פורסם 2008 במרץ 3017 שנים נמאס לי מהקרקורים הנובעים מ V1 , קניתי קירור פשוט נוסף (או שאני אקח ממנו קליפסים או שאשים אותו במקום) , האופציות במחיר הנ"ל הם :EVERCOOL BUFFALOFREZZER 7Thermalright MST-9775LEכעקרון הבחירה היא כרגע ב Thermalright MST-9775LE , נראה לי הכי איכותי מבין השלושה ...עצות יתקבלו בברכה ...
פורסם 2008 במרץ 3017 שנים תמצא לי ביקורת עלין איפושהו ואומר לך.אין עליו שום נתונים מסקירות שאפשר לעבוד איתן או להשוות, זו בעיה. הפריזר הוא מוצר מוכח והEVERCOOL די מקביל לו בביצועים.
פורסם 2008 במרץ 3017 שנים מחבר http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleID=2207זה הדבר היחיד שמצאתי ...
פורסם 2008 במרץ 3017 שנים הוא התכוון לומר שמיכוון שאין יותר מידי ביקורות על הTR, והAC ידוע בציונו הראוי לשבח, עדיף לך לקחת את הAC בראש שקט, ולא לקנות חתול בשק.
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים מחבר בכל מקרה כבר רכשתי אותו , מקווה שהוא שווה את זה , אם לא אז אני אחזור להשתמש ב V1 , אני אפרס ביקורת עם תמונות וטמפ' ברגע שהוא יגיע אלי ...
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים טוב ששאלת אותנו אה?איזה קרקורים היו לך בV1 ? לי לא היו בעיות איתם ולא רעשים.
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים אה, בגלל הפין השבור בV1...אם אתה מאזור הצפון אני יכול לדאוג לך לאחד. ניסית לשאול בחנות שממנה קנית?
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים מחבר קניתי ב KSP , כך שתמיכה לגביהם לא רלוונטית , ואני מאזור השרון ...כבר הזמנתי את הקירור מ TMS , מקסימום אני אשלח להם אותו בחזרה ...
פורסם 2008 באפריל 117 שנים מחבר בקיצור ברגע שהקירור מגיע אלי אני שולח אותו בחזרה ואחליף אותו השאלה היא מה עדיף ה BUFFALO או FREEZER , משום מה ה BUFFUALO יותר מצא חן בעיני , השאלה האם הוא מקרר טוב באותה המידה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.