עבור לתוכן

זקוק לסורק חדש(500ש"ח) איך הHP scanjet 3500c?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :)

מאחר שהסורק הנאמן שלי יצא לפנסיה, וגם מפני שהוא לא תומך בXP, הגיע הזמן לקנות סורק.

התעניינתי בסורק (ראו כותרת). למי שיש את הסורק ויכול להמליץ אשמח מאוד. אם יש לכם הצעה לסורק אחר, בתקציב של 500~ ש"ח

גם אשמח.

דבר שאני ראשון שאני זקוק לו בסורק זה תוכנות נוחות ומגוונות כמו צילום מסמכים (כלומר שהמדפסת והסורק משמשים מכונת צילום).

וכמובן תמיכה בWindows XP.

תודה מראש לעונים. :)

פורסם

מהיר ואיכותי. יש לו כפתור של צילום בלי להתעסק בתוכנה.

הדבר היחידי שיש לי נגדו זה התוכנה המעצבנת שלו, היא מיועדת לילדים קטנים ואין לה גישה נוחה לכל ההגדרות.

פורסם

לי יש את ה-4400c, לפני שנה זה עלה לי 500ש"ח.. ::) , אך אם אתה מעוניין בדגמים החדשים (עיצוב?) אז לך על ה3500c כמובן. ;)

~~~~~~~~

לאיזו תוכנה אתה מתכוון amiram, ה- HP Precisionscan Pro ?

היא סבירה ביותר, קלה לשימוש.. מה עוד צריך להיות בה?

פורסם

יש את הדגם הזה לחבר שלי אני חושב...

בכל זאת HP = איכות ואמינות.....

לך על זה..

פורסם

לי יש את ה-4400c, לפני שנה זה עלה לי 500ש"ח.. ::) , אך אם אתה מעוניין בדגמים החדשים (עיצוב?) אז לך על ה3500c כמובן. ;)

~~~~~~~~

לאיזו תוכנה אתה מתכוון amiram, ה- HP Precisionscan Pro ?

היא סבירה ביותר, קלה לשימוש.. מה עוד צריך להיות בה?

שכל ההגדרות תקועות בתוך תפריטים ולא נמצאות מול העיניים.

פורסם
  • מחבר

בסורק של UMAX הייתה לי תוכנה ושמה Copy Utility מי שמכיר, אני רוצה תוכנה שיש בה את האפשרות להשתמש בסורק ובמדפסת כמו מכונת צילום, שבפקודה אחת בתוכנה הסורק שולח העתק להדפסה.

פורסם

יש כפתור על הסורק ואני די בטוח שיש גם תוכנה אם אתה רוצה לעשות הרבה העתקים (אבל לא בטוח).

פורסם

תוכנה זו אכן קיימת וניתן לשנות שם דברים כמו - גודל צילום (הגדלה/הקטנה), מספר הצילומים, איכות הדפסה..

פורסם
  • מחבר

שכחתי לשאול, הוא עובד תחת Windows XP? יש לי טראומה מהסורק הקודם שלא עבד בWindows XP והייתי צריך להתקין משהו אחר.... בקיצור הוא 100% טוב תחת XP?

פורסם

100%

ואם יש לך את גירסת ה-Pro, אתה יכול אפילו להשתמש בתוכנת הסריקה של מערכת ההפעלה (לא שימושי).

פורסם
  • מחבר

תודה לכל מי שעזר :)

פורסם

אמנם אני מגיב מעט באיחור אבל בכלזאת,

בתור בעלים של הסורק,

אני יכול לומר שאין לי טענות נגדו בינתיים, יש לו 3 כפתורים, 1 זה סריקה, 2 זה להדפיס, 3 זה לשלוח במייל.

לפי מה שהבנתי מהחיבורים מאחורה יש גם אפשרות לחבר למכונה של השקופיות..

הוא דיי גדול לדעתי, הוא תופס לי מגירה שלמה וכמעט ולא נכנס בה..

התוכנה של הסורק בסדר.. אני לא מבין מה לא בסדר איתה..

ואין בעיות איתו תחת XP..

אני מעוניין לשאול גם משהו בנוגע לסורק,

אם אני אשתמש בתוכנת סריקה אחרת יהיה הבדל? יש אולי אפשרויות מתקדמות או משהו או תוכנה שעדיפה על מה שמקבלים עם הסורק?

פורסם

S.Gabay,

אין בעד מה - ותתחדש ! ;)

e-r-a-n,

קשה לי להאמין שיהיו "פיצ'רים" אחרים בתוכנות אחרות (איני מכיר), אולי שילוב של תוכנת סריקה עם איזה editor לתמונות, אבל לא משהו מיוחד..

כאשר אני סורק, אני שומר את הסריקה ב-BMP, וב-photoshop אני עורך אותה לצרכים שלי (גודל, צבעים וכו'..), ושומר בהתאם לצרכיי (JPG/BMP/GIF).

פורסם

לא התכוונתי לפיצ'רים, התכוונתי לאפשורויות עריכה וסריקה שונות אולי..

לא משנה, שאלתי נענתה, תודה.

פורסם

כאשר אני סורק, אני שומר את הסריקה ב-BMP, וב-photoshop אני עורך אותה לצרכים שלי (גודל, צבעים וכו'..), ושומר בהתאם לצרכיי (JPG/BMP/GIF).

אפשר להעביר את זה ישר לפושוטשופ בלי לשמור את זה כקובץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים