פורסם 2008 במרץ 2917 שנים קודם כל החיבור שיש לי לפלאפון הוא כמו של אוזניות רגילות אך טיפה יותר קטן.השאלה שלי היא האם אני יכול נגיד לחבר את הפלוס והמינוס לזה ואז אני ישמע דרך החיבור של האוזניות?ואם נגיד אני צריך מגבר... כיצד אני מכין דבר כזה? אפשרי לקבל סירטוט?
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים לדעתי תצטרך מגבר כזה כי הפלאפון לדעתי לבד לא מייצר כוח או איך שתקרא לזה בשביל להפעיל רמקולים רגילים....כמו שמחשב לא יכול להפעיל רמקולים של מערכת...הוא צריך או מגבר או לחבר אותם דרך מערכת (שיש לה מגבר.)אבל חכה שמישהו שיותר מבין יגיב כי אני לא בטוח.
פורסם 2008 במרץ 3017 שנים לפי דעתי זה שמעלי צודק אני באופן אישי ניסיתי לפני כחודש לחבר לנגן MP3 שלי רמקול וזה לא עבד טוב אח שלי אמר בגלל שההתנגדות של הרמקול גדולה מידי וצריך מגבר בשביל זה יש מצב שזה תלוי גם איזה פלאפון
פורסם 2008 במרץ 3017 שנים החיבור שלך הוא PL 2.5 החיבור הסטנדרטי של האוזניות הוא PL 3.5 ואתה צריך מתאם 2.5 ל 3.5 כדי לחבר רמקולים.אתה יכול לחבר רמקולים קטנים ניידים (יש כאלה עם סוג של מגבר פנימי שמוגברים ע"י סוללות) העוצמה ו/או האיכות לא יהיו בשמיים בכלל.. ואתה יכול לחבר כל סוג של מגבר.. מערכת למשל.בקיצור היציאה הזאת למעשה מתפקדת כמו יציאת אודיו של מחשב או כל מקור אחר.
פורסם 2008 במרץ 3017 שנים יש לך את זה: http://www.zulashops.co.il/product.asp?productid=717שומעים בזה חזק וטוב יחסית, ויש את זה ב-25 שקל ב-TOYS R US.אבל אתה צריך ממיר מחיבור של 2.5 ל-3.5...
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים לדעתי מה שמי שמעלי הציע (הרמקולים מ-TOYS R US) זה לדעתי הפתרון הכי טוב.ראיתי את זה אצל חבר שלי וזה חזק ושמעים בו גם יפה.
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים אכןאתה יכול לחבר אוזניות רגילות או רמקול גבישי וישמעו בסדר אבל חלשאתה יכל לחבר משהוא אם מגבר ויהיה יותר רציניהמגבר יכול להיות צ'יפ אחד קטן שמגביר סטריאו והרגליים שלו זה פשוט כניסות ויציאות ומתח וחוץ ממנו צריך רק 2 קבלים וכמה נגדים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.