פורסם 2003 באפריל 3022 שנים המממ...או קיי אז ככהאני חדש פה...נראה אם יהיה מי שיעזור לי ואם זה הפורום הנכון.המחשב שלי עושה לי צרות(פנטיום 800, עם 512K זיכרון)מחשב תמיד עבד חלק וטוב ופתאום הוא החליט שנמאס לו! :AR15:עוד משהו שהיה בולט היה שלקח לו המון לעלות חלונות אקספלורר, ולפעמים לא העלה אותם בכלל, אלא "הריץ" אותם ברקעאחרי חריש כבד על המחשב כדי לברר מה קרה לו, וכמעט השברות להתקנת ווינדווס חדשמצאתי את הבעיה!תוכנה שרצה ברקע בשם Msbbבנתיים הסרתי אותה מרשימת הסטארט אפ שברג'יסטרי, לא בעיה להחזיר אם היא חשובה.מישהו יכול להגיד לי מזו התוכנה הזו (תמיד היה לי אותה), מה היא עושה, ולמה היא החליטה שהיא הורסת לי את המחשב?תודה מראש.
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים msbb - msbb.exe - Process InformationProcess File: msbb or msbb.exeProcess Name: MSBB Web3000 Spyware ApplicationDescription: The MSBB Web3000 Spyware Application is included with some adware products and is started from the registry when Windows is loadedCommon Errors: N/ASystem Process: NoRelated Link: Spyware Detection and Removal
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים מחבר או קיי זה מה שעשיתי רק רציתי לדעת אם זה משהו חשוב אז אני מבין שלא. אין לכם מושג כמה זה היה הקלה שהמחשב התחיל לעבוד כמו שצריך איזה חודש זה העיק לי על החיים זה היה בלתי אפשרי!!
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים תתקין Ad-aware 6.0 ותראה אולי הוא ימצא לך עוד ויעיף אותם.תוכל להוריד אותו מ www.tucows.co.il
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים מחבר וואוהמשחב שלי היה מוצף לגמרי בתוכנות זבל160 בערך.טוב, למדנו, השכלנו.אבל מה...לא אמרת כלום על זה שהתוכנה יכולה לדפוק לי את המחשביש על זה בלאגן גדול באחד הפורומים פהלמזלי יש לי אינטרנט ברשת בבית ולא ישיר, ככה שזה לא דפק לי אותו.
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים זה לא דופק את כולם רק כאלה שיש להם מן תוכנה שקוראים לה NEW.NET אבל גם זה לא תמיד..הייתי ממליץ לך בנוסף לAD-AWRE להוריד אתSpy-bot seach and distoryלהשלים את הפעולה...
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים Spy-bot search and destoryתוכל להוריד אותו מפהhttp://security.kolla.de/index.php?lang=en&page=download
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.