עבור לתוכן

כמה שאלות לגבי O.C ולגבי טמפרטורה של רכיבים (מחשב חדש)

Featured Replies

פורסם

אפשר גם חורים, בהחלט(במחשב הישן שלי פשוט עשיתי חורים)!

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

טל? איך בדיוק שמת מאוורר 120ממ" בדיוק איפה שהספק כוח? איך הוא נכנס? WEIRD...באוררה יש את הספק כוח שהוא מפריע ואי אפשר לשים עוד מאוורר עליו אבל יש מרווח בין הכונן קשיח לבין הספק שאפשר להכניס מאוורר אחד ...

וגם יש עוד דרך שאני יכול לעשות חורים במארז כי אין לי לא דרמל לא מסור חשמלי ......

אגב את הלמעלה של המארז אני יכול לפרק? או שאני יצטרך להוציא את הלוח אם בשביל לעשות חורים, כי עפים חלקים...

תודה רבה.

פורסם

באורורה זה בלתח אפשרי ובגלל זה יש לי את ההגבהה :cool2:

המארז בתמונות זה הXASER III הישן שלי.

את החורים עשיתי עם מקדח כוס, לא דרמל ולא מסור.

שלא תעז לעשות מודינג במארז כשיש בו חלקים, תוציא הכל החוצה.

פורסם
  • מחבר

סבבה עכשיו יש לי שאלה...

יש לי אחד מכניס מקדימה

ו- 2 מוציאים מאחורה, וכמובן יש גם את העזרה של ה TUNIQ שהוא גם מכוון שהאוויר יצא החוצה....

עכשיו זה די מוזר שרק אחד מכניס ושלושה ישר דוחפים את האוויר החוצה....

האם למקם למעלה מאוורר שמכניס זה אופציה טובה ? לא נראה לי שיש לי עוד מקום להכניס מאוורר או שבעצם יש אפשרות בתחתית של המארז.... אשמח לעזרה...

מקווה שהרגליות של המארז לא מפריעות..

ואם כבר אני שואל, איזה גודל של מקדח כוס לקחת? יותר מ 120 או טיפה פחות? והאם כל מקדח מתאים אם אני מחבר את הכוס הזאת? תודה רבה.

פורסם

יש לך 2 שמוציאים ולא 3 (מאוורר המעבד לא נחשב).

אתה יכול לעשות שניים נוספים שמוציאים בגג (או אחד), ככה נוצר לחץ שלילי במארז והאויר נכנס דרך הרשת בדלת ומקרר את כל החלקים (עובד מצוין אצלי).

אתה צריך מקדח לאלומיניום קצת יותר קטן מ120. אני אבדוק מחר איזה גודל שלי (שכחתי כבר :silly:), אני חושב ש114.

פורסם
  • מחבר

בוקר טוב חבר'ה.

לטל:

לפי מה שהבנתי אתה אומר שאם אני ישים מאוורר למעלה יהיו לי 3 שמוציאים ואחד שמכניס וככה זה יוצר לחץ שלילי ואז כל האוויר שנכנס מהמאורר הקדמי מתפזר בכל המארז וה-3 שמוציאים מוציאים את החום? זה הגיוני בכלל ש 1 מכניס ו 3 מוציאים ( ועוד עזרה של ה TUNIQ )....

מה אתה אומר על לעשות אחד מכניס מלמטה 120ממ" ואחד מוציא מלמעלה 120ממ"? תודה רבה.

אגב אני קונה בסוף את אה ZM-F3 כפי שאמרת לי, וכנראה שבגירסאת ה LED באלי שיהיה LED כחול ( יש לי גם שולחן מזכוכית ככה שזה יוצא מצויין בחושך מאיר לי את השולחן ). ואז אני יוכל לוותר על האולטרות שאמרת לי לקנות... מה אתה אומר?

אגב הכוס הזאת שאני קונה לברר שהיא מתאימה לאלומיניום בגודל 115ממ" בערך... ( לא מעל 120ממ" ), ואת החורים בצדדים של המאורר (ז"א להכניס את הבורג בשביל לתפוס את המאורר איך אני עושה? איזה מקדח? תודה.

תודה רבה ובוקר טוב. =]

פורסם

מקדח הכוס הוא אכן 114ממ כמו שרשמתי.

את החורים להחזיק את המאורר תעשה אח"כ. תשיג ברגים ואומים ארוכים בשביל המאורר ולפי הקוטר שלהם (שלא יעלה על קוטר הקדח של החורים במאורר עצמו) תקדח.

לגבי המאווררים, אצלי אחד מכניס וארבע מוציאים. כיוון שהתקנתי בדלת הצד את הרשת ולא את הפרספקס האטום, כל האויר נשאב לתוך המארז מהרשת הזו ומקרר את כל הרכיבים בצורה מעולה (החום נשאב ישר החוצה).

פורסם
  • מחבר

גם אצלי אני עם רשת, מה אתה אומר להשים מלמטה בתחתית המארז מאוורר לא יהיה אפקטיבי? מה שכן למעלה בטוח אני שם 120ממ" אחד שיוציא אוויר.

תודה רבה, אגב מאיפה לקנות את המגן של המאווררים? ז"א את הרשת הזאת...

ואיפה ניתן לקנות את הכוס הזאת 114ממ" למתכת אלומיניום?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים