עבור לתוכן

מה דעתכם על ניידי חברת Gigabyte?

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון אני מתכנן לקנות מחשב נייד, זול ככל האפשר, ללימודים. אני חייב פונקציונליות טובה, לכן אולטרה ניידים (בעיקר EEE) לא ממש מתאימים לי.

מה שכן, בנוגע למה שנשאל בכותרת, גיליתי בזאפ שמחשבים ניידים של Gigabyte נורא זולים, למשל W536M, שעם הפרמטרים שלו אצל חברה אחרת היה עולה בלפחות 1000 ש"ח יותר.

עכשיו השאלה היא מה הקאץ'? לא מצאתי ביקורות על ניידים אלו כלל, מה קורה פה?

פורסם

אם תחפש בפורום תתחלי לראות הרבה ביקורות על המחשבים האלה...אין קאצ' אלו מחשבים מעולים אני מדבר איתךך מאחד עכשיו וזתקופה האחרונה רק הם הגיעו למכירה פה בארץ והם משתלמים גם לכיס וגם בביצועים...אם יהי לך שאלות ספציפיות יותר פנה אליי במייל אבל אין לך מה לדאוג יש להם גוף אחריות גדול מאחוריהם במעבדות מור לוי יש על מי לסמוך!!

פורסם

ניידי גיגהבייט משווקים כבר בארץ כבר יותר משנה בתור משווק שלהם אני יכול להגיד לך שלא נתקלתי בתופעות מוזרות סך הכל מחשב נייד טוב ומשתלם

שנתיים אחריות על המחשב + 3 שנים אחריות על הרד דיסק,זיכרונות,מעבד,והכרטיס רשת

פורסם
  • מחבר

אז זהו, שביקורות אין עליהם בכלל, למרות שכבר שנה עברה.

ובפורום "מחשבים ניידים" של תפוז הדעות בנושא ניידי ג'יגבייט, לא כל כך לטובתם. טוענים שהבנייה שלהם רעועה, ועוד שלל דעות סובייקטיביות (אבל של המנהלים).

פורסם

בוא נאמר אתה לא יכול לצפות שזה יהיה Thinkpad או Panasonic Toughbook במחיר הזה.

אבל אני יכול להאמין שהם לא נופלים באיכות ההרכבה מה-Lenovo 3000 או ה-HP Pavilion או ה-Dell Inspiron.

ולא הייתי סומך כל תפוז כ"כ.

אחרי הכל, אם כותבים TAPUZ באותיות עבריות יוצא "אשפוז".

פורסם

ואם תכתוב מריו עם M באנגלית והשאר בעברית יוצא Mשרום. (מישהו מבין עכשיו למה המשחק נראה כמו שהוא נראה?)

בכל מקרה, לא הייתי ממהר להשוות אותם ל Pavilion וה Inspiron, יותר לכיוון של הלנובו 3000 למיניהם. אפילו עדיפים עליהם, לדעתי.

בתור אחד שפרק כמה מחשבים של ג'יגבייט בשביל להחליף זכרונות/הארדיסק ואפילו מעבד פעם אחת (בעיקר W566) אני יכול להעיד שה 566 וה 468 מציגים איכות בניה מעולה.

אני בספק שאחד המנהלים של תפוז נגע באחד המחשבים של ג'יגבייט אי פעם.....

סקירות אי אפשר למצוא כי הניידים של ג'יגבייט לא משווקים בארה"ב.

מכרתי את המחשבים האלו חצי שנה, לא שמעתי שום תלונות.

תמורה מעולה לכסף.

פורסם

Pika007, מה דעתך על איכות המסך בניידים של ג'יגהבייט?

פורסם

בלא מעט מהם תמצא מסכים של LG או AUO. האיכות שלהם לא נופלת ממסכי מחשבים של כל יצרן גדול אחר.

פורסם

מנסיון שלי אם יש משהוא באמת טוב ושקיבלתי עליו הרבה מחשמאות זה על המסך תמונה מעולה ברמה גבוהה מאד מאד ורואים מכל זווית אפשרית שתסתכל עליו אני ממש מ 178 מעלות עדיין רואה .!!!

אחלה מסך סרטים והכל הולך מעולה..!!!

פורסם

על הפנים לדעתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים