עבור לתוכן

דילמה בין שני חברות המייצרות את 9800GTX

Featured Replies

פורסם

שלום רב!

קיבלתי לאחר תקופה החזר כספי בסך 1300 ש"ח מSKYPC עכשיו הזמנתי כבר מ- FOXPC את הטווינטק ב- 1400 במכירה מוקדמת אני אמור לקבל אותו מחר.

כשקיבלתי מSKYPC את הכסף היום , הם שאלו מה קרה שאתה לא קונה אצלנו בקיצור הם אמרו ששבוע הבא הם מביאים את CLUB 3D 9800GTX באותו מחיר- 1400 ש"ח , והם התחילו להסביר למה לא כדי לקחת את הטווינטק , הם אמרו שזו חברת OEM שהיא לא עוברת מבחנים כמו היצרניות המובחרות של NVIDIA LEADTEK,ASUS,GIGABYTE,CLUB 3D) בקיצור בילבלו אותי ואני לא יודע מה כדי לעשות...

האם לבטל את העסקה אצל FOXPC ?? אני יראה הבדל בין הרמות / איכות,

השאלה הכי חשובה....

מה כדי twintech/ CLUB 3D ??????

תביאו דעה .. אני מקווה שתוכלו לעזור מהר שאני ידע אם לבטל את העסקה..

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה-----

אני מקווה שמישהו יוכל לעזור עד הבוקר או לפחות בבוקר של מחר, אני חייב לדעת מה אני עושה ואיזה חברה אני לוקח..מקווה שמישהו יוכל לעזור

פורסם

נשמע הזוי ביותר, אך אם יש שמץ של אמת בכך, שיתנו לך הוכחה כלשהיא, או שמישהו מהפורום יודע יותר טוב על כך, למרות שזה נשמע ממש ממש ממש בולשיט.

מכיוון שאם יש לה את הרשיון לייצר את הכרטיסים, זה כבר אומר משהו לא? לא כל אחד יכול להקים מפעל ולהחליט שהוא מייצר את הכרטיסים של NVIDIA.

גם כן, אם זה היה באמת כך, אף אחד לא היה מוכר את זה והיית רואה את זה כבר בפורום, מה גם שהרבה מהפורום הזה קנו את הכרטיסים של החברה הזאת ועד כה לא היו תלונות גם ב OC.

פורסם
  • מחבר

בכל זאת אולי מישהו יודע להגיד לי מה תכלס כדי לעשות???

הינה קישור לכרטיס שהזמנתי מ פוקס פיסי-

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1114

הטווינטק

פורסם

עכשיו הוא עלה ל1540 שח . למה אתה ממהר אחי? תחכה שבועיים אחרי ה1.4.08 .

מי אמר לך גם ש9800GTX שווה? תחכה לביקורות .

פורסם
  • מחבר

זה הקטע אחי.. שאני חייב לקנות כרטיס, יש לי מחשב בבית שמחכה רק לכרטיס ,הייתי אמור לקבל מסקאי פיסי את הקליבר בגלל ביטול היצור אני מקבל החזר כספי/לוקח כרטיס אחר, מבין??

ועד עכשיו היה לי כרטיס זמני שסקאי הביאו לי עד שהקליבר הגיע עכשיו הבנת למה אני חייב לקנות עכשיו? , אם אני לא קונה אני תקוע עם מחשב שסתם אני לא מנצל .

בקיצור אין לי כוח ועצבים לחכות .. אז מבחינת חברות יש הבדל קריטי בין החברות??

פורסם

זה הקטע אחי.. שאני חייב לקנות כרטיס, יש לי מחשב בבית שמחכה רק לכרטיס ,הייתי אמור לקבל מסקאי פיסי את הקליבר בגלל ביטול היצור אני מקבל החזר כספי/לוקח כרטיס אחר, מבין??

ועד עכשיו היה לי כרטיס זמני שסקאי הביאו לי עד שהקליבר הגיע עכשיו הבנת למה אני חייב לקנות עכשיו? , אם אני לא קונה אני תקוע עם מחשב שסתם אני לא מנצל .

בקיצור אין לי כוח ועצבים לחכות .. אז מבחינת חברות יש הבדל קריטי בין החברות??

רגע מה עכשיו יש לך? חיברת את המסך ללוח אם לבנתיים? אם כן אז אני לא מבין למה אתה ממהר? איזה משחק כבר יש לשחק? עוד לא יצאו חדשים אז אפשר לתאפק קצת. אבל איך שאתה רוצה אחייי ויש לך 3 שנות אחריות אם יקרה משהו יתנו לך חדש.
פורסם
  • מחבר

עד עכשיו היה לי LEADTEK , התקשרו אליי לפני כמה ימים ושאלו אותי מה אני רוצה לעשות לקחת אחר או לקבל כסף, אז ביקשתי כסף,

ולא אין לי לוח אם שיש בו גם כרטיס מסך, ומה זה משנה שלא יצאו משחקים חדשים, את כל המשחקים שיצאו בחצי שנה האחרונה לא שיחקתי עדיין , אבל כולם מותקנים לי כבר ומחכים שאני ישחק בהם, אתה מבין

שורה תחתונה מה ההצעות? איזה חברה עדיף??

יש מישהו יודע מה יהיו פחות או יותר הבדלים בין -

9800GTX- 9800GTS- 9800GT והאם ה- GT יהיה החלש לאחר מכן ה- GTS ולאחר מכן ה- GTX כלומר הכי חזק??

פורסם

אל תתלבט אבי בין 9800GT/S כי הם יגיעו אם הם יגיעו בכלל לקראת סוף החודש אפריל או סוף חודש הבא..

הכרטיסים שאתה (ואני) צריכים להתבלט בינהם זה 9800GTX או 8800GTS..

מצד אחד אומרים ש9800GTX זה בדיוק 8800GTS רק עם שם אחר...ובשביל לדעת את האמת צריכים לחכות לבנצים..

מצד שני אומרים ש9800GTX יותר יקר...מה8800GTS..

נחכה ונראה מסקאי אומרים...ואז תחליט!!!

עריכה..

עד סוף השבוע צריך להגיע לSKYPC 9800GTX של לידטק !!!

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא עונה על השאלה..

החברה טווינטק ...אפשר לסמוך עלייה?

ל- SWED מסקאי פיסי הבנתי שהם מביאים את CLUB 3D לא יודע איך הגעת ללידטק

פורסם

כי לא שאלת...

היום דיברתי עם ריין ואמר לי שעד סוף השבוע מגיע לידטק..

הCLUB 3D יגיע עוד שבוע וחצי + -

פורסם
  • מחבר

השאלה כמה הם יעלו.. בפוקס פיסי יש 9800GTX של XFX וגם של BFG ב- 1650 משתלם??

אני תכלס כבר הזמנתי את טווינטק בהזמנה מוקדמת ב- 1400 ש"ח מFOX PC בקיצור מה אתה מציע לי לעשות ??

יש כמה אופציות:

1) להישאר עם הכרטיס של טווינטק.

2)לבטל עסקה ולקוות שהלידטק או הCLUB 3D יעלו גם 1400.

3) להוסיף כסף בפוקס פיסי ולקחת את XFX או BFG אני מאמין שאלה החברות הכי כדאיות

בבקשה עזרה.........

פורסם

1.תחכה עד יום ראשון נהיה יותר חכמים..

2.צריך לראות כמה עולה הכרטיס בסקאי..

תאמין לי יהיה כדי !!!

פורסם
  • מחבר

אבל זה בעיה אחי.. כי אני הזמנתי מFOX PC ולפי מה שאתה אומר , אתה מציע לקנות מסקאי פיסי מה שאומר שאני צריך לבטל את ההזמנה לא בדקתי אבל אתה יודע במקרה אם אני יכול לבטל הזמנה בכלל ואם כן אולי יש איזה קנס, או שאני אקח את הטווינטק וזהו גם ככה יש 3 שנים אחריות, או שאני יוסיף ויקח את XFX אני מאמין שאני לא יצטער...

פורסם

אתה רוצה לשלם על XFX 1650 שח? תגיד מה יש לך? יש לך ב1400 שח אז לך על זה. או שתחכה שסקאי יביאו גם ב1400 שח כמו שאמרו לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים