עבור לתוכן

צריך המלצה בקשר למסך דק, על סכום 1300 שח, בעיקר לסרטים..

Featured Replies

פורסם

המסך משמש בעיקר לסרטים, ו"לראות סרט ולשחק שחמט בצד השני", מהדרישות האלה אני מניח שיש צורך במסך 9*16 לא?! :-\

התקציב הוא 1300 שח מקסימום! :)

אין שום משחקים מעבר למשחקי קלפים ושחמט. :P (זה לא בישבילי מן הסתם...)

רצוי 20" אם התקציב מאפשר, תגדילו. :P

יש גם מעט עבודה עם טקסט וכאלה... ::)

אם שכחתי משו, תגידו. ::)

תודה. :yelclap:

פורסם

Samsung 206BW

פורסם
  • מחבר

זה פאנל TN, זה סביר? או לפחות מספיק טוב בתקציב הזה?

פורסם

אין שום לא TN בתקציב שלך.

פורסם
  • מחבר

Qttp, אז אתה תומך בהצעה של Samsung 206BW? ::)

הקנייה תתבצע מחנות לא באינטרנט. לכן אשמח לאפשרות שנייה, או הצעה נוספת, כי אני לא בטוח שיהיה להם את המסך הזה. :-\

מצטער שאני מתריד ת'כם. :silly:

שוב תודה. :)

פורסם
  • מחבר

יש חשיבות לכרטיס המסך שנמצא באותו מחשב?

**מצטער על הדאבל, השתגע לי קצת המחשב פשוט**

עידכון: בנוסף לכל יש דעות כלשהן על המסך Benq T201w?

פורסם

Qttp, אז אתה תומך בהצעה של Samsung 206BW? ::)

משום שאין אפשרות ללא TN, זה לא כל-כך משנה. ה-206BW מסך טוב בקטגוריה שלו. כרטיס מסך לא משנה. דעות על ה-BenQ אין לי - לא מכיר אותו.

פורסם

לדעתי אם אתה יכול לקנות מ KSP (לא כל כך בעייתי החנות כוללת מספר גבוה של סניפים) זה יהיה מסך מומלץ יותר :

עקב כמה באגים באתר של החנות זה שולח קישור למשהו אחר ... אז קח בחשבון שהתכוונתי ל Chimei 221D שעולה שם כ 1200 ש"ח (1190 ליתר דיוק)

למה דווקא מ KSP אתה שואל ? קודם כל לפני ההמלצה בכלל חשבתי שהם עדיין מוכרים את הגרסה החדשה , ה 228D , כנראה נגמר המלאי ועדיין לא הגיעו הרבה כאלה לארץ ...

אך גם ככה עדיין מומלץ מ KSP מכיוון שמחיר השוק האמיתי של המסך הוא 1300 מינימום וכנראה שתצטרך לחרוג

לגבי השאלה השנייה

אם אתה מפעיל משחקים בינוניים עד כבדים בערך , אז תצטרך כרטיס מסך חזק , וזאת מכיוון שהרזולוציה הטבעית של המסך גבוהה יחסית (1680-1050) וצריך כוח בשביל להפעיל אותה על משחק ...

לדעתי ה 206BW לא כל כך מתחרה במסך הזה ... קודם כל הוא 22" ... , אחר כך המסך הזה אפילו נכלל בהשוואת ה 22" שהאתר עשה ולא קיבל תוצאות כאלה רעות , אפילו בינוניות

פורסם
  • מחבר

באחת החנויות קיבלתי הצעה יותר מידי מתוקה, תקשיבו:

מסך LG לא זוכר את הדגם, 1400 שח, 2 מילישניות, 22", 1:8000, 9*16

רק לי זה נראה טוב מידי?

פורסם

הרמות צבע במסכים שחברת LG מייצרת הם הגרועים ביותר בתחום המחירים הנ"ל.

המלצתי האישית היא לא להתקרב לחברה זאת בתחום המסכים.

הכי חשוב לך בדגמים של היום צריך להיות היחס קונטראסט וזה מכיוון שהמסך מיועד לסרטים

מומלץ לך לעבור על הסקירות ב: www.cnet.com על דגמי מסכים שונים, זה ישפוך לך קצת אור וכיוון.

בהצלחה.

נ.ב.

אני משתמש ב

225MS של סמסונג, אומנם תחום מחירים שונה במקצת, אבל יש לו חיבור טלויזיה, ככה שתוכל להנות גם מטלויזיה (אפילו בזמן עבודה על המחשב במצב PIP).

פורסם

יחס הניגודיות שמצויין לגבי המסכים הללו הוא ממילא דינמי (ושקרי לחלוטין), הוא לא נותן הרבה מושג לגבי יחס הניגודיות הסטטי. גם ביקורות ב-Cnet לא כל כך מומלצות, רמת הבדיקה של המסך שם היא בזיונית לחלוטין.

מסכי "22 של LG באיזור ה-1400 ש"ח יש גם בזאפ. אני מצטרף להמלצה על הה-Chimei מכיוון שמסכים עם פרמטרים טובים בהרבה בנוגע לסרטים (כגון ניגודיות אמיתית וזוויות צפייה) אתה לא תמצא בתקציב שלך.

פורסם

PHILIPS 190P7EG.

פורסם
  • מחבר

צצה אפשרות לקניית מסך viewsonic של 22" VA2226W. או VX2235WM. לפי דעתי הם אותו איכות, אבל פה אני משלם יותר על השם של המסך, לעומת מסך chimei 22".

מה אתם אומרים. viewsonic הוא ליגה אחרת וממש שווה להשיקע 150 שח נוספים כדי לקחת אותו, או שלא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים