פורסם 2008 במרץ 2817 שנים קניתי את הBROTHER MFC-5460CN לא מחודש ולא מתצוגה, וגם לא במחיר כזה, אתמול קיבלתי אותו. אני רואה על צג LCD מעין שיפשופים כאלה אבל קטנים. וגם באזור שלו מסביב לצג LCD רואים סימנים, גם הקרטן עצמו שהגיע כבר עלו לי נורות אזהרה. בקיצור איך אני יודע שזה לא מוחדש.מתצוגה. האם הסימנים בצג נורמלים, אני יודע כשקונים מוצרים עם צג LCD אז בדרך כלל יש מדבקה על הצג LCD, רק שפה היה מעין ניילון פשוט שכיסה את כל הפאנל של הכפתורים והחלק של הסורק, על הצג לא היה שום דבר נוסף. דרך אגב זה גם מגיע עם כבלים קצרים מאוד לחיבורים.
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים המוכרים מחוייבים ע"פ חוק לציין שמוצר הוא מחודש או מתצוגה.אם קנית בחנות שמכבדת את עצמה דוגמאת רשת גדולה, אני מציע שתפנה לשירות הלקוחות שלהם.אם זה לא עזר, פנה ליבואן שהוא נותן השירות והאחריות.
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים מחבר תודה,קניתי דרך אתר הקניות של ynet החדש,הספק הוא: רשף פתרונות הדפסה בע''משלחתי בנתיים פנייה לאתר הקניות. שיעשו את הבירור. אני יודע שהוא נמכר בתצוגה ב600 ש"ח בוואלהשופס והורידו אותו זמן קצר לפני שחשבתי לקנות ,וזה אותו הספק.
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים אתה מדבר על המסך שנמצא על המקלדת? ז"א לפחותכשאני קונה נדברים חדשים עם מסך, ישבדר"כ מין פלסטיק כזה שמגן על המסך, היה לך אחד כזה?
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים מחבר כן , הצג הירוק באמצע של הפאנל עם הכפתורים.אני גם יודע שיש בד"כ מדבקה על הצג , אבל בזה לא היה כלום, שום דבר שמגן, היה רק נילון פשוט על כל הפאנל (שהוחזק ע"י המכונת צילום.)צירפתי את התמונה של המדפסת.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במרץ 3017 שנים אתה יכול להתלונן אבל קח בחשבון ש -1. הם יכולים להגיד שזה אתה\ ככה זה בכל הדגמים ואז אתה תתווכח איתם וכנראה תבזבז הרבה זמן ולא בטוח שיצא לך משהו מזה2. הם יסכימו להחליף ויקחו את המדפסת אבל את החדשה אתה תקבל אחרי כמה ימים [במקרה הטוב]3. כמו 2 ובסוף תקבל אחת עם פגם במקום אחר4. פשוט יחליפו.אם אלו סתם כמה שריטות\שיפשופים וזה לא רציני ואפשר לקרוא מהמסך, עזוב אותך, חבל על הזמן שלך. אם זה יותר מזה, כרצונך.
פורסם 2008 באפריל 717 שנים מחבר עידכון - דיברתי איתם סה"כ מדובר על הפרש של 300 ש"ח . (הייתה לי אפשרות לרכוש מתצוגה ולא עשיתי זאת)זאת מדפסת חדשה ולא מתצוגה\מחודשת.הם לקחו נתונים שהמדפסת הוציאה (הדריכו אותי לבצע\להקיש כל מיני פעולות) אבל בסוף לא עשו עם הנתונים האלו כלום(מי שלקח את הפרטים נעלם) , ובדקו שהיא חדשה רק לפי המספר סידורי.אז מסתבר שזה הטיב של מדפסות ברודר brother. הם פשוט מגיעות ככה מהמפעל, על התצוגה(LCD) לא היה מדבקה.אם מישהו חושב לקנות brother שיקח את זה בחשבון.לפחות המענה של השירות בטלפון היה בסדר, פרט לבן אדם שנעלם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.