עבור לתוכן

Auzentech Auzen X-Fi Prelude 7.1 למישהו יש ויכול לתת ביקורת?

Featured Replies

פורסם

אני הולך לקנות אותו כנראה, מה דעתכם עליו?

האמת שעד היום עבדתי רק עם CREATIVE, אז אשמח לשמוע חוות דעת :)

פורסם

אני חייב לציין שזה נשמע כמו שם של פלוגת מחץ גרמנית או איזה נשקים של הרייך בסגנון ה

Die Deutsche anti Panzer Waffens ;D

מה זה הסט הזה שלך? אשמח להכיר

פורסם

אלכס, אתה מסטול?

לחברה קוראים פאקינג "אוזן טק", ולמוצר "אוזן"!!!!#$!#!

נראה לי יושב שם ישראלי שמריץ דאחקות על כולם.

(אותו סיפור עם חברת Sctyhe היפנית, איך עוד יכול להיות מוצר בשם "כמה מטר"?)

ועכשיו יותר ברצינות- אני לא מכיר את הפרלוד שלהם, אבל שאר הכרטיסים שלהם בד"כ נותנים ביצועים טובים מאלו של קריאטיב. לפחות הדגמים שיצאו לי לראות.

(נ.ב, לפני שמישהו יגיב ברצינות לבדיחה על scythe, אני מודע לחלוטין למה למוצרים שלהם קוראים ככה.....)

פורסם
  • מחבר

לא כול כך הבנתי מה מצחיק, אבל בחזרה לשאלה, איך הכרטיס מבחינת איכות סאונד, איכות במשחקים, סראונד, דולבי וכו'

אשמח לשמוע :)

פורסם

כרטיס קול בשם "אוזן" לא משעשע אותך אפילו מעט? אתה תשקר אם תגיד שלא :smile1:

פורסם
  • מחבר

האמת שלא משעשע אותי, נשמע דווקא שם מגניב, לדעתי כול דבר באנגלית שיש לו Z וכול מיני אותיות כאלו זה מגניב, נשמע שם "חללי" כזה :P

בכול מקרה, בוא לא נגלוש מהנושא, מה דעתכם על הכרטיס ?

פורסם

הכרטיסי קול שלהם מקבלים ביקורות טובות בדרך כלל.

יש להם גם דגם אחד בשיתוף עם CREATIVE.

הדרייברים שלהם הרבה יותר טובים ולכרטיסים שלהם יש הרבה יותר חיבורים.

בקשר לשם, כל פעם שיש משהו כזה אני נזכר ב ZUNE :lol:

פורסם

ה-Perlude הוא הכרטיס שפועל בשיתוף עם קריאטיב. יש לו כמה דברים טובים יותר. ראשית, יש לו תמיכה ב-DDL ו-DTS Connect (שאומנם לא בדקתי בעצמי, אבל ממה שאומרים יש עם זה עדיין בעיות). שנית, יש לו רכיבים איכותיים ביציאה האנאלוגית. בנוסף, יש לו אפשרות להחליף את ה-OPA ביציאה של הקדמיים.

לצערנו, התוכנה שלו מבוססת על זו של ה-X-Fi בדיוק, מה שמדאיג קצת עקב בעיות שיש בדרייברים של קריאטיב. כמו כן, הכרטיסים הקודמים שלהם היו פחות ממרשימים (לדעתי), אז למרות שעל הנייר ה-Perlude נשמע כמו כרטיס עם הרבה פוטנציאל, עד שאני אבדוק אותו בעצמי (או אקרא ביקורת שבה הסוקר באמת מבין על מה הוא מדבר - מה שלא קורא כמעט בשום אתר לצערנו) אני לא מתלהב ממנו יותר מדיי.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכול מי שענה עד כה!

וכן אני מחכה לביקורות רציניות לגביו גם כן.

או אם למישהו יש אותו ומוכן לתת ביקורת רצינית ומקיפה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים