עבור לתוכן

וינאמפ תוקע את המחשב

Featured Replies

פורסם

לאחרונה, יותר מדי פעמים הוינאנמפ תוקע לי את המחשב. שאני מפעיל אותו יש את הנורה שהמחשב "חושב" והיא לא נכבת גם שאני סוגר את הוינאמפ. במצב כזה עדיין מופיע לי וינאמפ במנהל משימות->תהליכים. אם אני מנסה לפתוח תיקייה, אקספלורר, כלום לא עובד. רק ריסט מהכפתור. התקנתי גירסה חדשה יותר של וינאמפ וזה עדיין קורה.

תודה לעוזרים

פורסם

יכול להיות הרבה דברים.

1. מערכת קבצים רעועה - chkdsk לכוננים אולי יעזור.

2. דרייבר כרטיס קול דפוק.

3. תוסף מקולקל לווינאמפ, שישאר בתיקיית ההתקנה עד שלא תמחק אותה ידנית לפני ההתקנה החוזרת.

4. קינפוג לקוי של ווינאמפ, שוב, שאולי נשאר מהתקנות ישנות, לדוגמא איזה גאון קינפג שם שבמקום להשמיע שירים הנגן יכתוב אותם להרד דיסק...

אני מהמר על 4.

פורסם
  • מחבר

ואיך אני מסדר את זה?

פורסם

ctrl+p לפתוח preferences וב-plugins בoutput לבחור direct sound output

פורסם
  • מחבר

זה מה שמסומן כבר.

פורסם

אני נתקלתי בבאג אחד שתוקע לגמרי.

אם מנגנים קובץ wma ומקפיצים אותו כמה פעמים קדימה בעזרת באר ההתקדמות שלו הוא תוקע את המחשב ומשחרר לשבריר שניה

מידי פעם מה שלא נותן לך לעשות כלום מלבד ריסט למחשב.

זה לא קורה תמיד.

פורסם

אני מציע לך,לעזוב את וינאפ הכבדה ,ולהתקין תוכנה אחרת.

או,להסיר את הוינאמפ,ולהתקין גירסא אחרת.

פורסם

הנגן של חלונות המובנה מספק את אותן התוצאות ואף אפשר להקטין אותו לתוך הסרגל התחתון בצורה ממש חמודה ואלגנטית.

אני עברתי אליו מאותה סיבה - הווינאמפ עשה בעיות...

תהנה!

פורסם

זה מה שמסומן כבר.

אז תנסה לשנות כל מיני קינפוגים שם לראות מה האפקט. ובכל מצב תסיר כמו שצריך (כולל תיקייה ב-program files) את ווינאמפ ותתקין גרסה חדשה שלו מחדש, ושים אותו על סקין קלאסי שלא מכביד על המעבד יותר מדי. שדרג דרייבר קול וכרטיס מסך גם. ונסה להסיר ולהתקין מחדש חבילת קודקים לוידאו - אולי זה בכלל קודק וידאו מקולקל שאיכשהו מפריע לווינאמפ, שכידוע מנגן גם סרטים (אצלי ביטלתי לו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים