עבור לתוכן

40 אחוז הנחה על כל מוצרי LOGITECH באופיס דיפו אשדוד !!!

Featured Replies

פורסם

ומה עם זה שאני קניתי בסניף ביג בב"ש את הMX518

ורציתי מקלדת נורמלית לא מה שיש שם, אז הם שלחו אותי לקניון בב"ש אחרי שדיברו איתם בטלפון, והבינו שיש שם את הLOGITECH הזאת http://zap.co.il/model.asp?model_id=378170

ואחרי שהגעתי לשם, לא היה להם בכלל את המקלדת הזאת ובגלל זה נתקעתי עם הMX518 שעכשיו אני צריך לבזבז זמן ולהחזיר, ובנוסף קניתי את הLX710 במקום.

על זה אפשר להתלונן?

• תגובות 58
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כמובן, על כל דבר אפשרי, כל עוד אתה כותב מכתב מנוסח היטב ויפה מבחינת השפה.

מה שעשו בעצם גם הטעו אותך וגם לא נתנו לך שירות הולם, הרי איך זה אפשרי שהם התקשרו ווידאו בעצם שהיא אכן שם, אתה מגיע ואין אותה בעצם?

איבדת גם זמן יקר וגם עוגמת נפש, בבירור ניתן הלתלונן במיוחד בתקופה כזאת קצרה כשהמצבע מסתיים באותו יום או יום לאחר מכן.

עצה שלי היא שתתלונן על אותה בחורה שכיביכול "טיפלה" בכך. או שתדרוש הסברים הכיצד זה כך? כמו כן ממליץ לך לגשת לסניף, לאחד מהם ולהגיד שככה וככה לדבר עם המנהלת או סגן לספר להם את הסיפור וכו', ולהחזיר תעכבר.

תכסף תקבל בכל מקרה תוך 14 יום באריזה מקורית וכו', תעוגמת נפש ואיבוד מבצע לא.

פורסם

תתלונן עליה, זה לא קשור אם נגמר או לא, אין שום בעיה לשלם בעד המק"ט של המוצר, ופשוט לקבל אותו כאשר הוא יגיע שנית !!!

עושים את זה תמיד וזה לא חדש בכלל, כשהיה מבצע של 50 אחוז סאנדיסק, אנשים קנו פשוט על פי המק"ט ופשוט קיבלו כמה ימים לאחר מכן את המוצר כשהוא הגיע שוב למלאי !!!

ממליץ לך להתלונן עליה, על אי תפקוד וכמו כן על כך שאינה רצתה לעזור לך בלקנות ואז לקבל או לפחות לקנות ולרשום אותך בספר הזמנות.

והדבר הכי חמור הוא שצריך להתלונן עליה הוא בכך שזה לא נגמר בכל הרשת, מה פתאום, אצלנו בסניף אשדוד יש מספיק.

רוצה לדעת עוד משהו שתוכ ללהתלונן עליו שלא הציעו לך? פשוט לקנות ועושים הרי העברות בין סניפים, אז אתה משלם וכאשר המנהלת או מישהו יוצא לעשות העברות בין סניפים, פשוט בודקים בספר הזמנות מה הזמנת, ולוקחים את זה לסניף שלהם ומתקשרים אלייך.

זה נקרא העברות בין סניפים שעושים קבוע, פשוט מעבירים מוצרים בין סניפים לאנשים שהזמינו וכו', זה גם לא חדש בכלל, חבל באמת.

אחריי שהבנת איזה מחדל עשו עלייך ולמדת לקח לפעם הבאה, אני דורש שתלונן עלייה, או לפחות תכתוב מכתב כועס על התפקוד הלקוי וחוסר אחריות וחוסר שירות שלה.

אתה בטוח שנשאר בסניף אשדוד? הייתי גם באותו סניף בערך בשעה 9 ובחנות עצמה לא היה אז היא שלחה מישהי לבדוק אם יש אז היא אמרה שנשאר רק ה VX

וזה לא משנה...גם ככה אני צריך גם מקלדת אלחוטית אז אני יחכה שיגיע כבר לארץ הסט MX5500 וזהו או שאני יזמין מחול

פורסם

מישהו יודע אם המבצע עדיין בתוקף?

פורסם

קריאה זה לא הצד החזק שלך ?

פורסם

דווקא כן.

בנוסף לעצלנות.

פורסם

"שלום, אופיס דיפו? רציתי לדעת אם המבצע שלכם עדיין בתוקף."

פורסם

הצעות מפתות, ניתוח אופי..

כן או לא היה עוזר יותר

פורסם

זה רשום די בהתחלה.

פורסם

אם מי שפירסם על המבצע,שעובד שם אמר שזה עד ה31

נראה לך שזה יתארך?,

אני מאמין שאם זה היה מתארך הוא היה אומר לנו

פורסם

זה עד כדי כך מופרך שהמבצע עדיין קיים ופותח הת'רד לא מפרסם כל יום : "המבצע עדיין קיים! " ?

עצם זה שעכשיו קצת מאוחר ולא ניתן לתפוס את מר אופיס דיפו בטלפון אני לא מוצא סיבה למה צריך לכאוב נפשית למישהו מהפורום על השאלה הפשוטה הזאת.

פורסם

יו איזה חבורת נודניקים קטנוניים...

ג, במקום לכתוב אם המבצע עדיין נמשך היית צריך לכתוב ככה:

"מישהו יודע אם המבצע עדיין נמשך? כן כן קראתי את כל הדיון, אני יודע שכתוב שהוא נגמר ב-31, אני גם יודע שמר בחור עובד באופיס דיפו אשדוד, אני גם יודע שאפשר להתקשר לאופיס דיפו, אבל אולי בכל זאת יש סיכוי שהמבצע בכל זאת עדיין בתוקף ואולי מישהו גם חשב ככה ואולי הוא התקשר ואם הוא קורא עכשיו את ההודעה שלי אולי תענה לי בבקשה אם המבצע עדיין בתוקף?! וחוצמזה, לא תמיד נותנים לי מידע מדויק כשאני מתקשר לסניף אז אני רוצה לדעת אם יש פה מישהו עם מידע פנימי (כמו מר בחור)!!!"

הנה, עכשיו מנענו שאלות מיותרות! :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

אין צורך בריבים חברה, אבל כן, עצלנות זה לא כל כך טוב, הכל כתוב בהתחלה, ברשת, אין הארכות, יש תאריך קבוע ואחריו, גם אני, אם אני ארצה, לא אוכל לקנות.

המצבע נגמר ב- 31 לחודש מרץ, 4 ימים נמשך .

אמשיך לעדכן באם יהיו דברים דומים :)

פורסם

תודה על המאמץ! אני בטוח שאנשים פה נהנו מזה.

אגב דיברתי עם דוד שלי והוא עלה על המבצע ממש במקרה וקנה עכבר אלחוטי בהנחה.

כן ירבו מבצעים מעניינים כאלה (וחבל שלא היה להם את ה-Z-2300 :( ).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים