פורסם 2008 במרץ 2517 שנים אני עוזר פה הרבה, אבל כל שאלה שאני אי פעם שאלתי פה אף אחד לא ניסה אפילו לענות. (וזה לא ששאלתי שאלות לא קשורות / קשות במיוחד תמיד).
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים נו באמת .. אתם חושבים שעושים לכם בכוונה או משהו?אם לא ענו לכם סימן שאף אחד שצפה בדיון לא ידע את התשובה למה ששאלתם, פשוט מאוד. (אגב, בדיוק בגלל זה הוגמש הקטע של הקפצת דיונים, עכשיו אפשר להקפיץ דיון אחרי 24 שעות)
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים אף אחד פה לא מבין באילו טלוויזיות LCD נראות סביר כאשר מחברים לכבלים ?http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=326516.0אומנם לא המטרה העיקרית של הפורום הזה, אבל התת-פורום הנ"ל נועד לדברים כאלו וציפיתי שממאות הגולשים מישהו יגיב וימליץ משהו.
פורסם 2008 במרץ 2617 שנים זה קורה לי לעיטים ממש רחוקות................................אני לא מתלונן זה פורום מאוד טוב ופעמים רבות עזרו לי בו בדברים רבים מאוד!!!!HWZONE RULZ!!!!!
פורסם 2008 במרץ 2617 שנים גם לי זה קורה לעיתים רחוקות, אבל אין פה מישהו שעושה דווקא, פשוט לא יודעים את התשובה... ואם אתה לא מצליח בקטע הזה אז מנסים לדפדף באינטרנט כדי למצוא את התשובות.
פורסם 2008 במרץ 2617 שנים זה פורום טוב והכל. אבל אל תשכח שגם אנחנו בני אדם.כל מי שעונה אני מניח שהוא גם שואל.ולפעמים פשוט לא יודעים את התשובה לשאלה.אני אישית מנסה לעזור לכל מי שאני יכול אבל יש פעמים שאני פשוט לא יודע, אני מעדיף לא להגיב מאשר סתם להטעות.
פורסם 2008 במרץ 2617 שנים כן לי עונים כל פעם וממש מהראבל כשאני רואה THREAD שאתה פתחת אני אפילו נמנע מלהכנס כדי לא להגיב אפילו לא בטעות
פורסם 2008 במרץ 2717 שנים מחבר כן קרא ברור!! כמו: חוברת הדרכה בעברית למצלמה דיגיטלית samsung s630 אוו מדריך למשתמש!! samsung s630[br]פורסם בתאריך: 27.03.2008 בשעה 19:28:51 כן לי עונים כל פעם וממש מהר אבל כשאני רואה THREAD שאתה פתחת אני אפילו נמנע מלהכנס כדי לא להגיב אפילו לא בטעות אופססס זה היה טעות??? :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.