עבור לתוכן

dell 1520 T7500 איזה דגם ואיפה לקנות?

Featured Replies

פורסם

היי, מישהו סיפר לי על הפורום הזה ואני ממש מקווה שמישהו יוכל לעזור לי להגיע לפתרון כי אני כבר ממש משתגעת! :silly:העיניין הוא כזה-

אני צריכה מחשב DELL חזק לתוכנות גרפיות. המחשב שאני שוקלת לקנות הוא DELL 1520 T7500 עם מפרט מצויין של 2.2 זיכרון, 160, Nvidia 256,

וכו..הבעייה היא איפה?! בהתחלה כמעט קניתי מהטכנאי שלי אבל אז שמעתי שהכי כדאי מK.S.p אבל כשהלכתי לשם, גיליתי שאכן יש להם את אותו המחשב עם אותו מפרט, כשרק מספר הדגם שונה- DELL 1520 1886 בעוד בזאפ ראיתי שיש עוד 2 דוגמאות- 1887 ו 2084 (שהוא הכי זול מבינהם 5,700 לעומת 6,200 שk.s.p דורשים). אני מנסה לחסוך כסף אז רוצה לקנות מן הסתם את היותר זול אבל לא מבינה מה פשר המספר 1886 לעומת 2084 או 1887 אם המפרט הוא אותו מפרט!! אני שמה 3 לינקים של אותו מחשב עם אותו מפרט רק 3 מחירים שונים שתראו בעצמכם אולי מישהו מכם יוכל להסביר את פשר המספר וימליץ לי מה לעשות?!- האם להתפשר על ה"יותר זול"- 2084 בסביבות 5,500 או כן לקנות מk.s.p ב6,200? (700 שח הבדל זה הרבההה). עוד שאלה קטנה- האם כדאי לקנות מזד מחשבים?

http://www.arcenter.co.il/Product.asp?Pid=2084&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=34&aff=Zap〈=HE

http://www.gamaoffice.co.il/products/98888

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=21692

בבקשה תעזרו לי אני ממש צריכה מחשב נייד כבר! ונמאס לי כבר מכל הטלפונים והחיפוש באינטרנט וההשוואות..אני יודעת מה אני צריכה כבר רק לא יודעת איפה ומה פשר המספר דגם הספציפי. אני גרה בתלאביב אני אם מכירים חנות טובה וזולה ואמינה באיזור המרכז עם דל שאתם ממליצים- זה יהיה מצויין!!!

תודה!- רונית

פורסם

הלינק הראשון לא עולה, והשניים האחרים הם ממש לא אותו מפרט. כדאי לקרוא באמת מה כתוב לפני שפותחים דיונים בפורום.

זה לא משנה ממי קונים, בכל מקרה השירות והאחריות הם מול היבואן ולא מול החנות.

פורסם
  • מחבר

אוקי..סבבה תפתח את זה http://ksp.co.il/hmain.php

זה אותו מפרט בטוח! וגם בין גולדטופ וגאמא אופיס אין הבדל. תאמין לי שעשיתי מלאאא חיפושים וטלפונים והעוןבדה שבאתי לפה כי זה

הדבר האחרון שאני מקווה למצוא תשובה היות ולא קיבלתי אף תשובה הגיונית על ההבדל בין הדגמים DELL 1520 T7500 1886 ו 1887 ו2084.

ואני רוצה כבר לקנות אבל אמרו לי לבדוק טוב אולי יש הבדל בצ'יפים יותר חדישים, לא יודעת. ושמעתי שזה כן משנה ממי קונים כי נגיד לא לקנות מאייבורי אבל פנדה k.s.p הם חנויות טובות (זה מה ששמעתי מאנשים). אם אתה באמת מומחה למחשבים אנא תגיד לי מה ההבדל. שאדע אם להתפשר על הדל 1520 7500 2084 או ה1886? תודה

פורסם

זינה קודם כל ברוכה הבא לאתר

ובלי לחץ נעזור לך

קודם כל הלינק לKSP מוביל לדף הראשי ככה שאני לא התייחס אליו

בין הלינקים האחרים אם המחירים השונים מאוד

אז ככה בזול יש רק 1 גיגה זיכרון והוא מגיע אם מערכת הפעלה חינמית ובסיסית

היקר מגיע אם 2 גיגה זיכרון וויסטה הום פרימיום שזאת מערכת יקרה מאוד

והרבה פעמים יצרנים משלבים עוד תכנות בחבילה מה שמנפח את המחיר לצרכן

יכול להיות שיש עוד הבדלים אבל לא בדקתי

עכשיו בעניין תכנות גרפיות ניידים היום מסוגלים להריץ תכנות גרפיות אבל מבחינת עלות תועלת אם אין צורך רציני בניד למטרות כאלו עדיף נייח

שבאותו רמת תקציב נותן הרבה יותר ביצועים

אבל זה כבר שיקול שלך

בכל מקרה לא הייתי לוקח נייד אם ויסטה לעבודה גרפית

מניסיון שלי בניד ומחשבים אחרים אחרי שיש הרבה תכנות מותקנות המערכת זזה כמו חילזון

חוץ מבמקרה שיש מחשב מפוצץ כמו שלי

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! חחח מה רואים שאני בלחץ? חח זה בגלל שאף אחד מהחנויות שהתקשרתי אליהם לא מצאו הבדלים בין הדגמים. ועזבו מהלינקים ששמתי- אני פיזית הייתי אצל k.s.p והיות ויש להם את הקטע הזה של למצוא מחשב שיותר זול אז הם משווים- אז לפני זה עשיתי מלא חיפושים ומצאתי עם המפרט החלומי שלי של 2 זיכרון, 160, נוידיה כרטיס מסך 256, 15,4 מסך, פייר וייר ולגבי מערכת הפעלה ברור שאני יודעת שויסטה היא לא טובה וכן לאקס פי אבל אם ךלא תהייה ברירה- אקח מחשב עם ויסטה ואחליף לאקס פי , יש לי מי שיתקין לי. אני גם יודעת שזה מעלה את המחיר ב400 ש"ח היות ויש רישיון (לא שזה מעניין אותנו הישראלים..(: )

בכל אופן, כשהייתי שם- מצאנו דרך זאפ את אותו מחשב במספר חנויות שונות עם אותו מפרט זהה!! רק עם סיומת אחרת לשם- דל 1520 טי7500 1886 לעומת 1887 לעומת 2084 שתמיד יותר זול בחנויות. ולא מצאתי הסבר להבדל במחירים!! רק בקייאספי אמרו שזה צ'יפים יותר טובים וזה ההבדל ובחנויות המתחרות אמרו שאין הבדל וזה הייצור סין, יפן..לא יודעת אמרו משהו..אני לא מבינה גדולה במחשבים (אולי אחרי החקר סמינריון שעשיתי זה קצת השתנה..) אבל אני לא רוצה שיעבדו עליי וייעצו לי לא לקנות מחשב עד שאדע מהו ההבדל בין הדגמים של הדל 1520 ! ומכיוון שאני מתה כבר לנייד (וזה חייב להיות נייד כי אני סטודנטית) -בגלל זה אני קצת קראנקי.. אז תודה שוב אבל עדיין לא הצלחתי להבין מה הפאקין הבדל! (וסליחה על הפאקין..) תודה!

פורסם

את יכולה להפסיק לזרוק את המספרים האלו, הם לא אומרים לאף אחד שום דבר, אלו תגיות שהיבואן שם בשביל להבדיל בין המפרטים- רק שאצל היבואן הרשמי של דל בארץ כבר אין 1520 בכלל, אז אי אפשר לדעת מה זה מה לפי התגית. לינקים ישירים וזהו.

לגבי "מיוצר ב X מיוצר ב Y, צ'יפים יותר טובים"- בולשיט מוחלט, כל מחשבי דל מגיעים לארץ מהמפעל באירלנד, ומורכבים מאותם צ'יפים ורכיבים.

בד"כ ההבדל בין 1886 ל 1887 או מספר עוקב/צמוד אחר הוא הצבע בלבד.

אז עכשיו- לינקים ישירים, ואז נוכל לתת תשובה.

ובכל מקרה-

http://www.notebookclub.co.il/cat-DELL+Inspiron+1520.htm

יש שם את 2 הדגמים האחרונים שנשארו להם.

ליבואן בארץ אין יותר 1520, כל מה שנשאר זה מלאי שיושב בחנויות.

פורסם

זינה את צריכה להבין שכל המספרים האלה, בעצם זה כנראה סוג מסויים של סט שיוצא מDELL בתאריכים מסויימים וצבעים מסויימים

כלומר הסט במקור מגיע עם X זכרון, וY אחריות, וכל מיני רכיבים פנימיים.

כמובן שהעסק תמיד יכול לשנות אותם, אבל המספר המקורי נשאר...

מבחינת הכרטיס מסך שאת אומרת ה256 מגה, יש 2 דגמים עיקריים ה8400 וה8600, אני רואה בלינקים שאת מחפשת בעיקר את ה8400 שהוא יותר חלש.

והדבר ההכי חשוב שאת צריכה לדעת, במחשבים ניידים, לא משנה היכן רוכשים, עדיף איפה שהכי זול, כולל IVORY וKSP (רק לראות שבאמת יוצאים עם מה שרצית מההתחלה ולא דחפו לך משהו אחר) כי את האחריות את תקבלי ביבואן הרישמי, שלא מעניין אותו כמה שילמת.

ודרך אגב, אין בעיה עם הVISTA שנמצאת עליהם, רק תדאגי לקנות מחשב עם 2 ג'יגה זכרון וזהו... (גם אם לא היית לוקחת עם VISTA היה עדיף שיהיה לך 2 ג'יגה לפחות)

פורסם

נא לשנות את הכותרת לאחת יותר אינפורמטיבית.

פורסם

לבחורה המבולבלת. קחי אוויר ותרגעי, עכשיו נסביר לך הכל.

את מדברת על 3 ניידים של דל.

1. 1886

2. 1887

3. 2084

נתחיל, ה 1886 ו 1887 - בניהם אין הבדל חומרתי.

2 הבדלים בלבד.

ה 6 מגיע בצבע כחול ואינו כולל מערכת הפעלה.

לעומת זאת ה 7 מגיע בצבע שחור וכולל את הגירסא היקרה (והכבדה) ביותר של ויסטה.

ה 2084 מגיע עם 256 זכרון על הכרטיס מסך (לא כמו השאר 256UP - שימוש בזכרון הראשי)

שזה במילים אחרות אומר שהכרטיס מסך, יותר טוב.

המחשב מגיע עם מערכת הפעלה XP שכוללת SP2.

אחרי כל הסיפור הזה, לדעתי המחשב העדיף ביותר הוא ה 2084 מבחינת\עלות תועלת.

ומומלץ מבחינתי.

ה 1886 ו 1887 הם אותו נייד - ה DELL 1520.

וה-2084 הוא גירסא מתקדמת יותר ה-DELL 1525.

מקווה שעזרתי.

אשמח לענות על כל שאלה.

פורסם

ה 1525 הוא לא מתקדם יותר, להפך- הוא צעד אחורה.

הכרטיס מסך שהוא מגיע איתו הוא אך ורק X3100 של אינטל, שחלש מה 8400 של NV,

המחשב עצמו דק יותר- אבל עם מסך ברזולוציה נמוכה יותר בנוסף לכרטיס מסך החלש יותר.

ה 1525 יצא בגלל שה 1520 פגע במכירות של ה XPS בארה"ב.

פורסם
  • מחבר

וואי תודה Henz & Pikka!

עזרתם לי הרבה..

אז לפי מה שהבנתי משניכם- עדיף את ה1520 (לא 1525) ולקנות כל עוד עדיין יש..כי אמרו לי בהרבה מקומות שכבר לי מייצרים אותו (בטח בגלל מה שאמרת פיקה)

ה 2084 באמת יותר זול . אז פשוט למצוא חנות זולה ולא משנה איזו? מכירים גיבור או זד מחשבים? או ממליצים על משהו?

אני פחות מבולבלת עכשיו, תודה! :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים