עבור לתוכן

כרטיס מסך לחיבור מצלמות ATI VS NVIDIA

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לבנות מחשב ולחבר אליו מצלמות אבטחה, האם מלבד הכרטיס היעודי יש צורך בכרטיס מסך בנוסף

והאם כרטיס מסך OB מספיק. אם כן יש חשיבות האם זה NV או ATI?

לא ידעתי לאן לפוסתת את זה.. אם יש צורך תעבירו.

תודה

פורסם

אין חשיבות לחברה .. אבל כדאי שיהיה לך שני יציאות למסך (Dual View ) שיהיה לך יותר נוחות לעבוד המצלמות אבטחה .

פורסם
  • מחבר

למה שתי יציאות? הרי הכרטיס לכידה עם כניסות למצלמות הוא כרטיס נפרד, אני אחבר את כל המצלמות לשם, אבל למה צריך גם כרטיס מסך? והאם כרטיס OB יספיק לי

פורסם

הכרטיס למצלמות הוא כרטיס שלוכד את הוידאו של המצלמות ,

ודיברתי על כרטיס מסך עם יציאות לשני מסכים בכדי שעל מסך אחד תוכל לעבוד עם מערכת ההפעלה ובמסך השני תוכל לשים את התוכנה של המצלמות אבטחה .

אם יהיה לך נוח לעבוד עם מסך אחד (כלומר כרטיס מסך OB ) אז בכייף שלך .

פורסם

כדי לחבר את המצלמות תצטרך כרטיס מיוחד. כרטיס DVR או משהו כזה...

פורסם

מהניסיון שלי החברה שמתעסקים עם מצלמות אבטחה אוהבים ATI וממש לא סובלים אתה NVIDIA ואין לי שמץ של מושג למה.לגבי הכרטיס למצלמות צדק הבחור שאמר שתצטרך כרטיס DVR. כמו כן מדובר בדרך כלל בתוכנה שמשתלטת על המחשב מיד בעלייתו ונפתחת על מסך מלא כלומר בדרך כלל המחשב משמש להקלטות בלבד ולא לשום דבר אחר.גם אם תמצא תוכנה שתוכל למזער והיא תקליט ברקע כדאי שתיקח בחשבון שמדובר על רישום של 7\24 על הHD מה שאומר האטה משמעותית בביצועי המחשב.

פורסם
  • מחבר

כן, את זה כתבתי שאני יודע שיש כרטיס ייעודי להקלטה שאליו מחוברים המצלמות, אבל חשבתי שהכרטיס מסך יכול להיות של NV ואתם אומרים ATI.

צריך כרטיס פשוט של ATI או כרטיס OB של ATI גם יהיה טוב?

בכל מקרה המחשב יהיה למצלמות בלבד, ללא כל שימוש אחר בנושא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים