עבור לתוכן

כמה שאלות כלליות

Featured Replies

פורסם

1. ממתי משתמשים במגבר לאוזניות??? JESUS CHRIST , מה זה בדיוק עושה/מוסיף?

2. מה זה SINERHINER/סינתסייזר ? וסליחה על העיוות של המילה

3. האם כל האנשים ששומעים מוזיקה הם MUST אודיופילים? או שפשוט כולם יכולים להנות ממוזיקה יותר טובה? כאילו האם כל הציוד היקר הזה יורגש גם על ידי אנשים שאינם אודיופילים?

.4 האם גולשי הפורום הזה בעיקר הם אודיופילים?

5. איך מאבחנים את האודיופיליות?

6. כרטיס הקול , בשביל מה הוא? הרי כבר יש כרטיס קול במחשב... הוא לא מספיק ? הרי יש בו כניסות של HD AUIDO... פירוט בבקשה

סליחה על החפירה ותודה

פורסם

1. הסבר שנכנס לחשמל, אז עדיף להימנע מלהתחיל להתעמק. בעיקרון עניין של לדעת לספק את המתח שנדרש עם הזרם שצריך עם כמ שפחות עיוותים. מעבר לזה כמובן שיש עניין של צליל שונה ממגבר למגבר.

2. אני מקווה שהתכוונת לסינתיסייזר. זהו מכשיר אלקטרוני ליצירת מוזיקה. אתה יכול לחפש בגוגל ולמצוא עליו המון מידע.

3. לא כל מי ששומע מוזיקה הוא אודיופיל. לצורך הדוגמא, חברה שלי. היא שומעת מוזיקה פשוט בלי הפסקה (יש מצב שאפילו יותר ממני), אבל ממש לא איכפת לך איך זה נשמע. עובדה שהיא שומעת או מהטלוויזיה או מאוזניות של 20 שקל. כולם יכולים להנות ממוזיקה טובה. אודיופילים הם אלה שדואגים שזה יישמע כמה שיותר טוב, לא רק שהמוזיקה תהייה טובה. שמיעה היא משהו שאפשר לשפר עם הזמן. לכן אנשים שמתחילים רק בתחום פחות שמים לב לניואנסים הקטנים ויותר ערים להבדלים בגוון הצליל (הלכה למעשה, באס חזק/חלש יותר, טרבל חזק/חלש יותר, וכו').

4. לא. בודדים האנשים בפורום הזה שהם אודיופילים. הרוב רק מחפשים דברים בסיסיים מאוד כדי לקבל באס חזק יותר, או בשביל ההרגשה הטובה. להגדרתי, אודיופיל הוא מישהו שבאמת ער לכל דבר בצליל וברכיבים של המערכת. אנשים כאלה יש כאן מעט.

5. אין פה איבחון, זו לא מחלה. עניין של הגדרה אישית.

6. כרטיס הקול המובנה בלוח הוא דיי עלוב. זה כמו שלהגיד שהפסאט זה אוטו מרוץ כי רשום עליה FSI, או TDI או לא משנה מה. גם בכרטיס קול המובנה, רשמו HD, נו אז?! כרטיס איכותי זה בטוח לא.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

1.כרטיס קול טוב, מה בעצם יותר טוב בו? לדוגמא: בכרטיס מסך הליבה יותר טובה ויש יותר מעבדים וזיכרון

איך זה בא לידי ביטוי בכרטיסי קול?

2. סינתסייזר ואורגנית מאוד דומית יחסית , מה שווה ביניהם ומה ההבדל ביניהם? הם מאותה משפחה?

3. הקטע של המגבר , אני מאוד אשמח אם תרחיב ממש ממש בנושא, אין לי בעיה שתתעמק

אני גם לא הבנתי, החשמל שהאוזניות מקבלות מהמכשיר , הוא לא מספיק? איזה מתח כבר דרוש? לדוגמא 6W , אז הוא מספק 6W ואיזה עיוותים יכולים להיוצ?

פורסם

אתה רוצה שאני אכנס להסברים שאתה לא תבין. בטח שלא בעניין של המגברים. יש חשיבות להרבה מעבר לעוצמה של המגבר. בדיוק כמו ששתי מכוניות עם אותו כח ייסעו שונה לגמרי.

בנוגע לכרטיס קול, גם פה יש בעיה של מושגים שאתה לא מכיר. אבל גם פה יש חשיבות כמו בכרטיסי מסך לליבה של הכרטיס (מבחינת איכות במוזיקה עניין של איך הוא מעבד ועד כמה הוא משנה את האות המקורי אם בכלל), ודרגת המרה ויציאה אנאלוגית שקובעים בסופו של דבר עד כמה דומה יהיה האות שיוצא מהכרטיס לזה שהכרטיס קיבל.

Anatoli.

פורסם

או או זה הנושאים שפשוט לא הייתי רוצה להיות זה שמגיב (אנטולי). בהצלחה!!!

למרות שהשוות עם מכוניות יכולות בהחלט לעזור! :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים