עבור לתוכן

קירור למעבד, רצוי בגודל של 80mm X 80 mm, כמה שיותר שקט

Featured Replies

פורסם

ניסיתי להעזר בהמלצות שבסטיקי, אבל די הלכתי לאיבוד. רוב הדגמים המומלצים היו בגודל של 12סמ על 12סמ, שזה גדול מדי בשביל המארז שלי. וגם לא היה ברור לי אם כל הדגמים שם מתאימים למעבדי core 2 duo (היה כתוב שם פנטיום 4, ומבירור ראיתי שחלק תומכים גם ב C2D, אבל חלק לא).

אז בקיצור, מה שאני מעוניין בו הוא קירור למעבד כמה שיותר שקט, ושלא יהיה גדול מדי. כלומר מקסימום 10סמ על 10סמ, וכמובן שיהיה תואם למעבד C2D (לוח אם ASUS P5L-VM 1394)

תודה רבה! :xyxthumbs:

(התקציב לא עקרוני, כל עוד זה ברמת הסביר)

פורסם

ניסיתי להעזר בהמלצות שבסטיקי, אבל די הלכתי לאיבוד. רוב הדגמים המומלצים היו בגודל של 12סמ על 12סמ, שזה גדול מדי בשביל המארז שלי. וגם לא היה ברור לי אם כל הדגמים שם מתאימים למעבדי core 2 duo (היה כתוב שם פנטיום 4, ומבירור ראיתי שחלק תומכים גם ב C2D, אבל חלק לא).

אז בקיצור, מה שאני מעוניין בו הוא קירור למעבד כמה שיותר שקט, ושלא יהיה גדול מדי. כלומר מקסימום 10סמ על 10סמ, וכמובן שיהיה תואם למעבד C2D (לוח אם ASUS P5L-VM 1394)

תודה רבה! :xyxthumbs:

(התקציב לא עקרוני, כל עוד זה ברמת הסביר)

זה כעקרון מתאים, ודיי חרישי, ביצועים טובים גם בשביל OC קטן.

Arctic cooling freezer 7 pro

או :

http://www.skypc.co.il/pl_product~21401~18~0.htm

^^ לגבי זה אני לא כל כך בטוח על הגודל, שניהם שקטים, מתאימים ובעלי ביצועים טובים.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה לכולם. חלק מהדגמים לא כ"כ מתאימים לי כנראה כי מדובר על מאוורר בקוטר של 12סמ וזה כנראה לא יכנס למארז שלי.

חשבתי אולי ללכת אולי על הדגם הזה של ZALMAN cnps 9500 , שאמור להיות ממש שקט ולפי המידות שלו יכנס למארז שלי.

מישהו יכול להמליץ עליו?

פורסם

לא משהו ולא קטן, הפריזר זול ממנו וטוב ממנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים