עבור לתוכן

העברת קבצים מ c ל d (עזרה).!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם..!

היום הופיע לי למטה בסרגל מין הודעה אם סמל אני לא זוכר כול כך מה היה רושם משהו אם אני צריך לצמצם קבצים או למחוק מכונן c

טוב אז ניסתי לעביר קבצים/תקיות מ Program Files של c ל-Program Files של D ואז קפץ לי הודעה אם חלון כזה למטה

מה אלי לעשות...?

תודה לעוזרים...!! )nimrods)

82897359hz4.th.png

פורסם

משחקים ותוכנות זה לא כמו להעביר סרט\שיר.

יש כל מיני גדרות מעבר לתיקיה עצמה, שברגע שאתה משנה את המיקום שלה יכול לגרום לתוכנה לתפקד בצורה בעייתית או לא לתפקד בכלל.

פורסם
  • מחבר

יאוווו איזה בעייה זה עכשיו..!! :kopfpatsch::pissed:

תגיד ואם אני יעשה עכשיו (ניקוי דיסק) מה זה יעשה לי??

פורסם

ינקה את הדיסק

פורסם
  • מחבר

זה ימחוק הכול??

פורסם

לא, רק קבצים זמניים.

פורסם
  • מחבר

מה אתה אומר לעשות..?

פורסם

תחזיר את התיקיות של התוכנות והמשחקים למקום המקורי שלהם

בשביל לפנות מקום תעביר קבצים בודדים (לא תלותיים, כמו סרטים ושירים),

אם המחיצה "הבעייתית" היא לא לבד על ההרדיסק הפיזי, תמיד תוכל לשחק עם הנפחים ולהעביר לה עוד כמה גיגות ממחיצה אחרת.

פורסם

תתקין TreeSize Pro כדי לאתר את התיקיות הכבדות ב-C. קרוב לוודאי שאצלך כמו אצל רוב האנשים התיקיות הכבדות יהיו אופיס, תוכנות אדובי, אימיול, ומשחקים מותקנים. תסיר את הכבדות ביותר ידנית ותתקין מחדש על D:\Program Files

מומלץ גם לשנות את ברירת המחדל של התקנות עתידיות להיות D:\Program Files. גוגל יראה לך את הדרך. זה שינוי כלשהו ברג'יסטרי.

http://www.jam-software.com/treesize/index.shtml

פורסם
  • מחבר

טוב בנתיים עשיתי "דחוס כונן כדי לחסוך בשטח הדיסק" עד אתמול לא היה לי מקום פנוי הכול היה כחול אז עשיתי "דחוס כונן כדי לחסוך בשטח הדיסק"

ולפחות לעכשיו יהיה לי מקום או שאני יתחיל להתקין את התוכנות ב D בנתיים נראה עד האז..!

פורסם

דחיסה יכולה לפגוע מאוד בביצועים כשמדובר בכונן מערכת.

(הרי בשביל לעבוד על קובץ המערכת צריכה כל פעם לפרוס את הדחיסה, לערוך את הקובץ ואז לדחוס אותו מחדש).

יותר הגיוני שתעשה לחלק מהישומים שמותקנים במחיצה UNINSTALL (ולא, לא מחיקה ידנית של התיקיה), ותתקין מחדש בכונן אחר.

אם אתה ממש ממש לחוץ על מקום, אולי כדאי לשקול להעביר את ה PAGEFILE למחיצה אחרת.

פורסם

http://windirstat.info/

תוכנה חינמית וטובה לראות מה לוקח מקום במחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים