עבור לתוכן

חוות דעת על אוזניות ומקלדת...

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז קודם כל זה הפורום הנכון o,0 ?

רציתי לקבל קצת חוות דעת על אוזניות ה Creative Ftal1ty Headset

והמקלדת (Logitech g15 gaming keyboard (2007

תודה רבה למי שעוזר =]

פורסם

לגבי האוזניות אני לא יודע לגבי המיקלדת היא טובה מעוד מעוד כדי אתה יכול ליכנות את הwava של לוג'יטק שניהם טובים מעוד הwava יותר זולה לי יש את הwavaלא את האל חוטית אתה יוכול ליכנות את הסט האל חוטי במחיר זהה והיא פלוס אם יש לך או אם אתה מיתכבן בזמן הכרוב להסים ויסטה ב g15 אין הבדל שם יש את המסך שמרע את השע ואת המיקלדת המוארת אבל זה סתם גימיק אם לא היה את אלה הwava היתה יותר טובה מניסיון אני אומר

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון wave?

כן רציתי לקנות אותה בהתחלה יש אותה לחבר שלי אז הלכתי לנסות אותה ומסתבר שאני והמקלדת הזאת לא ממש מסתדרים

בכל מקרה אני רוצה חוות דעת ממישהו שיש לו את אחד המוצרים האלה (ושיודע לרשום בלי שגיאות כתיב =,=)

פורסם

כן סליחה תאות שלי ואגב סליחה אל שגיאות הכתיב כורה ושוב סליחה

פורסם

אין מה להשוות בין הG15 לWAVE

זה 2 רמות שונות לגמרי.

דרך אגב, הWAVE נראית ממש אבל ממש לא שווה את הכסף שלה

גם המוכרים הסכימו איתי :s07:

פורסם
  • מחבר

כן זו אחת הסיבות שויתרתי אליה

300שקל+לא נוח לי = לא קונה

לאומת זאת 465שקל+נוח+LCD(אני כבר יודע מה אני יעשה בו) +כל מקשי הG (רק 6 כי אני קונה את החדשה כי אין לי הרבה מקום על השולחן [מכירים את ה שולחנות מחשב עם הדבר הזה שנשלף למקלדת? זה מה שיש לי] אבל יש 3 בנקים אז זה 18 מקשים) =קונה ועוד איך

האוזניות אין לי מושג בשיט אליהן אבל ראיתי REVIEW וידאו REVIEW אז יש לי מושג בערך איך הן וזה בערך מה שאני מחפש

פורסם

שים לב שאתה רוכש, שאתה מקבל אחריות מהיבואן הרישמי, יש הרבה יבוא לארץ לא מהיבואן הרישמי, וזה בדרך כלל המחירים הזולים יותר (משמע פחות אחריות בדרך כלל)

פורסם
  • מחבר

לא ממש מענין אותי האחריות אבל תודה בכל מקרה

אני יבדוק עם החנות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים