פורסם 2008 במרץ 2817 שנים שלוםניסיתי לחבר את המערכת קולנוע (5.1) למחשב והצלחתי לשמוע רק בשני הרמקולים הקדמיים.חיברתי את המערכת לכרטיס קול (Creative sound blaster x-fi xtreme audio) ע"י כבל אופטי אל הרסיבר.איך אני יכול לעשות שאני אוכל לשמוע בכל הרמקולים?מישהו יכול לעזור לי?תודה
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים כנס לתפריט של הדרייבר של הכרטיס מסך, ותבדוק שאתה באמת נמצא בתצורה של סראונד ולא על סטריאו.
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים מחבר הכוונה לכרטיס קול נכון? זה לא עזראבל יש לי חשד שזה קשור למקודד AC3.. נכנסתי לתפריט שלו וראיתי שזה מוגדר על סטריאו.. בפעם הבאה שאני אחבר את המחשב למערכת אני אבדוק..תודה בינתיים
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים טוב אני אשאל שאלה קצת טיפשית, אבל אני מניח שאתה מנסה לשמוע מקור שהוא עצמו סראונד, כלומר נניח סרט DVD שיש בו אופציה לשמוע בסראונד?(כי כבר נתקלתי באנשים שציפו לשמוע סראונד במוזיקה רגילה שהם שומעים)
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים לא הבנתי איפה חיברת כבל אופטי. ממתי ל-Xtreme Audio יש חיבור אופטי?!בכל אופן, תעבור ל-3 כבלים אנאלוגיים אחרת לא יהיה לך סראונד כמעט בשום מצב.Anatoli.
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים טוב אני אשאל שאלה קצת טיפשית, אבל אני מניח שאתה מנסה לשמוע מקור שהוא עצמו סראונד, כלומר נניח סרט DVD שיש בו אופציה לשמוע בסראונד?(כי כבר נתקלתי באנשים שציפו לשמוע סראונד במוזיקה רגילה שהם שומעים)זה לא כ"כ נכון... שאני מחבר את המחשב למערכת קולנוע אני שם אותה על אפשרות שזה מפעיל את כל הרמקולים [adv.music].תנסה למצוא איזה אפשרות במערכת קולנוע שלך שזה ישמיע בכל הערוצים.
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים אתה יודע שאין קשר בין שני הדברים, נכון? הוא שואל איזה סוג תפוחים הכי טעים, ואתה אומר שאגסים יותר טעים מכולם.הוא מדבר על להעביר מידע ב-6 ערוצים. אתה מדבר על להעביר מידע ב-2 ערוצים ורק לנגן אותם ב-6.Anatoli.
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים מחבר זה לא היה מוזיקה זה היה סרט HD : DTS 5.1 bitrate : 1509 kpbs לגבי הכרטיס קול. חיברתי ליציאה האפורה בצד ימין בתמונה: הקול עובד, רק בסטריאו. אני מחבר את הכבל מהמחשב לרסיבר של YAMAHA.
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים כנראה שיש לך בעיה של ניתוב. תדאג להגדיר בכל התוכנות שעובדות אצלך (תוכנת ניגון וידאו, מפענחים וכו'). גם בדרייבר תדאג להגדיר שלא יפענח DTS אלא יעביר אותו ב-SPDIF.Anatoli.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.