עבור לתוכן

בעיות FPS בכרטיס 8800GTS 640

Featured Replies

פורסם

יש לי את הכרטיס כ9 חודשים בתקופה האחרונה ה FPS ממש נמוך גם על משחקים של שנים עברו הוא קופץ מ20 ל60 וזה גורם לעיתים לתקיעות..

למשל במשחקי יריות אני צריך להתקרב למסך כי פשוט דמויות "ממוזגות" עם הסביבה, טקסטורות לפעמים מפוקסלות...

סתם שאלה, יש סיכוי שהכרטיס לא מחובר כמו שצריך? כי לפני כמה חודשים הוצאתי אותו כדי לנקות אבק בגלל בניה או שהכרטיס הזה מעאפן ברמות?....

גם עושה רושם שלאף אחד לא אכפת מ"הגרוטאה" הזאת בבקשה תעודדו אותי הוצאתי עליו כסף רב בזמנו :|

פורסם

דווקא אמור להיות כרטיס מסך טוב מאוד! (אפילו היום)

ממש מוזר

בדקת אם אולי התקנת איזה DRIVER לא טוב?

או שחיבור לחשמל בעייתי ומאורר נתקע או לא פועל (חום יתר עלול להוריד ביצועים)

לדעתי תנסה לתקן אותו, בכול זאת חבל לזרוק לזבל משהו שיכול לתת ביצועים ממש טובים גם היום (ובטח שאם היה תקין לא היה שווה להחליף אותו בחדש)

פורסם

זה קורה בכל המשחקים?

אם זה קורה במשחק מסויים - איזה משחק?

ולמה אתה מתכוון בדמויות ממוזגות??

אם אפשר תמונה.

וכשאתה רואה תמונה מפוקסלת שזה קורה לכמה שניות ואז נפסק או תמיד? (אם תמיד כנראה לא שמת AA - מחליק את התמונה ומאמץ את הכרטיס... או שמת על רזולוצייה נמוכה וכו')

מה המעלות של הכרטיס?

מאיפה קנית?

תוריד ATIם TOOL (גם לכרטיסי NV) ותעשה בדיקת ארטיפקטים. זה יאמץ את הכרטיס מסך. אתה גם תראה את המעלות שלו במאמץ. וגם אם יש בעיות אחרות.

פורסם
  • מחבר

זה קורה לי ב CRYSIS, COD4, משחקים חדשים וגם ב FARCRY שהוא משחק חדש.

למשל מחפצים קטנים יוצאים כאלה פיקסלים קטנים שפשוט הורגים לי את העיניים מה שגורם לי להתקרב למסך. כלומר שאני זז רואים כזה מפוקסל קצת קשה לתת תמונה ותקיעות זה אומר שיש לפעמים מרווחים בין התנועות יעני כל שניה הדמות "קופצת" כמה צעדים ולא רואים שהיא הולכת...

אני משחק על רזולוציה 1650 בהתאם למסך שלי,

קניתי ב IQPC. יכול להיות שהבעיה היא במסך עצמו? כי קול אני שומע חלק לא נראה לי שהתקיעות הם בגלל זכרון או מעבד...

אני אעלה תמונה מ COD4 (מה שאני משחק בזמן האחרון ותשפוט)

ולפי SPEEDFUN אני לא סגור על הטמפ' של הכ.מסך ספציפית אבל הטמפ' נעות בין 40-46 לא נראה לי קריטיות (בלי OC)

עריכה: עכשיו בדקתי הטמפ' של הכ.מסך נעה בין 66-71

פורסם

או קיי.......

תמונה אכן תעזור...

ותנסה לשחק עם מסך אחר....

ומה שאתה מתאר זה לאגים לפי מה שהבנתי.....

פורסם
  • מחבר

עוד משהו לעיתים אני נתקל ב BSOD שאומר לי משהו על NV4_DISP בנוסף לבעיות בעקיפין שגורמות לדפדפנים שלי, הן IE והן FF לקרוס מאותה סיבה של בעיה

(משהו דפוק באחד הקבצים) שמזכירות שם דומה של הקובץ הזה..

פורסם

תקשיב, יש לך אחלה כרטיס מסך !!

דבר שני

כנראה זאתי בעיה של הWINDOWS שלך וצירוף של DRIVERS ישנים ופגומים.

הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות, זה להסיר לחלוטין את DRIVER של NVIDIA, (יש תוכנה שעושה זאתי, מנקה לחלוטין אותו מהמערכת)

ולאחר מכן להתקין מחדש.

כמו כן, יכול להיות שיש לך דברים פגומים בחלונות עצמם, אולי כול מיני וירוסים או שאריות שלהם מהעבר שעשו בעיות, בהחלט יש מצב לשקול להריץ כול מיני תוכנות ANTI SPY וCCLEANER וכו'

פורסם
  • מחבר

מצאתי את הבעיה,

פעם התקנתי דרייברים של הגרסא האמריקאית במקום הגרסא הבין-לאומית עשיתי את זה בטעות כמה פעמים עד שגיליתי יכול להיות שאלו השאריות שעושות לי בעיות,

כעת נותר רק לנקות את הדרייברים ולהתקין דרייבר חדש מהתקנה חדשה.

אני אעדכן

פורסם

שמח שיוכלנו לעזור :yelclap:

מקווה שאחרי ההתקנה הכול יפעל כמו שצריך, תעדכן.

פורסם

תראה, זאת לא נראית לי הבעיה...

פעם גם היו לי בעיות אל ארטיפקטים (דברים מוזרים במשחקים, כמו למשל אצלך עם הפיקסלים), וכנ"ל עם הבעיות של ה-NV4_DISP שממש שיגעו אותי.

והבעיה הייתה בסוף בכרטיס מסך עצמו... אם שום דבר לא עוזר זאת כנראה הבעיה - לך לחנות ותגיד להם לבדוק אותו.

פורסם
  • מחבר

שמח שיוכלנו לעזור :yelclap:

מקווה שאחרי ההתקנה הכול יפעל כמו שצריך, תעדכן.

עדכון: עשיתי פסח במחשב, התוצאות בהתאם

הסרתי את כל הדרייברים האפשריים שאפשר להסיר, התקנתי שוב עותקים רעננים,עשיתי CLEANUP בעזרת התוכנה שאני חייב לציין האיצה לי את המחשב בצורה מדהימה, DISK DEFRAGENTER, ספייוור, הרצתי משחק ופשוט נשמטה לי הלסת על הדברים המדהימים שראיתי פשוט לא יאמן!

עדכון:

תוצאה די עלובה ב AQUAMARK3:

Benchmark 2008-03-27 22-49-48

Processor:

Vendor GenuineIntel

Name Unknown processor

Speed (MHz) 2400

Type 0.6.15.6

Flags 0xBFEBFBFF

Processors 2

Intel HyperThreading n/a

Memory (OS) 2145824768 2046 MB

Graphics hardware:

Description NVIDIA GeForce 8800 GTS

Vendor 4318 NVIDIA

Device 403

SubSys 712118397

Revision 162

Core clock (MHz) 0

Memory clock (MHz) 0

Driver nv4_disp.dll

Version 6.14.11.6921

Video Memory 665845760 635 MB

Texture Memory 912261120 870 MB

Operating system:

Version Microsoft Windows XP

Build Service Pack 2 2600

Benchmark results:

Pass AvgFPS MinFPS MaxFPS AvgFPS GFX AvgFPS CPU AvgTrianglesPerSecond MinTrianglesPerSecond MaxTrianglesPerSecond AvgPixelPerSecond DisplayWidth DisplayHeight DisplayDepth AntialiasingMode AntialiasingQuality AnisotropicFiltering DetailLevel

1 103.0967 73.9261 163.3467 187.1865 229.4859 31035410 3955697 130145130 n/a 1024 768 32 0 1 4 5

GFX score: 18717

CPU score: 11475

AquaMark score: 103096

התוצאה הכי גבוהה שנדמדדה אצלי הייתה ב 20/6/07 ועומדת על 124,426

פורסם

ענק פשוט ענק :xyxthumbs::yelclap:

אני מאוד שמח לשמוע שהצלחת בלי לקרוא לטכנאי, בלי לבזבז כסף או זמן על ללכת לחנות ובטח שבלי להחליף כרטיס מסך שלדעת רבים פה, הוא עדיין מעולה!

(יכול להריץ מלא משחקים גם סופר חדשים באיכות מדהימה)

חבל שרק עכשו עשית את זה, אהה? :cool2:

פורסם
  • מחבר

ענק פשוט ענק :xyxthumbs::yelclap:

אני מאוד שמח לשמוע שהצלחת בלי לקרוא לטכנאי, בלי לבזבז כסף או זמן על ללכת לחנות ובטח שבלי להחליף כרטיס מסך שלדעת רבים פה, הוא עדיין מעולה!

(יכול להריץ מלא משחקים גם סופר חדשים באיכות מדהימה)

חבל שרק עכשו עשית את זה, אהה? :cool2:

תגובה לפניך :/

משהו מאכזב זה פשוט לא הגיוני...

פורסם

תראה אז יש לך עדיין ירידה של עשר + אחוז ביצועים.

אבל זה לא נורא כמו מקודם, לא?

יכול להיות שעדיין חומרתית וגם תוכנתית יש בעיות.

לדעתי תנסה לנקות את המאוררים של הכרטיס, וגם את המחשב בכלל.

להתקין דברים מחדש, להסיר בצורה מסודרת וכו'

מקווה שיעזור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים