פורסם 2008 במרץ 2717 שנים רכשתי שלשום מחשב נייד של DELL 1525 לאחר פירמוט התקנתי עליו VISTA ULTIMATE בעבריתקיבלתי כבר פעמיים מסך כחול, זה קרה רק פעמיים בשלושה ימים האחרונים, אבל בגלל זה אני מודאג, כי זה עוד ימשיךהדבר היחיד שאני זוכר מהמסך הכחול זה שורה למטה שקפצה ממש לפני שהמחשב עשה לעצמו ריסט, השורה היא:Dumping phisical memory ******** :100מצטער על השגיאות, מסומן בכוכבית מה שאני לא זוכר, תודה לעוזרים, מקווה שיש פיתרון ללא פירמוט למה זה שוב להתקין הכל שעות וזה.. תודה.
פורסם 2008 במרץ 2717 שנים תנתח את הקובץ ע"י הדיבאגר ותתקין את חבילת הסימנים , כך תראה מי עושה לך בעיות כדי להעניש אותו או לתת לו מכות
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים אוהעתק את 2 קבוצות המספרים הראשונות שבמסך הכחול שמופיעות מיד לאחרי ה ****STOP שהתחתית המסך ואם מופיע בתחתית שם של קובץ ספר לנו מי הקובץ.ונסה מה RECOVERY CONSOLE לתקן שגיאות בקשיח ע"י הרצת הפקודה CHKDSK /R
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים סבבה אבל יש פקודה יותר טובה שהיא CHKDSK /P /Rזה גם מוצא וגם מתקן אם הוא יכול ...
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים אמממה /R כולל בתוכו את ה /P ...........http://support.microsoft.com/kb/314058 שבת שלום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.