow,2,300]Properties[/glow].יש שם אפשרות של בחירה ב-Mixer Device, האפשרות שמסומנת כרגע (ראה תמונה) היאRealtek HD Audio outputבתוך הלשונית הזאת(Mixer Device) יש לי שלוש אפשרויות:Realtek HD Audio input Realtek HD Audio output(מסומן כרגע)Realtek HD Digital inputכשאני בוחר את שתי האפשרויות האחרות (לא האפשרות המסומנת כרגע) הסימון של [glow=yellow,2,300]Playback[/glow] הופף למטושטשוהאפשרות של [glow=yellow,2,300]Recording[/glow] הופכת לזמינה.אז אחרי החפירה הזאת השאלה שלי בעצם זה האם זה יכול איכשהו לעזור.תנסה את זה:כנס לאפשרויות צליל בלוח בקרה (SOUNDS AND AUDIO DEVICES) ותעבור לטאב AUDIOעכשיו יש לך 3 תיבות בחירה, בראשונה תבחר Realtek HD Audio outputבשנייה Realtek HD Audio input ובשלישית אל תיגע.תאשר ותנסה להקליט שוב.
פורסם 2008 באפריל 117 שנים אך גם שאני בוחר ב-Realtek HD Audio input אין לי את האפשרות של Line in שהזכרת.יש פה אי הבנה ,אתה לא אמור להקליט את ה line in ,הרי שום דבר לא מחובר אליו ,המטרה היא להקליט את מה שה output מוציא שזה נקרא או קובץ WAVE או MIXER או MIX אלה האפשרויות שאני מכיר , בדרך כלל זה WAVE ,אז אל תנסה להקליט מה LINE IN כי זה לא יעבוד פשוט,תנסה את מה שאמרו מעליי כנראה יש לו את אותו הכרטיס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.