עבור לתוכן

יש מלא חנויות בזאפ.. איך אני יודע אילו חנויות יש שלא נמצאות בזאפ?

Featured Replies

פורסם

תודה לעונים.

פורסם
  • מחבר

:cwm10:

לא כל מה שכתוב בדפי זהב לא מופיע בזאפ!

אני רוצה רק חנויות שלא מופיעות בזאפ. איך אני עושה את ההשוואה הזו?

פורסם

יוצא מהבית

פורסם

יוצא מהבית

זה גם מומלץ, טוב לכושר, טוב למצב רוח וגם חייבים קצת אור שמש לפעמים בשביל ויטמין D.

אחרי שגומרים לעשות טיול נחמד בעיר או בכפר, אפשר לחזור למחשב ולהריץ ב-google משהו בסגנון "8800GT מחיר" או "ציוד OR חנות מחשבים" ותקבל רשימה גדולה מאוד של אתרים, חלקם של חנויות, חלקן לא מופיעות ב-ZAP. בחר את החנות שהכי מוצאת חן בעיניך מבין חנויות אלו ותבדוק בפורום מה חוות דעת האנשים עליה (נא לעיין בהיסטוריה ולא לפתוח סתם שרשורים חדשים). voilà!

פורסם
:smile1:
פורסם
  • מחבר

חברה,

אני לא רוצה חוות דעת על חנות.

אני רוצה להכין רשימה של חנויות(לאו דווקא חנויות של מחשבים!) שלא נמצאות בזאפ אבל קיימות בדפי זהב.

מקווה שעכשיו זה מובן.

פורסם

נו אז מה אתה רוצה שנכין לך רשימה?

כנס לאתר דפי זהב, כתוב תחום מחשבים, ותתחיל להעתיק...

פורסם

1. תיכנס לדפי זהב.

2. חפש חנויות מחשבים.

3. תעתיק את רשימת התוצאות.

4. תיכנס לזאפ.

5. תיכנס למדריך החנויות.

6. תעבור חנות-חנות, ותמחק אותן מרשימת החנויות מדפי זהב.

יש?

פורסם
  • מחבר

זו קצת בעיה לעבור חנות חנות לא!?

חוץ מזה אני רוצה לעשות את זה לא רק על מחשבים. יש עוד קטגוריות!

פורסם

שאני אבין משהו ...

אתה רוצה מאגר של חנויות , מכל הסוגים , אשר לא מופיעות במנוע חיפוש ולא מופיעות בזאפ , כלומר , אין להן שום רישום אונליין , חוץ

מדפי זהב / www.d.co.il , ואתה לא רוצה לעבור חנות חנות פיזית , ואתה גם לא רוצה לעבור חנות חנות באתר אשר מרכז את כל העסקים ( את רובם ) , אשר מופעים בארץ ורשומים בדפי זהב , שזה המאגר הכתוב / המקוון הכי גדול בארץ , כי זה קצת הרבה עבודה , ואתה רוצה למצא את המאגר הזה איפשהו , כי אתה חושב שמישהו כבר עשה את זה ?

כן , עשו את זה .

קוראים להם דפי זהב .

יש להם גם אתר .

www.d.co.il

כנס לאתר , תתחיל לעבור לפי קטגוריות , כל חנות שתמצא , במידה ויש לה אתר , תהיה שם הפנייה אליו , במידה ולא יהיה אתר לחנות הספציפית , אתה מוזמן לרשום את החברה as is .

פורסם

ממה שאני זוכר יש לך אתר מתחרה לזאפ לא?

אז פרסם הודעה ברשת שמציע לחנויות לפרסם אצלך... ומה הבעיה שהחנות גם תופיע בזאפ? אם תקח חנויות שלא מופיעות אלו יהיו חנויות מעפנות

פורסם

זיגזג לא מופיעים בזאפ, אתה יכול להתחיל מהם...

פורסם

google is your best friend

www.google.co.il

וכמובן גם מנוע החיפוש של הפורום....

פורסם

יש מלא דברים באינטרנט... איך אני יודע איזה דברים יש שלא נמצאים באינטרנט?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים