פורסם 2008 במרץ 2617 שנים שלום!לאחרונה התחלתי להשתעשע ברעיון של קניית iPhone/iPod Touchלמעשה, אין לי כלל צורך בiPhone אבל אני מתעניין ביכולות שלו מעבר ליכולות של הiPod Touch.כמובן שאני לא מתייחס פה לעניין שiPhone הוא גם טלפון, אלא יכולות אחרות.למיטב ידיעתי המכשירים זהים מבחינת היכולת שלהם. לשניהם אותה החומרה בדיוק מלבד הטלפון שבאחד יש ובשני אין.אשמח אם תוכלו לחדד לי את הנקודה הנ"ל.תודה רבה
פורסם 2008 במרץ 2617 שנים רמקול חלש פחד, ומצלמה גרועה לאללה.והאייפוד גם יותר דק, אז אם אין לך שימוש במודם הסלולארי, קח את האייפוד בלי לחשוב פעמיים...
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים מחבר שלום!לאחרונה התחלתי להשתעשע ברעיון של קניית iPhone/iPod Touchלמעשה, אין לי כלל צורך בiPhone אבל אני מתעניין ביכולות שלו מעבר ליכולות של הiPod Touch.כמובן שאני לא מתייחס פה לעניין שiPhone הוא גם טלפון, אלא יכולות אחרות.למיטב ידיעתי המכשירים זהים מבחינת היכולת שלהם. לשניהם אותה החומרה בדיוק מלבד הטלפון שבאחד יש ובשני אין.אשמח אם תוכלו לחדד לי את הנקודה הנ"ל.תודה רבהתודה. אני כנראה אזמין את הiPod Touch
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים לחבר שלי יש את ה-IpodTuchוזה אחד הדברים היותר מגניבים שראיתי, איכות ווידאו וסאונד מצויינת, אבל אני חושב שבשביל לשמוע מוזיקה בו צריך כל הזמן להתעסק איתולמשל כל פעם שאתה רוצה לשמוע שיר את צריך להכנס לאלבום שלו ושאתה רוצה להחליף לשיר אחר שלא באלבום צריך לעבור על כל האלבומים ולהגיע לשירשרצית
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים מחבר תודה על התגובות. הזמנתי iPod Touch 32GB דרך חבר בשגר בארה"ב, בתקווה שהוא יגיע עד אמצא אפריל.למשהו יש מושג האם iDigital מכבדת אחריות בין-לאומית?
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים קודם כל תתחדש בקשר לאחריות, לפי פורום MAC, אידיגטל מקבלים אחריות בין לאומית.
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים מחבר קשר לאחריות, לפי פורום MAC, אידיגטל מקבלים אחריות בין לאומית. תודה רבה. אני ממש מקווה, כי זה לא הג'אדג'ט הכי עמיד שיש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.