פורסם 2008 במרץ 2717 שנים שלום לכולם אני מעונין ליקנות פאד לעכבר מיקצועי למישחקים כי אילה שמקהלים מהבנק נימאסו עליייש לי עכשיו עכבר לייזר (G5 לוגיטק הדגם החדש ) ועל המישטח שלי הוא ממש גרועע ועל השולחן הוא קצת יותר טוב אבל הורס את כול העכבר מיתחת * הגבול של המחיר שלי הוא 80 שקל שזה גם מוגזם מאוד * שלא היה לי על השולחן שטיח המליצו לי על Steelpad QCKאיך הוא מה אתם אומרים עליו .....ואם הוא ממולצ אתם יכולים להביא לי לינקים שלו בכול מיני חנויות תןדה רבה לעוזרים
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים מחבר תודה אבל אתה יכול לישלוח לי לינק לאיזה אתר (חנות ) ממולצת שמוכרת אותו ומה ההבדל בינו לגירסא העבה האים שווה להשקיע 150 שקל
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים עד כמה שאני זוכר יש אותו בפנדה GOLDTOP ועוד מלא חנויות.אל לך להתעצל.תחפש בגוגל.
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים תודה אבל אתה יכול לישלוח לי לינק לאיזה אתר (חנות ) ממולצת שמוכרת אותו ומה ההבדל בינו לגירסא העבה האים שווה להשקיע 150 שקלpandas.co.ilההבדל בין שני הגרסאות טמון בגודל.ה-QCK הרגיל שעולה 60-70 שקל הוא דק מאוד וקטן יותר מה-QCK Heavy.. שגודלו הוא 45 על 40 סנטימטר אם אני זוכר נכון והוא גם מאוד עבה ככה שאם השולחן שלך לא לגמרי ישר זה יכול לחפות על כך. אישית אני חושב שרק גיימרים כבדים מאוד צריכים פאד כמו ה-QCK Heavy.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.