פורסם 2008 במרץ 3117 שנים שלום קניתי לפני שבוע את הרמקולים X-530 ולא כולם עובדים הלכתי לחנות שקניתי מהם והסברתי להם שרק חלק מהרמקולים עובדים הם אמרו לי לקנות כרטיס קול של 5.1 הלכתי קניתי כרטיס קול של sweex חיברתי אותו התקנתי את הדרייבר שלו ועדיין לא כולם עובדים לי...יכול להיות שלא חיברתי לסלוט הנכון את הכרטיס קול?
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים לא כולם עובדים לך מתי?בשמיעת שירים או במשחקים?בעיקרון אתה אמור לחבר את החיבור הראשי של הרמקולים לחיבור הירוק בכרטיס, את האחוריים ואת הסנטר\סאב למה שנשאר...בכרטיס קול שלך יש 3 או 6 יציאות?והתקנת את הדרייבר ובחרת במאפיינים שלו 6 רמקולים?
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים קודם כל תגדיר את הWIN ל5.1 חוץ מזה במוזיקה רגילה לא תשמע ב5.1 אם לא תפעיל בתוכנה אפשרות כזאת בנגני מוזיקה טובים יש אפשרות להגדיר שזה ינגן בכל הרמקולים ולא רק ב2.1
פורסם 2008 באפריל 217 שנים מחבר 5 יציאות יש בכרטיסחיברתי את הראשי לירוק וכו'...והדרתי בעוצמת ווליום בהגדרות של המחשב ל-5.1 ועדיין לא כולם פועליםבשירים ובמשחקים רק 2 פועלים
פורסם 2008 באפריל 217 שנים הגדרתה במשחקים 5.1 (להרבה משחקים יש אפשרות כזאת) בקשר למוזיקה זה חייב להיות מוגדר בתוכנת ניגון
פורסם 2008 באפריל 217 שנים לא יודע אם הוא תומך בזה בכל מקרה אתה יכול לצלם את החיבורים למחשב ואת החיבורים לרמקולים לפחות אם אני יראה את החיבורים אני יוכל לדעת שדבר אחד מחובר נכון זה שרק 2.1 פועלים מראה שהסיכוי לקלקול מאוד נמוך וכנראה או שהחיבור לא נכון או שבתוכנה זה לא מוגדר טוב
פורסם 2008 באפריל 317 שנים מחבר בחיבורים הכל בסדר , בדקתי לפי החיבורים זה כנראה בגלל הנגן , איזה נגן תומך ?
פורסם 2008 באפריל 317 שנים אני לא זוכר איזה נגן תומך בזה בWIN אז ניסיתי לבדוק בלינוקס וזה אולי יפתור לך את הבעיה גם בWIN תכנס להגדרות ווליום ותבדוק אם יש לך הגדרות לכל הרמקולים אם יש הגדרות לכולם אז תסמן שכל הרמקולים יפעלו אם אין וסיכוי טוב שאין תחפש תוכנה שתומכת יש מספיק תכנות כאלו מניסיון שלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.