פורסם 2008 במרץ 3017 שנים יש לי מעבד 6320 במהירות 1.862 GB זיכרון 800 MHZלוח אם gigabyte 965p-s3כרטיס מסך NX8800GTS-T2D320E-HD OC מהירות GPU: 575MHz Memory: 1700MHz WINDOWS XPאני משחק במשחקים על הגדרות גבוהות ולפעמים המשחק נתקע לי ואחרי שניה ממשיך כשאני מוריד קצת את ההגדרות המשחק רץ בצורה חלקה שאלתי היא אני חושב לשדרג את המעבד בלבד ל-E8500 במהירות 3GHZ במחיר 1100 שח+-שמתי לב שמשחקים מעדיפים 2.6 GHZ אני לא מעוניין ב-4 ליבות אז בבקשה לא להציעאני לא חושב לשדרג את כרטיס המסך שלי כרגע אלא אם כן תראו לי אחרתתודה
פורסם 2008 במרץ 3017 שנים לי ניראה שכרטיס המסך שלך מיתחמם יתר על המידה ורצוי שתיבדוק גם את טמפרורת המעבד ותחזור אלי
פורסם 2008 במרץ 3017 שנים מחבר לא שווה לך לקנות C2D חדש' date=' אבל אולי איזה OC ל2.4/2.6GHZ יהיה נחמד.[/quote']1 ) למה לא שווה לי לקנות חדש?2) אני לא אוהב OC 3) אתה מציע לי 2.4 או 2.6 אני חושב על 3GHZ4) השאלה היא האם שידרוג רק מעבד יפתור את הבעיה שרשומה למעלה
פורסם 2008 במרץ 3017 שנים בשביל להשים את המעבד E8500 במחשב שלך תתצרך לקנות לוח אם חדש עם צ'יפסט P35ובשביל ליבה מרובעת (Q6600) לא תתצתרך לקנות לוח אם חדשאבל זו החלטה שלך אני הייתי מציע לבדוק מה הבעיה האמיתית ורק אז לקנות את הרכיב הנכוןבכל מקרה המעבד פחות חשוב מכרטיס מסך במשחקים תבדוק את הטמפרטורה אם זו באמת הבעיה קירור איכותי לכרטיס מסך עולה כיום 300שקלים (אפילו טיפה פחות) וזהו לא תמיד חייבים להשקיע אלפי שקלים קודם תבדוק את הבעיהתעשה כמה בדיקות (עם הNVIDIDA MONITOR אוRIVATUNER) של כמה מעלות הכרטיס מסך ותוריד גםCORETEMP ותבדוק כמה מעלות המעבדאחר כך תגיד לנו כמה מעלות ונגיד לך מה באמת אתה צריך לקנות
פורסם 2008 באפריל 317 שנים מחבר בשביל להשים את המעבד E8500 במחשב שלך תתצרך לקנות לוח אם חדש עם צ'יפסט P35ובשביל ליבה מרובעת (Q6600) לא תתצתרך לקנות לוח אם חדשאבל זו החלטה שלך אני הייתי מציע לבדוק מה הבעיה האמיתית ורק אז לקנות את הרכיב הנכוןבכל מקרה המעבד פחות חשוב מכרטיס מסך במשחקים תבדוק את הטמפרטורה אם זו באמת הבעיה קירור איכותי לכרטיס מסך עולה כיום 300שקלים (אפילו טיפה פחות) וזהו לא תמיד חייבים להשקיע אלפי שקלים קודם תבדוק את הבעיהתעשה כמה בדיקות (עם הNVIDIDA MONITOR אוRIVATUNER) של כמה מעלות הכרטיס מסך ותוריד גםCORETEMP ותבדוק כמה מעלות המעבדאחר כך תגיד לנו כמה מעלות ונגיד לך מה באמת אתה צריך לקנותמאיפה אני משיג או מוריד את NVIDIA MONITOR אוRIVATUNER גםCORETEMP ניסיתי בכמה אתרים כולל NVIDIA ולא מצאתי
פורסם 2008 באפריל 317 שנים אני ממליץ לך על OC כמו ששאר החברים כאן הציעו, ל-3GHZ אתה תגיע בלי מאמץ.כשניסיתי לשחק קרייסיס ללא OC למעבד יש תקיעות פעם ב... אבל זה מורגש.
פורסם 2008 באפריל 317 שנים קודם כל תפסיקו לתת את קריסיס בתור דוגמה לביצועי מחשב המשחק הזה כבד באופן חסר פרופורציות ולא מתאים להכניס כדוגמה גם המנוע הגרפי שלו לא נפוץ בכלל אם כבר אפשר לבדוק במשחקים מבוססי U3 לדוגמה עכשיו פותח הדיון יש לך מחשב סבבה ואני לא הייתי משדרג כלום אם אתה חייב להריץ כל משחק על הכי גבוה אז בחיים לא יהיה לך מחשב מושלם אם כבר תלמד להוריד הגדרות שצריך זה לא סוף העולם -גם ככה רוב המשחקים לא כבדים במיוחד
פורסם 2008 באפריל 317 שנים 6320 עושה בעיות? אין מצב.אני שיחקתי בקרייסיס על T7300, שום תקיעות ושום כלום.
פורסם 2008 באפריל 317 שנים הוא בטח מריץ על רזולוציה גבוה המחשב שלי לא מסוגל להריץ את קריסיס על הכי גבוה בקצב נורמלי ברזולוציה של 1680\1050 זה בגלל שהמשחק פותח גרוע ולא בגלל החומרה
פורסם 2008 באפריל 317 שנים קודם כל תפסיקו לתת את קריסיס בתור דוגמה לביצועי מחשב המשחק הזה כבד באופן חסר פרופורציות ולא מתאים להכניס כדוגמה אצלי עם OC זז חלק, בלי OC יש תקיעות פה ושם. זה נקרא לתת דוגמא.ככה זה עובד אצלי.
פורסם 2008 באפריל 417 שנים מחבר תראו קודם תודה על תגובות למדתי קצתדבר שני לא אמרתי ש-6320 עושה בעיות רק שאלתי דבר שלישי יש משחקים שכתוב עליהם שמומלץ 2.4 GHZ של מעבד ושלי הוא 1.86 דבר רביעי מה שאתם אומרים זה פשוט לא לעשות שום דבר החלקים בסדר - מעבד יותר מהיר לא יעזור לי להריץ משחק קצת יותר טוב מאשר היום?ודבר אחרון לגבי OC אני לא אוהב מהסיבה שאני פשוט לא אוהב את זה - אני מעדיף לקנות משהוא מהיר מאשר לעשות משהוא שהיצרן לא בנה את זה לעבוד ככה
פורסם 2008 באפריל 417 שנים 1680X1050, לא בדקתי עדיין ברזולוציות נמוכות יותר.טוב אתה בXP ככה שאין לך באמת את ההגדרות הגבוהות ביותר ואם הייתה פותח אותם בXP הייתה רואה שזה לא אפשרי להריץ חלק ברזולוציה הזאת במחשב שלך גם בהגדרות שלך היום סיכוי נמוך שאפילו אם OC זה תמיד על 60 ומעלה אני בטוח שיש מצבים שזה יורד לך מתחת ל60
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.