עבור לתוכן

לכל בעלי ה-SqueezeBox3, עדכון גרסת תוכנה!

Featured Replies

פורסם

הי,

לכל בעלי ה-SqueezeBox3. יצאה גרסת תוכנה חדשה המחליפה את ה-SlimServer הקודמת (6.5.4 כמדומני).

גרסת התוכנה החדשה, שאף שנתה את שמה ל-SqueezeCenter היא 7 ולדעתי היא מחוללת פלאים ברמת הממשק למשתמש.

ממשק התוכנה הקודמת היה מיושן ולעיתים מעייף. מי מאיתנו לא רצה לעיתים לנווט לאמצע השיר ופשוט לא יכל.

(אלא אם כן הריץ בצורה טרחנית את השיר בקצב מהיר, מה שלא תמיד עבד בצורה חלקה).

או סתם לסדר מחדש את רשימת ההשמעה כמו למשל להעביר שיר שנמצא בתחתית הרשימה לתחילתה ע"י אין ספור לחיצות UP וכו'.

בכל אופן לטעמי שינויי הממשק בהחלט מבורכים, ולמרות שעדיין הוא רחוק מלהיות מושלם, הוא משפר בהרבה את חווית השימוש במכשיר.

אני יודע שבשורת הגרסה החדשה היא לא בדיוק חדשות (שכן יצאה כבר ב3.3) אבל לאנשים כמוני שלא התעדכנו, מומלץ לשדרג.

אצלי הגרסה החדשה פועלת כבר שבוע בצורה יציבה לחלוטין, אז אין מה לחשוש לגבי חוסר יציבות.

מה שכן, אם תרצו לשמור על רשימות השמעה שיצרתם, כדאי אולי לחפש דרך לגבותן, שכן הן נמחקות עם שדרוג הגירסה.

וכמובן הלינק להורדה:

http://www.slimdevices.com/su_downloads.html

האזנה נעימה!

פורסם

אני שדרגתי לפני כשבוע-שבועיים. האמת היא שאני דיי מצטער ששדרגתי. הממשק הקודם אומנם היה בסיסי יותר, אבל בדברים מסוימים היה נוח יותר מהחדש.

Anatoli.

פורסם

אני כבר עובד עם גרסאות ה-BETA כחודשיים+ אין לי תלונות, לפני יומיים עדכנתי לגרסה האחרונה והכל טוב...

נ.ב.

התוכנה מותקנת על שרת לינוקס (חבילת RPM)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים