פורסם 2008 במרץ 2817 שנים כל שנה בוחרים מלכה יותר ויותר מכוערת... מה זה צריך להיות!??! תחרות כל כך מכורה אלוהים ישמוררר ותחשבו שהיא תייצג אותנו בתחרות העולמית...
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים מסכים איתך, פעם בחרו אתיופית, אני לא אשכח את זה, ממתי ישראלים אוהבים אתיופיות?! : :-X
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים כל שנה בוחרים מלכה יותר ויותר מכוערת... מה זה צריך להיות!??!. למה? יעל ניזרי ולירן כוהנר מכוערות? על טעם וריח אין להתווכח,אבל יש לך טעם רע MuTaTiOn.
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים מי היו בחבר השופטים ? תנו לי לנחש שראק \היצור המגודל ממלחמת הכוכבים\היצור השמן והמכוער ממלחמת הכוכבים \חבורת הזבל טוב אתם מבינים כבר את הכוונה ....
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים היא ניראית כאילו הדביקו לו מחבת לפנים . חחחחחחח :lol: מרגול היתה בצוות השופטים ? ;D
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים אני מאמין שהבעיה בצלם דווקא, למרות שלא צפיתי בכלל בזבל הרדוד הזה... נראה שהעדשה שהוא השתמש בה עיוותה לה ת'פנים לגמרי... ואם לא, אז וואלה...
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים אוי ואבוי עכשיו אני יוצא עם הכלב שלי לסיבוב אני יכול להביא 10 יותר יפות ממנה .... בראש העין
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים מחבר למה? יעל ניזרי ולירן כוהנר מכוערות? על טעם וריח אין להתווכח,אבל יש לך טעם רע MuTaTiOn. סליחה שהתמרמרתי עם הטעם המשובח שלך, יעל נזרי עוד איכשהו בסדר אבל לירן כוהנר אחת המכוערות יש לה פנים של סוס שתהיה בריאה אבל מלכת יופי? שלא נדבר על החדשה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.