עבור לתוכן

תיכנון אובר קלוק גבוהה No.2 זכרונות,מתח,מעבדים יציבים וכ'ו

Featured Replies

פורסם

טוב יש לי כל כך הרבה שאלות אני אנסה לעשות אותם כמה שיותר מסודרות:

טוב אני לוקח NF7 nForce 2 Rev-2 טוף? אני לוקח גם מעבד Athlon XP 2100+ טוף? את השאר אני לא יודע.

1)אמרו לי שעם עיפרון מודינג אני יכול לגרום ללוח אם שהוא יוכל להעלות יותר את המתח , זה נכון? זה מסובך? זה עולה הרבה כסף? (לקנות את העיפרון)

2)בקשר למעבד AXP 2100+ הסטפינג של AIUHB זה הכי טוב נכון? איך אני אדע שלא עובדים עלי? :/ (עם הסטפינג)

וגם אני רוצה לקנות ליבה של T-Bred B אבל אני לא יודע איפה למצוא אותה, איפה אני יכול לקנות את הליבה הזאת? ואיך אני אדע שעובדים עלי גם לגביה :< (תשמעו יש הרבה מניאקים בעולם :o)

3)זכרונות- אמרו לי לקחת Corsair ה CMX של LOW LATENCY (זה 2-2-2) מדגם ה 400MHz DDR...כמובן שמצאתי שיש גם 433MHz אז החלטתי ללכת עליו, משהו יכול לתת לי קישור לדגם בדיוק כמו שביקשתי שמוכר את זה? כי לא מצאתי , מצאתי רק ב 512MB ואני מחפש ב 256MB.(לאובר קלוק כמובן)

4)אמרו לי שאם אני אגיע עם המעבד ל 2800 מגה הרץ אז הוא לא יהיה יציב וגם אני משאר כך, שווה לי לבזבז עוד מלא כסף על קירור מים? כן? איזה? לא? אז איזה קירור אוויר עדיף לי (הציעו לי SLK800 SF2)

5)כמה עוד מאווררים לקחת למארז (כולל להגיד אם זה יוציא אוויר או יכניס אוויר כמה מאווררים לפה ולפה ובאיזה מקום)

כדי שיהיה העברת אוויר טובה

6)גריז טרמי, איך לעזאזל אני מורח אותו על המעבד, ובאיזה כמויות? :o

מקווה שתענו לי על השאלות בצורה מסודרת ואני אודה מאוד למי שיוכל לענות לי על כל השאלות כדי שאני אהיה מרוצה כי יש לי המון על הראש לפי איך שאתם רואים.

פורסם

1. עיפרון רגיל. המדריך המלא נמצא כאן

2. פשוט תסתכל על הליבה, כתוב שם. כן, זה הסטפינג הכי טוב.

3. אסור לתת לך לינקים לחנויות (פרסום חינם)... תסתכל בהשוואת המחירים שבאתר, יש שם חנויות איכותיות.

4. SK7 + SF2 יתנו ביצועים עדיפים

5. תלוי במצב של המארז שלך עכשיו

6. יש לך מדריך למריחה נכונה באתר

פורסם
  • מחבר

1. עיפרון רגיל. המדריך המלא נמצא כאן

2. פשוט תסתכל על הליבה, כתוב שם. כן, זה הסטפינג הכי טוב.

3. אסור לתת לך לינקים לחנויות (פרסום חינם)... תסתכל בהשוואת המחירים שבאתר, יש שם חנויות איכותיות.

4. SK7 + SF2 יתנו ביצועים עדיפים

5. תלוי במצב של המארז שלך עכשיו

6. יש לך מדריך למריחה נכונה באתר

1)תודה

2)תודה

3)לא ענית לי על כל השאלה :)

4) אבל SLK800 עם SF2 אמרו לי הרבה הרבה יותר טוב (יותר נכון אמרו על SLK600 אבל SLK800 יותר טוב מ SLK600 אז...)

5):< אבל כמה מאווררים בכללי

6)תודה

פורסם

אתה נכנס לחנות (הבנתי ווירטואלית) נכנס לזכרון קורסייר ובוחר את ה256 3200 LL.

אם אתה מוצא SLK-800 ויש לך תקציב בשבילו אז לך על זה אם לא הSK-7 יהיה התחליף הטוב ביותר!

בעקרון כמה שיותר יותר טוב. לדעתי מינימום במערכת שכזאת יהיה 4-5 _שנים מקדימה מכניסים אחד על הדלת מול המעבד והציפ סט מכניס ושנים מאחורה מוציאים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים