פורסם 2008 במרץ 2517 שנים התקנתי ויסטה אולטימט מקורי ולאחר ההתקנה ניסיתי להוריד עידכונים וקיבךתי קוד שגיאה זה: 80072EE2 ואני מנסה גם להיכנס לאתר של מיקרוסופט והוא לא ניכנס הוא רושם לי שאני לא מחןבר לאינטרנט למרות שאני כן מחובר (גןלש באינטרנט ללא כל בעיה) ליפני שרכשתי את הויסטה היה לי עותק פרוץ (לא חוקי) והיתה לי את הבעיה הזאת אז חשבתי שעלו על העותק הלא חוקי וחסמו מימני את קבלת העידכונים אבל עכשיו זה עותק חוקי למהדרין מה הסיבה?
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים http://www.microsoft.com/communities/newsgroups/en-us/default.aspx?dg=microsoft.public.windowsupdate&tid=58ce6f0e-5727-4d45-9da1-3ebd23fce053&m=1&p=1
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים מחבר כמו שרשמתי אים לא שמת לב אני לא מצליח להיכנס לשום אתר של מקרוסופט הפעלתי גם את מפתח המוצר דרך האינטרנט ואחר הפעלת המתח היה רשום שאני יכול עכשיו לקבל עידכונים אבל כלום אותו קוד שגיאה מופיע לע מה זהזזזזזזזזזזזזז?
פורסם 2008 במרץ 2617 שנים הציטוטים לקוחים מהלינק שהבאתי קודם.Here is how I was able to work around the problem. Using command prompt 1. proxycfg -d (to clear proxy cache) 2. net stop wuauserv (to stop Automatic updates service) Using Windows Explorer 3. Delete all files and folders in C:\WINDOWS\SoftwareDistribution (your windows folder may vary) Again using command prompt 4. net start wuauserv (to start Automatic updates service) Try now going back to Windows Update web page. It worked on me, I am running Windows Vista Home Premium, first I deleted as much as I could in SOftwareDistribution folder, then I got error 80070003 and then Windows Help Files walked me easily on solving this, by stoping Windows Update services and deleting content on two specific folders. Thanks!
פורסם 2008 במרץ 2617 שנים מחבר מישהו יכול להסביר לי מה פרוש הודעת שגיאה זו ואיך אני מצליח להוריד עידכונים ולמה אני לא מצליח להיכנס לשום אתר של מיקרוסופט אבל הגלישה באתרים אחרים היא רגילה וללא כל בעיה?
פורסם 2008 במרץ 2617 שנים מחבר אני קצת חלש באנגלית אשמח לקבל הסבר בעיברית תודה משה (ביגלל זה רכשתי מערכת הפעלה בעיברית חחחחחחחחחחחחחחח )
פורסם 2008 במרץ 2717 שנים התחל > RUN (בעברית זה הפעלה ?) תכתוב CMD ואז לפי הסדר: proxycfg -d net stop wuauserv אז תלך לתיקייה SoftwareDistribution שנמצאת בתיקיית הwindows . אז עוד פעם לך לCMD ותכתוב : net start wuauserv אז תנסה לעדכן עוד פעם
פורסם 2008 במרץ 2717 שנים התחל > RUN (בעברית זה הפעלה ?) תכתוב CMD ואז לפי הסדר: proxycfg -d net stop wuauserv אז תלך לתיקייה SoftwareDistribution שנמצאת בתיקיית הwindows, ותמחק את כל התוכן שלה אז עוד פעם לך לCMD ותכתוב : net start wuauserv אז תנסה לעדכן עוד פעם
פורסם 2008 במרץ 2717 שנים מחבר מחקתי את כל התוכן שלה ושום דבר לא הישתנה מה פרוש ההודעה הזו ומדוע אני לא מצליח להיכנס לשום אתר של מיקרוסופט ואחרי חיפוש העידכונים הוא רושם לי שהקשר שלי עים אתר התמיכה של מיקרוסופט אבד למרות שאני מחובר לאינטרנט
פורסם 2008 במרץ 2717 שנים נסה לעדכן מפה ואחר כך להיכנס לאתר של מייקרוסופט http://windowsupdate.62nds.com/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.