פורסם 2008 במרץ 3117 שנים שלום לכם! יש לי וויסטה וXP על המחשב, אני עובד על הXP. עכשיו לפני הפרמוט שעשיתי לפני חודש הייתה לי אפשרות בחירה בין XP לוויסטה, בBOOT. היום אין לי את האפשרות הזאת אחרי הפרמוט, מישהו יודע איך אפשר לעלות את הוויסטה? ??? הוויסטה מותקנת על המחשב! פירמטתי רק את המחיצה של XP שהיא C. וויסטה על D והיא מותקנת. שני הווינדוסים מותקנים גם על HD שונים. תודה אריאל
פורסם 2008 באפריל 117 שנים שלום לכם! יש לי וויסטה וXP על המחשב, אני עובד על הXP. עכשיו לפני הפרמוט שעשיתי לפני חודש הייתה לי אפשרות בחירה בין XP לוויסטה, בBOOT. היום אין לי את האפשרות הזאת אחרי הפרמוט, מישהו יודע איך אפשר לעלות את הוויסטה? ??? הוויסטה מותקנת על המחשב! פירמטתי רק את המחיצה של XP שהיא C. וויסטה על D והיא מותקנת. שני הווינדוסים מותקנים גם על HD שונים. תודה אריאל אני חושב שהמשפט הזה אומר הכל! פשוט מחקתה את הXP מהמחשב בגלל זה אתה לא יכול לבחור בו!
פורסם 2008 באפריל 117 שנים תאתחל מה CD של הויסטה וכאשר תנתן לך אפשרות תיקון בחר בה והכל יחזור לקדמותו.
פורסם 2008 באפריל 117 שנים מחבר הבעיה היא שאי אפשר להעלות את הוויסטה לא את הXP, כי את הXP פירמתי והתקנתי שוב!אין לי דיסק של וויסטה. התקנתי אותה דרך המערכת הפעלה.מה עוד אפשרת לעשות?
פורסם 2008 באפריל 117 שנים אני לא חושב שיש מה לעשות ללא הדיסק של הויסטה כי גם להיכנס אליה אתה לא יכול
פורסם 2008 באפריל 217 שנים מחבר אני לא יכול להתקין שוב את הוויסטה, כי אני צריך למחוק דרכה דברים.יש עוד פיתרונות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.