פורסם 2003 במאי 122 שנים אוקי, בהתחלה לא ראיתי כלום חוץ ממסך ירוק עם נקודות צבעוניות (במדיה פלייר).אח"כ, התקנתי תוכנה בשם VIDOMI שבה הצלחתי לראות את את הסרט אך ההצלחה הייתי חלקית: לא היה סאונד.מישהו הסביר לי שכדי שהמסך הירוק הוא תוצאה של התנגשות בין שני מקודדים והציע לי להתקין את Nimo Codec (שאגב, כבר היה מותקן, מכאן ההתנגשות) אבל עם מקודד ה Xvid בלבד.עשיתי זאת ואכן יכלתי לראות במדיה פלייר את הסרט אבל שוב, בלי סאונד.מישהו חווה כזו תקלה?למישהו יש פתרון?
פורסם 2003 במאי 122 שנים אני ממליץ לך להוריד את התוכנה GSpot והיא תראה לך איזה קודק אתה צריך בשביל לשמוע...בכל אופן, אני משער שהקודק שאתה צריך הוא AC3
פורסם 2003 במאי 122 שנים תוריד את חבילת הLionHeart. זוהי חבילת מקודדים שכוללת את מקודד ה-Xvid. תוכל להורידה מכאן.
פורסם 2003 במאי 122 שנים www.doom9.org אתה צריך AC3 codec דרך אגב מה שאתה עושה זה ממש לא חוקי! תשכור DVD יא קמצן!
פורסם 2003 במאי 222 שנים אני פתחתי תר'אד כשהייתה לי אותה בעיה וכול הדברים שנתנו לך פה לא עזרו לי חוץ מה Klite Codec שאמירם הביא לי שפתר את כל הבעיות
פורסם 2003 במאי 222 שנים הייתה לי אותה בעיה כמו שלך בדיוק עם איזה סרט . הוידאו בסרט מקודד פשוט עם XVID (במקום DIVX) ואותו כבר הורדת. הסאונד של הסרט מקודד עם AC3 שאותו אתה צריך להוריד. בקיצור אם אתה לא מוצא מאיפה להוריד את ה-AC3 תעשה חיפוש בגוגל ואתה בטוח תמצא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.