פורסם 2008 באפריל 117 שנים תגידו: למה לחשב כל פעם מחדש ? שמישהוא כבר יפרסם את התוצאה של פאי וזהו :lol: סחתיין Xvertigo
פורסם 2008 באפריל 117 שנים אתה מוזמן... לי יקח בערך שלוש שנים להריץ את התוכנה, יש לי פנטיום 4 3 GHZ ש Xvertigo מתחנן שאני אחליף אבל אני לא נכנע לסעיף הנפשי שלו אני שומר על הסעיפים שלי לעצמי
פורסם 2008 באפריל 117 שנים אבל לא קוראים לו טלאל תגיד לי שככה הוא הציג את עצמוכנראה שהוא מתבייש בשם האמיתי שלוקוראים לו: יהוכבד אבישמרסתם שתדעואתה יכול לבדוק את ת"ז שלו
פורסם 2008 באפריל 317 שנים [br]פורסם בתאריך: 31.03.2008 בשעה 11:32:46 אגב, שיא העולם על אוויר לפי HWBot הוא 5GHZ, אבל זה היה בטמפ' של 2 מעלות :-X האם יש מגבלות אתיקה / חוק לגבי טמפ' החדר בזמן OC על אוויר , או שכל עוד מציגים את צילומי המסך ואוטנטיקציות הרלוונטיים, מותר לקחת את המחשב ליד מזגן וכו' ..... ?!
פורסם 2008 באפריל 317 שנים מחבר אם תשים לב יש אנשים שהוציאו את המחשב אל החלון כשבחוץ טמפרטורה שלילית והגיעו ל4.9GHZ עם E8500 זה בסדר גמור. מה נגיד אם מישהו שבר שיא בקיץ או בחורף? הרי יש הבדלים בטמפ'. ומה עם אירופאי ממוצע בחורף מול ישראלי ממוצע? החורף שלנו פה זה הקיץ שלהם
פורסם 2008 באפריל 317 שנים OK תודה, רק רציתי לדעת אם יש מגבלה [רמז ]..... היה לי רעיון קטן לנסות משהו ;D , כשיתפנה לי קצת זמן ...... xVertigo תגיד, למה ASUS , מה קרה ל X38 DQ6 ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.