עבור לתוכן

איזה חבילת אבטחה הכי טובה?

Featured Replies

פורסם

שלום חברים

איזה חבילת אבטחה היא הכי טובה למחשב?

קספרסקי אינטרנט סקיוריטי 6 או 7?

AVIRA?

NOD?

בתודה מראש :bash:

פורסם

אתה מדבר רק על ANTI VIRUS או חבילה מקיפה כגון FIREWALL / ANTISPAM וכו'...

אני אישית מעריץ של KASPERSKY, 6 היה מצויין, 7 טיפה יותר כבד לטעמי. בכל מקרה, זה תוכנה קלה, ודיי זולה. בנתיים לא היו לי שום פאשלות של וירוסים או כל דבר אחר.

כמובן שה-INTERNET SECURITY שלהם מכיל יותר דברים, אבל הוא גם יותר יקר וקצת יותר כבד, רוב האנשים לא צריכים שם כלום, ובשביל FIREWALL לא הייתי משתמש בו..

פורסם

comodo firewall

nod32 antivirus

פורסם

אני חושב שעדיף להיות בטוחים עם אנטיוירוס מוביל + פיירוול מוביל .. בלי חבילת אבטחה .

למשל nod32 + comodo

avast + comodo

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות :)

הCOMODO גרסת חינם מספיק טובה?

הNOD גרסת עסקים טובה יותר מגרסת משתמש פרטי?

בתודה מראש :jump:

פורסם

דווקא לדעתי KAV 7 שעולה 85 שקל לשנה, הוא יותר ממספיק.

אם אתה רוצה להיות מאוד בטוח יש את KIS 7, שהוא מעולה, וכולל הכל, אנטי ספאם, פיירוול, אנטי וירוס וכו'.

וגם בגרסא הבאה של KAV וKIS, שקיום קיימת כבטא, יש המון שיפורים ותוכל לשדרג אליה בחינם כשהיא תצא.

פורסם

בקשר לAOL , איך זה שהחברה נותנת אנטיוירוסים בחינם של kaspersky (פעם זה היה ככה ואולי גם עכשיו ?) ושל mcafee ?

פורסם

פעם היה לAOL הסכם עם קספרסקי היום זה עם מקאפי, הם קונים בזול את הרישיונות בכמויות ממקאפי, ומחלקים אותם לנירשמים לאתר, שאז הם מרוויחים שבתוכנה יש פרסומות של AOL (לא בטוח ניראה לי* וצריך להיכנס לאתר שלהם, AOL מרוויחים עוד משתמשים, שחלקם משלמים וכו'.

פורסם

יש לי outpost security suite pro ואני מרוצה ממנו עד הגג .

לא מאט את המחשב , רמת אבטחה סבירה .

פורסם

אני ממליץ על הגירסא החדשה של NOD32 ESS ,זה יכול להיות האנטיוירוס הכי טוב שיש אבל מצד שני גם יכול להרוס לך מחשב שלם חחח.

סתם לא להגזים אבל אם אתה לא ב 014 אז אתה חייב לדעת איך להגדיר אותו בהתקנה ,אם לא תגדיר נכון יחסם לך פורט 701 ולא תוכל להתחבר לאינטרנט .

אז אם יש לך את הספקית הנ"ל אתה מסודר ,ואם לא ? לא נורא תמצא מדריך או משהו כזה..

פורסם

פעם היה לAOL הסכם עם קספרסקי היום זה עם מקאפי, הם קונים בזול את הרישיונות בכמויות ממקאפי, ומחלקים אותם לנירשמים לאתר, שאז הם מרוויחים שבתוכנה יש פרסומות של AOL (לא בטוח ניראה לי* וצריך להיכנס לאתר שלהם, AOL מרוויחים עוד משתמשים, שחלקם משלמים וכו'.

הם מתנים את הרישיון בהרשמה לAOL MAIL. כנראה שהם מרוויחים (או מתכוונים להרוויח) מהפרסומות במייל.[br]פורסם בתאריך: 3.04.2008 בשעה 01:00:02

תודה על התגובות :)

הCOMODO גרסת חינם מספיק טובה?

הNOD גרסת עסקים טובה יותר מגרסת משתמש פרטי?

בתודה מראש :jump:

אני מקווה שקראת את התגובה הראשונה שלי בת'רד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים