פורסם 2008 במרץ 2717 שנים אני רוצה לבנות מחשב ולחבר אליו מצלמות אבטחה, האם מלבד הכרטיס היעודי יש צורך בכרטיס מסך בנוסףוהאם כרטיס מסך OB מספיק. אם כן יש חשיבות האם זה NV או ATI?לא ידעתי לאן לפוסתת את זה.. אם יש צורך תעבירו.תודה
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים אין חשיבות לחברה .. אבל כדאי שיהיה לך שני יציאות למסך (Dual View ) שיהיה לך יותר נוחות לעבוד המצלמות אבטחה .
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים מחבר למה שתי יציאות? הרי הכרטיס לכידה עם כניסות למצלמות הוא כרטיס נפרד, אני אחבר את כל המצלמות לשם, אבל למה צריך גם כרטיס מסך? והאם כרטיס OB יספיק לי
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים הכרטיס למצלמות הוא כרטיס שלוכד את הוידאו של המצלמות ,ודיברתי על כרטיס מסך עם יציאות לשני מסכים בכדי שעל מסך אחד תוכל לעבוד עם מערכת ההפעלה ובמסך השני תוכל לשים את התוכנה של המצלמות אבטחה . אם יהיה לך נוח לעבוד עם מסך אחד (כלומר כרטיס מסך OB ) אז בכייף שלך .
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים מהניסיון שלי החברה שמתעסקים עם מצלמות אבטחה אוהבים ATI וממש לא סובלים אתה NVIDIA ואין לי שמץ של מושג למה.לגבי הכרטיס למצלמות צדק הבחור שאמר שתצטרך כרטיס DVR. כמו כן מדובר בדרך כלל בתוכנה שמשתלטת על המחשב מיד בעלייתו ונפתחת על מסך מלא כלומר בדרך כלל המחשב משמש להקלטות בלבד ולא לשום דבר אחר.גם אם תמצא תוכנה שתוכל למזער והיא תקליט ברקע כדאי שתיקח בחשבון שמדובר על רישום של 7\24 על הHD מה שאומר האטה משמעותית בביצועי המחשב.
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים מחבר כן, את זה כתבתי שאני יודע שיש כרטיס ייעודי להקלטה שאליו מחוברים המצלמות, אבל חשבתי שהכרטיס מסך יכול להיות של NV ואתם אומרים ATI.צריך כרטיס פשוט של ATI או כרטיס OB של ATI גם יהיה טוב?בכל מקרה המחשב יהיה למצלמות בלבד, ללא כל שימוש אחר בנושא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.