עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

הזזת תקיות השיתוף במסנג'ר לכונן אחר

Featured Replies

פורסם

האם זה אפשרי? אם כן זה ממש יעזור!

תודה מראש :xyxthumbs:

פורסם

It's quite an annoyance that you can't customize the location where Windows Live Messenger will place its Shared Folders. Here is how you can cheat a bit, to use a different folder nonetheless. We will use a Windows feature called « Junction Points ». As far as I know this works only on NTFS drives.

Of course, in the following you will have to change the paths according to your system:

1. Download Junction and place it somewhere in the path.

2. Close Windows Live Messenger and make sure your Shared Folders directory located at

C:\Documents and Settings\Username\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\Passport ID\Sharing Folders

is empty. If not, move all the data to a temporary location.

3. Chose Start > Run and enter the following command:

junction "C:\Documents and Settings\Username\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\Passport ID\Sharing Folders" Target_Directory

4. If necessary, move back your data.

5. Restart Windows Live Messenger.

The nice thing about Junction Points is, that they will remain there once established, even when you reboot your PC.

מקור: http://msgplus.zwobot.com

פורסם
  • מחבר

לא עובד :nixweiss:

פורסם

תפרט. חייב לעבוד.

פורסם
  • מחבר

העתקתי את הקובץ לוינדוס

מחקתי את כל הקבצים מהתקיה וסגרתי את המסנג'ר

עשיתי את שורת הפקודה:

junction "C:\Documents and Settings\Username\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\Passport ID\Sharing Folders" "D:\Share"

כמובן שUSERNAME זה האימייל שלי וכו'...

העברתי קובץ ל D:\Share וזה לא עבד

אחרי זה ניסיתי להעביר לתקיה שיתוף המקורית וזה לקח לי מ C: מקום

איפה הטעות?

פורסם

אפשר לשאול מה המטרה של הדבר?

האם זה בשביל להעביר לכונן אחר כי אין מקום בנוכחי, או בשביל הנוחות, או בשביל משהו שונה?

ד"א, מה השיטה שלכם ל"גבות" את התיקיות והתוכן שלהן? (או אפילו סתם להעביר אותן בשלמותן).

אני זוכר שבפעם הראשונה שניסיתי לגבות אותן לא הצלחתי, עד שמצאתי דרך (להעתיק אותן מה-application data).

פורסם
  • מחבר

אין לי מקום בC

ואני רוצה להעביר קבצים של 4GB + בתקיות שיתוף למחשב השני

פורסם

אתה יכול לעשות תיקיות משותפות בלי קשר למסנג'ר (כפתור ימני על התיקיה ו-SHARE).

פורסם

^ הוא מדבר על תיקיות השיתוף של מסנג'ר. שיתוף תיקיות מקומיות במחשב בפקודה החלונאית, לא בדיוק משתף תיקיות עם אנשים מהאינטרנט.

העתקתי את הקובץ לוינדוס

מחקתי את כל הקבצים מהתקיה וסגרתי את המסנג'ר

עשיתי את שורת הפקודה:

junction "C:\Documents and Settings\Username\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\Passport ID\Sharing Folders" "D:\Share"

כמובן שUSERNAME זה האימייל שלי וכו'...

העברתי קובץ ל D:\Share וזה לא עבד

אחרי זה ניסיתי להעביר לתקיה שיתוף המקורית וזה לקח לי מ C: מקום

איפה הטעות?

את שורת הפקודה הרצת מ-cmd? קיבלת הודעת שגיאה? האם הפעלת הפקודה junction עובדת לך לנתיב אחר אל נתיב אחר?

קרא ויישם את המידע אשר פה:

http://www.rekenwonder.com/linkmagic.htm

פורסם

כן ברור, אבל שהוא מציג את זה שהוא רוצה "לשתף 4 גיגה עם המחשב השני", זה דיי נשמע כמו אפשרות לרשת ביתית.

בכל אופן אני בעד לנסות לפתור את הבעיה עם המסנג'ר, אבל אם אתה לחוץ בזמן ומחפש דרכים אחרות, FTP זאת אחלה אופציה.

פורסם

יכול להיות באמת שהוא משתמש בפיצ'ר הזה (באופן בזבזני ולא יעיל לגמרי) להעברת נתונים ברשת פנימית בבית. ויש גם מצב שהוא בכלל שוגה בהנחה שתיקיות השיתוף במסנג'ר תופסות 4 גיגה (אלא אם הוא אכן ראה שיש שם 4 גיגה של דאתא מצטבר). אני אומר זאת כי זכור לי בזמן המסנג'ר 7 בבלוג הרשמי של מסנג'ר המפתחים אמרו שהפיצ'ר של שיתוף תיקיות לא באמת תופס את המקום שזה אומר שזה תופס כשעושים על התיקייה הראשית properties (או משהו כזה). יכול להיות שזה השתנה עד היום ואכן המספר שזה מראה זה המספר שזה מבזבז בהרד דיסק, אך יכול גם להיות ששום דבר לא השתנה מאז.

בכל אופן בלינק האחרון שהבאתי באה המלצה נוספת לשחרר מקום בכונן C ע"י הזזת Program Files למחיצה אחרת בעזרת Junction. אני אישית בהתקנות ווינדוס חדשות תמיד מקנפג ברירת מחדל להתקנת תוכנות ב-D:\Program Files

ד"א, מה השיטה שלכם ל"גבות" את התיקיות והתוכן שלהן? (או אפילו סתם להעביר אותן בשלמותן).

אני זוכר שבפעם הראשונה שניסיתי לגבות אותן לא הצלחתי, עד שמצאתי דרך (להעתיק אותן מה-application data).

אני פשוט לא מגבה את התיקיות הללו. אני מבקש מאנשים שאני שלחתי להם חומר להוציא את החומר מהתיקייה המשותפת שלי איתם תוך כמה ימים, נותן אזהרה נוספת, ואז מוחק את זה משם או מבטל את אופציית השיתוף איתם (עד שהם מאשרים לי שהם רוקנו את התיקייה שלנו), כי הרי כל קובץ בתיקיית השיתוף שאני שלחתי תופס מקום פעמיים אצלי ורק עושה לי בלגן בקבצים. לגבי קבצים שאני קיבלתי מאחרים - כנ"ל - אני מוציא אותם מהתיקייה המשותפת ושם אותם במקום הנכון שלהם בתיקייה מקומית כלשהי בהרד דיסק - כך אני גם מוודא שהצד השני לא יעלים לי את הקבצים כשיתחשק לו או כשהוא עושה איזושהי שגיאה תפעולית. או במילים מאוד פשוטות: תציק למכותבים שלך שתמיד ישאירו את התיקייה המשותפת ריקה (אחרי שקיבלו ממך חומר) ואז לא תהיה לך בעיה.

פורסם
  • מחבר

המחשב השני הוא מחשב די חדש יחסית ואני לא רוצה להתחיל להתקין בו שטויות

ובנוסף לכך במחשב החדש מותקן ויסטה שקצת חדש ומסובך לי

שיתוף ברשת ביתי גורם לחורי אבטחה לא?

פורסם

כמעט כל החברות בעולם (מקטנה עד גדולה) משתמשות בפיצ'ר הזה של network shares כך שע"י שימוש נכון, אני מאוד בספק שמישהו יוכל לחדור דווקא לך למחשב (בגלל הדבר הזה). שימוש נכון אומר הרבה דברים, למשל:

א. שימוש ב-NTFS כדי לתת הרשאות גישה פרטניות לקבצים ותיקיות משותפות.

ב. סיסמה חזקה (בשביל הנוחות עדיף לתת את אותו יוזר אדמין ואותה סיסמה חזקה בשני המחשבים)

ג. הוספת $ לשם תיקיית הרשת המשותפת, כדי שתהיה חבויה.

ד. לוודא ששני המחשבים מעודכנים ומכוונים להתעדכן אוטומטית ע"י Automatic Updates וגם Microsoft Update שמעדכן בנוסף את אופיס וכו'.

ה. לוודא שיש אנטי וירוס חזק ומעודכן על שני המחשבים.

פורסם
  • מחבר

ואיך אני משתף בין ויסטה לXP?

ויסטה שונה מXP ולא מצאתי את ההגדרות של הרשת וכו'

פורסם

הכי פשוט לפתוח את התיקייה השיתופית על ה-XP, ועל מחשב הוויסטה לבצע כרגיל windowsKey+R ואז שני סלאשים הפוכים וה-IP של מחשב ה-XP או כמובן לבצע map network drive לפתרון שיחזיק מעמד לאחר אתחול.

לא זכורות לי בעיות קשות בוויסטה בשיתוף תיקייה - למרות שאכן הייתי צריך לבצע עוד שניים וחצי קליקים עם העכבר בגלל תפריטים שקצת שונו. לא ביג דיל. אין לי מידע מדויק לשינויים חוץ מאשר שאין שום סיבה שתוך דקה ורבע של חיפושים לא תמצא את ההבדל בעצמך... תתחיל עם קליק ימני לתיקייה ולנסות לעשות לה sharing משם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.