עבור לתוכן

בעיות רזולוציה ב-Thinkpad T30 עם כרטיס מסך ATI Mobility Radeon 7500

Featured Replies

פורסם

אהלן,

יש לי בעיה כלשהי שנתקלתי בה, או יותר נכון שאלה של כיצד זה ייתכן?

אז כך, כרגע מותקן לי חלונות XP על המחשב, והרזולוציה המקסימלית אשר אני יכול להשתמש בה היא 1024X768. יש לי את הלפטופ כבר הרבה זמן, וכל הזמן הזה אני משתגע מהרזולוציה, אבל לא פניתי לקבל עזרה מאחר וחשבתי שאין מה לעשות, כי זה מה שרשום במפרט של המחשב, רזולוציה מקסימלית 1024X768.

אבל, לאחרונה התקנתי בדואל-בוט לינוקס על המחשב שלי. הופתעתי במיוחד לגלות שאני יכול להריץ על הלינוקס ללא כל בעיה רזולוציה של 1280X1024, ייתכן מאוד שאני יכול גם להשתמש ברזולוציה גבוהה יותר, לא בדקתי את העניין כי לא רציתי להיות חמדן מידי... :)

השאלה היא כזאת:

כיצד זה ייתכן? האם יש דרך כלשהי להגדיל את הרזולוציה גם בחלונות?

תודה.

פורסם

המסך בT30 שלך הוא קרוב לוודאי 14" , וגם אם הוא 15" , הם יכולים לאכול 1024x768 לא יותר,

קיימים בניידים מהסדרה הזאת ומסדרת T40 מסכים עם רזולוציה יותר טובה 1400x1050 אבל אני לא חושב שזה ככה אצלך.

אם הייתה לך הרזולוציה הזאת , היא הייתה נפתחת לך כאופציה בהגדרות מסך , גם אני מוגבל לרזולוציה הזאת, וזה מה שיש , אם אתה רוצה תחבר מסך חיצוני,

כמו שאתה יודע או \ לא - מסך LCD מוגבל לרזולוציות ספציפיות בלבד , ולא כמו מסכי שפורפרת...

הלינוקס שהתקנת מאפשר לך רזולוציה שלמעשה גולשת מתחומי המסך עצמו ... דהינו שטח שולחן העבודה הוא גדול יותר מהמסך ...

זה לא עניין של חמדנות - תמיד שווה להתנסות ולנסות כל עוד אתה לא שורף כלום ... כי אחרת לא תדע ... אני מאוד דוגל בזה ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים