פורסם 2008 במרץ 2917 שנים לא, לא קיים SP1 למי שיש WINDOWS VISTA בעברית או MUI עיברי.הצפי הוא עוד חודש +-
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים לא, לא קיים SP1 למי שיש WINDOWS VISTA בעברית או MUI עיברי.הצפי הוא עוד חודש +-אתה לא לגמרי צודק.במידה ויש לך Vista Ultimate באנגלית, והתקנת MUI עברי, תוכל להתקין SP1 אך הממשק העברי לא יעבוד עד שהוא יעודכן (עוד חודש בערך)במידה ויש לה את הגרסא העברית, לא תוכל להתקין SP1 עד לשחרור הרשמי של MS.
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים לפי מה שהבנתי גם אם יש לך ויסטה אולטימייט אנגלי עם MUI עיברי, עדיין SP1 לא יופיע בWINDOWS UPDATE, יכול להיות שתוכל להתקין STANDALONE ואז הוא יהיה ללא הMUI העיברי.
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים לפי מה שהבנתי גם אם יש לך ויסטה אולטימייט אנגלי עם MUI עיברי, עדיין SP1 לא יופיע בWINDOWS UPDATE, יכול להיות שתוכל להתקין STANDALONE ואז הוא יהיה ללא הMUI העיברי. ניתן להתקין. אני מדבר מנסיון
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים מחבר אים הבנתי נכון אז אים אני אתקין את חבילת השפה האנלית אוכל להתקין את sp1 כי שרכשתי את הווינדוס קיבלתי דיסק התקנה לשפה האנגלית
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים אים הבנתי נכון אז אים אני אתקין את חבילת השפה האנלית אוכל להתקין את sp1 כי שרכשתי את הווינדוס קיבלתי דיסק התקנה לשפה האנגליתקצת בלבלת אותי פה.אם הדיסק התקנה שלך הוא בשפה האנגלית, אז תוכל להתקין SP1.במידה והוא בשפה העברית, לא תוכל להתקין SP1 כרגע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.