עבור לתוכן

מה הוא מנהל ההורדות הכי טוב בשוק כיום???

מה הוא מנהל ההורדות הכי טוב בשוק כיום לדעתכם??? 2,442 הצבעות

1. 1. מה הוא מנהל ההורדות הכי טוב בשוק כיום לדעתכם???

• Orbit
    • IDM-Internet Download Maneger
    • FlashGet
    • Download Accelerator Plus
    • Free Download Manager

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אשמח אם תסבירו למה בחרתם את האפשרות שבחרתם...

בינתיים יש לי Orbit ואני מרוצה אבל יש הרבה אתרים שהוא לא מזהה את ה-URL שלהם ואי אפשר להוריד את הקובץ דרכו.

אם אתם מכירים עוד מנהל הורדות שאתם חושבים שהוא טוב תגידו את השם שלו ואני יוסיף לסקר..

תודה,

דניאל.

פורסם

אני משתמש בflashget פעם השתמשתי בfdm ולדעתי אין משהו יותר טוב או פחות טוב , כולם מאיצים מאוד את המהירות :)

פורסם

פעם פלאשגט היה הכי טוב. עד לא מזמן הוא "נגנב" ע"י איזו קבוצה של סינים שהפכו אותה מתוכנה חינמית מובילה לסתם דרעק מלא בפיצ'רים סתמיים ו-spyware.

פורסם

צודק , אבל אפשר להוריד את כל אלה ^^

פורסם

כן באמת בזמן האחרון flashget סתם מעצבן ...בגלל זה חזרתי ל FDM ואני מרוצה ממנו.

פורסם

אני משתמש בflashget גם בשביל ביטורנט , בFDM יש אפשרות לזה ? וגם לסמן בV איזה קבצים אני רוצה ואיזה לא לפני ההורדה ?

פורסם

אני משתמש בGETRIGHT שהיא מבחינתי הכי נוחה.

היא ניתנת להתאמה אישית לגבי יעד ההורדה (QUICK FOLDERS) וניתן להגדיר את יעד ההורדה שאצלי זו ספרייה יעודית לכלל ההורדות שבה אני פותח תת סיפריה לפי שם התוכנה וככה לא נוצר לי בלאגן.

מבחינת מהירות ההורדה היא גם בסדר גמור אבל אותי זה פחות מעניין.

פורסם

אם אתם משתמשים בפיירפוקס, למה להשתמש בתוכנה חיצונית כשיש מנהל הורדות מצויין כתוסף?

DownThemAll!

פורסם

כי הרבה פעמים , שהוא סיים את ההורדה הוא תוקע את כל הFF ואי אפשר לעשות כלום עד שיסיים ..

פורסם

אני השתמשתי ב flashget עד שהתחיל לחפור, אז עברתי ל DAP שמאיץ את רוב ההורדות למהירות מקסימאלית.

פורסם

להורדות קטנות אני לא משתמש בשום מנהל הורדות - סתם קליקים מיותרים. בשביל הורדות יותר גדולות או כאלה שבקושי זזות אני עושה קליק ימני על הלינק ובוחר להוריד עם maxthon download manager המובנה בדפדפן מקסתון.

פורסם

רק FLASHGET .. הכי סבבה והכי טוב

פורסם

אני משתמש רק בidm תוכנה מעולה!.

פורסם

אם אתם משתמשים בפיירפוקס, למה להשתמש בתוכנה חיצונית כשיש מנהל הורדות מצויין כתוסף?

DownThemAll!

ובגלל העובדה שבהרבה מקרים ש-FDM מצליח להוריד DTA לא מצליח להוריד.

FDM גם מאפשר את ניהול ההורדות ממחשב מרוחק.

ל-FDM גם כן יש פלאגין לביטורנט למי שמעוניין, אני מעדיף לעבוד עם ה-UTORRENT.

מה שכן מהתנסות קצרה עם ORBIT למרות שאני לא משתמש בו קבוע, אני חייב להזכיר את הפיצ'ר המעולה שלו להורדת סרטונים/פלאש מאתרים.

מה שחסר לי בכל מנהלי ההורדות וזהו הפיצ'ר הכי חשוב לטעמי, הוא חיפוש אוטומטי שמחזיר תוצאות אחרי מירורים של קבצים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים