עבור לתוכן

מחפש אוזניות חדשות ורמקולים 2.1, הזמנתי - תודה לעוזרים

Featured Replies

פורסם

שלום, לפני שנה ביקשתי בפורום זה המלצה לאוזניות לD2 שלי והמליצו לי על cx300 שאותם רכשתי בסופו של דבר ואכן נהנתי מהן שנה שלמה עד שהרסתי אותן בטעות לפני כמה ימים. באותם ימים רכשתי אותן ב215 שקל ואני מוכן להשקיע גג 400-450 שקל למשהו חדש עכשיו, חשבתי על Sennheiser CX400 שבפנדס ב360 לא כולל משלוח, מה אתם אומרים? זה שידרוג?

ורציתי לבקש גם המלצה לרמקולים 2.1 למחשב בתקציב גג 750 שקל, מה שחשוב לי זה צליל נקי ובאס איכותי

אשמח לתשובות מהירות, תודה

עריכה:: חשבתי אולי לחרוג קצת בשביל Logitech Z-2300 2.1 Speaker System בפנדס בקצת יותר מאלף שקל, שווה ת'חריגה מה אתם אומרים?

פורסם

אם אתה מחפש אוזניות In-Ear כמו ה cx300 אז ה JBL Reference 220 אמורים לתת מענה ממש לא רע במחיר של 240 בבאג.

יצא לי לשמוע אותם - לא רעים בכלל אבל באסיות בשבילי. ואני לא אוהב אוזניות In-Ear בכללי.

לא יצא לי להשוות אותם ממש ל xc300.

פורסם
  • מחבר

כן אני מחפש in-ear

הייתי מזמין שוב את הcx300 אבל בא לי משהו חדש ומשודרג יותר

פורסם

לגבי המערכת, איזה מוסיקה אתה שומע?

יש את הקריאייטיב T40 שמתאים מאוד למוסיקה (לפחות זה מה שהבנתי מהחבר'ה ששמעו אותו...)

הZ2300 לא רעים בכלל, אבל הבאס קצת חזק מידי לטעמי (חזק זה לא הגדרה מדוייקת, אבל היא ההכי פשוטה...)

פורסם
  • מחבר

באסים זה מה שאני מחפש כי אני אוהב ראפ

אז על הרמקולים אני סגור 95% ואוזניות אין לי מושג במה לבחור

עריכה:: טוב הזמנתי עכשיו בסופו של דבר את Logitech Z-2300 מפנדס ואת האוזניות JBL Reference 220 שהמליצו לי כאן מאתר גאדג'ט

בנוסף הזמנתי לעצמי סט אלחוטי של Logitech Cordless Desktop LX710 Laser מפנדס

תודה לעוזרים מקווה להנות ממה שהזמנתי

שבת שלום

פורסם
  • מחבר

היום קיבלתי את הJBL220 (חייב לציין לטובה את חנות גאדג'ט, ביום שישי הזמנתי את האוזניות וביום ראשון בצהריים הם היו אצלי כבר)

אני חייב לציין שאני די מאוכזב מהן. מאוכזב קשות מהבאס שלהן במיוחד. הCX300 לא רואות אותן בבאס, זה הבדל של שמיים וארץ. בCX300 אתה מרגיש את האוזניות רוטטות לך באוזן עם הבאס המדהים שלהן, יש תחושה שאתה בכלל נוהג עכשיו באוטו שלך עם המערכת היקרה שנמצאת בה, ותאמינו לי זה אותו דבר.

הבאס של הJBL בקושי מורגש. אתם עוד ציינתם לטובה את הבאס שלהם, אז כנראה שלא עשיתם השוואה בינם לבין הCX300

מה שאני יכול לציין לטובה זה את הצליל היותר נקי של הJBL ושהן עומדות יפה בעוצמה גבוהה מבלי לאבד את האיכות וכמו כן התיק הקטנטן הזה שמקבלים נחמד גם כן.

אז בכללי זה איפשהו מתאזן אבל הקטע שבנתי חזק על הבאס אבל בסדר לא נורא

אני כבר מת לקבל את הZ2300 ולשמוע אותן

פורסם

הצליל של ה JBL מאוזן יותר "נכון" מה CX300. וכן כתבתי שלא עשיתי השווה אחד לאחד.

פורסם

היום קיבלתי את הJBL220 (חייב לציין לטובה את חנות גאדג'ט, ביום שישי הזמנתי את האוזניות וביום ראשון בצהריים הם היו אצלי כבר)

אני חייב לציין שאני די מאוכזב מהן. מאוכזב קשות מהבאס שלהן במיוחד. הCX300 לא רואות אותן בבאס, זה הבדל של שמיים וארץ. בCX300 אתה מרגיש את האוזניות רוטטות לך באוזן עם הבאס המדהים שלהן, יש תחושה שאתה בכלל נוהג עכשיו באוטו שלך עם המערכת היקרה שנמצאת בה, ותאמינו לי זה אותו דבר.

הבאס של הJBL בקושי מורגש. אתם עוד ציינתם לטובה את הבאס שלהם, אז כנראה שלא עשיתם השוואה בינם לבין הCX300

מה שאני יכול לציין לטובה זה את הצליל היותר נקי של הJBL ושהן עומדות יפה בעוצמה גבוהה מבלי לאבד את האיכות וכמו כן התיק הקטנטן הזה שמקבלים נחמד גם כן.

אז בכללי זה איפשהו מתאזן אבל הקטע שבנתי חזק על הבאס אבל בסדר לא נורא

אני כבר מת לקבל את הZ2300 ולשמוע אותן

לכן מומלץ ללכת לחנות לשמוע קודם. לי נתנו לשמוע אותן בBUG.

תתחדש :]

----------------

Now playing: Twisted Sister - Under the Blade

via FoxyTunes

פורסם
  • מחבר

הצליל של ה JBL מאוזן יותר "נכון" מה CX300. וכן כתבתי שלא עשיתי השווה אחד לאחד.

כן זו בדיוק ההגדרה

בתכלס אוזניות סבירות מינוס, בטח המחיר זה בגלל כל השטויות שמקבלים איתם, ככה הם בטח עולים 50 שקל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים